Oliwka Brazil
- yungXpaproch
Re: Oliwka Brazil
nie no, pikers to ostatnio wrzuca wszystko na streamingi i jakieś starsze tracki też co jakiś czas wrzuci. u niego rozpierdol jest taki że czasem lata na swoich bitach, czasem współpracuje z jakimś polskim producentem, a czasem nawija na bitach z jutuba. pewnie mu się nie chce tego zysku maksymalizować i kupować wszystkich bitów z yt ale ostatnio większość sobie sam produkuje i latają na streamingach te numery
Właśnie dlatego przydałoby się jakieś miejsce, najlepiej jakaś przejrzysta apka na telefon, w której mogłyby być ekskluzywnie publikowane premiery od Pikersa i innych undergroundowych raperów.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- bylerymdorymu
Dokładnie tak, dlatego męczcie pikersa w komentarzach na ig o numer z takim jednym krzysztofem, bo tej ściany nie jestem w stanie przebić indywidualnie musimy w nią wejść wszyscy na raz z buta jako startupowy movement.
CEO
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156
Sociale:
https://www.youtube.com/@TakiJedenKrzysztof
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156
Sociale:
https://www.youtube.com/@TakiJedenKrzysztof
-
WesolyJozek
O jezu wypierdalaj juz z tym startupem xD
- gods bidness
Przede wszystkim to wypierdalajcie z jakimś pikersem do tematu o pikersach czy innych gremlinach. To jest temat o Olivce Brazil, co jest raperką z krwi i kości. Przesłuchałem pegging i wydaje mi się, że Belmondo tam powinien być na feacie jako jej dziwka. Ona by go straponem wyleczyła z transów.
Normalna fantazja zdrowego chłopa, o to chodzi stary
- gods bidness
No jak usłyszałem refren, to od razu pomyślałem o Belmondo vel Eleonorze. 
Strapon zbyt normalne rozwiązanie dla Tytusa podczas betaketonowych maratonów cyk
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Spoiler