FAGATA
- SieKurwaNieInteresuj
Re: FAGATA
agatko dzwoń po rodosach, gdzieś na pewno się uda
Ciekawe kto wydał ZAKAZ
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Jank Leosia odwołała
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Może Agatka miała być na hhk i dlatego odwołali ? 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- marmolad_k2
Leosia teraz:
Odwołują jej koncerty bo? Bo jej były chłopak jako nastolatek r...jakąś 14? xD Kupcie jej karte graficzną i powinno być si.Rozumiałbym,żeby chodziło o gwałt,ale jak jeden nastolatek współżyje z innym to nie jest żadna pedofilia,powinien odpowiedzieć karnie,ale trochę umiaru proponuję.Sam jak miałem te 14/15 lat to miałem w chuj koleżanek co się chwaliły,że się prują ze starszymi,na pokrzywdzone nie wyglądały.I miałby mieć teraz prawo po latach mieć jakieś pretensje? Dla mnie ta sprawa jest rozdmuchana.
PS:Serio te prawiczki Gimpery i Konopskie myślą,że są w stanie scanclować Fagatę? Po pierwsze to za kogo oni się mają,żeby w ogóle mieć taki pomysł,teraz jakiś gamoń,którego oglądają dzieciaki i inne gamonie wpadnie na pomysł,że "dawaj niszczymy xx" i to ma być spoko? Dla mnie to jest nakręcanie hejtu,żałośni ludzie.A Fagaty nie da się scancelować,bo a) jest całkiem niezła w tym co robi b) ma bardzo,bardzo,bardzo dużo fanek.Liczby nie kłamią.
PS:Serio te prawiczki Gimpery i Konopskie myślą,że są w stanie scanclować Fagatę? Po pierwsze to za kogo oni się mają,żeby w ogóle mieć taki pomysł,teraz jakiś gamoń,którego oglądają dzieciaki i inne gamonie wpadnie na pomysł,że "dawaj niszczymy xx" i to ma być spoko? Dla mnie to jest nakręcanie hejtu,żałośni ludzie.A Fagaty nie da się scancelować,bo a) jest całkiem niezła w tym co robi b) ma bardzo,bardzo,bardzo dużo fanek.Liczby nie kłamią.
Dobra Fagata zamknij już dupe
Mistrz dyskusji xD Jak nie umiesz się odzywać wieśniaku/nie wiesz jak się zachowywać na forum to rwij buta,co za łeb
Może u ciebie w Białymstoku tak się odzywacie do siebie??? Kultury trochę,ogłady.
Chłopie,wjechałeś tu z jakimś wysrywem,broniącym dziecioruchów i kurwiska z internetu, i oczekujesz,że ktoś będzie z tobą prowadził normalną dyskusję.To jest ślizgawka, a nie jakiś,kurwa,śmietnik.Wypierdalaj.
Obejrzalem cale oswiadczenie, AMA (nie warto)
To proste - jak pójdę leżeć to w końcu odpocznę
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
- SieKurwaNieInteresuj
Renta będzie tymczasowa czy na stałe?

Lubię muzykę Fagaty, to jest drill, ale ostatni kawałek "toksyczny" z Frostim bardzo przypadł mi do gustu. Lubię też kawałek z Sentino. Jeśli chodzi o Leosię bardzo chwalę sobię płytę z Bambi. Lubię kobiecy rap. Do żadnej sytuacji się nie odnoszę bo nie jestem w temacie, a pozdrawiam wszystki 3.
Kamil Rudz aka Romantic Kami.
Kamil Rudz aka Romantic Kami.
ROMANTIC KAMI
FACEBOOK: https://www.facebook.com/kamil.undzej/
Kamil Rudz
Kamil Aleksander Rudziński
FACEBOOK: https://www.facebook.com/kamil.undzej/
Kamil Rudz
Kamil Aleksander Rudziński
Widzę, że jesteś w stanie się solidnie upokorzyć żeby tylko ktokolwiek zainteresowal się Twoja twórczością