Najchujowsze peje rapowe
- v3sp347ine
Re: Najchujowsze peje rapowe
No Kstyk, nadal se coś tam działa z tego, co widziałem, ale chyba już mniej
Jezus Maria, styl jak krezus
- SieKurwaNieInteresuj
Bo kstyk tak jak Disstream czy FUBU sa ofiarami przeklęcia werbalnego
bardzo trudno z tego wyjsc, sam sie dziwilem ze mu sie nie odechcialo
bardzo trudno z tego wyjsc, sam sie dziwilem ze mu sie nie odechcialo
-
WesolyJozek
kstyk ty kurwo
ale on chyba stracil sens jako gosc ktory promuje noname'ow, bo dzis nie ma znaczenia duzy kanal mozna miec 5 subow i zlapac viral na tiktoku
ale on chyba stracil sens jako gosc ktory promuje noname'ow, bo dzis nie ma znaczenia duzy kanal mozna miec 5 subow i zlapac viral na tiktoku
Nikt nie jest nieśmiertelny w tej branży, każdemu prędzej czy później się kończy hossa, 10 lat hossy to i tak sporo w tej branżyv3sp347ine pisze: ↑24 sie 2026, 14:22 No Kstyk, nadal se coś tam działa z tego, co widziałem, ale chyba już mniej
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
- yungXpaproch
dobra odkąd przestałem prowadzić pej rapowy na fb ta gra to już nie jest to samo
Czy ten pej rapowy to był A$AP SVVAG czy jakoś tak? Też pisał komentarze na Youtubie tak jak Kstyk
Światem kręcą pieniądze
- igorzastyy
Założył se fanpage i został krytykiem, kurwa chuj z tym Kstykiem
Kolejna perełkaJasion94 pisze: ↑21 sie 2026, 13:32 Nie wiem czy to o to chodzi, ale wkurwiające są te wrzutki prawicowe na glam rapie. Nie wiem czy dla nich pisze jakiś młody konfederata, czy o chuj tam chodzi, ale no patrzcie kurwa na to :
https://glamrap.pl/czy-lewicowy-scenari ... e-w-zycie/
xD
Ja się takimi rzeczami przejmowałem jak miałem 18 lat, i Max Kolonko odpalil swój kanał. I to nie wkurwia mnie bo jestem jakis turbolewicowy, gdyby napierdalali tam teraz na Brauna i PiS tez by to było debilne. Bo to portal o hip hopie. Także, nie wiem kto tam to pisał, ale pewnie też przegląda forum w poszukiwaniu newsów, to chciałbym ci przekazać chuj ci w dupe nygusie
https://glamrap.pl/kaktus-wsparl-proukr ... -momencie/
To nie jest hip hop
Ale fikołki robione żeby znaleźć jakieś anty Ukraińskie newsy powiązanie z hip-hopem, żeby nie było że piszą o dupie maryni zamiast muzyką się zająćNastawienie Polaków wobec masowej migracji z Ukrainy zmieniło się dość mocno na przestrzeni ostatnich kilku lat. Przekonał się o tym aktor Antoni Pawlicki, zmasakrowany komentarzami na Instagramie, któremu z pomocą ruszył Kaktus, często pokazujący się w towarzystwie raperów i pomagający promować ich twórczość.
Kim jest kurwa Kaktus?
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE GIMB
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE GIMB
Tak samo nazywają Matczaka ojcem Maty, Lisa teściem Taco Hemingwaya, a Schwetnera wspólnikiem Bonusa RPK żeby jakoś powiązać news z rapem.
A$AP SVVAG miał lepszy gust muzyczny od Kstyka i był wcześniej od Kstyka. Kstyk miał chuja w uszach w 2014 i propsował jakichś sad bojów
Światem kręcą pieniądze
Kaktus to cżłowiek który ma zdjęcie z Sokołem. Człowiek ściśle związany z rapemBurak pisze: ↑wczoraj, 10:41Ale fikołki robione żeby znaleźć jakieś anty Ukraińskie newsy powiązanie z hip-hopem, żeby nie było że piszą o dupie maryni zamiast muzyką się zająćNastawienie Polaków wobec masowej migracji z Ukrainy zmieniło się dość mocno na przestrzeni ostatnich kilku lat. Przekonał się o tym aktor Antoni Pawlicki, zmasakrowany komentarzami na Instagramie, któremu z pomocą ruszył Kaktus, często pokazujący się w towarzystwie raperów i pomagający promować ich twórczość.
Kim jest kurwa Kaktus?
Może oni kurwa to specjalnie wykminili, że jak wrzucą taki artykuł na fejsa, to mają więcej ruchu na stronie
Mówię może, bo trudno oczekiwać od nich połączenia takich kropek