Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
niby fajny transfer, ale jak za 60 mln co sie gadało wczesniej to nie wiem
niby nie moja kasa, ale wolałbym żeby to wyjebali na jakiegoś atakującego zawodnika
niby nie moja kasa, ale wolałbym żeby to wyjebali na jakiegoś atakującego zawodnika
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
turas miał info o musiali zanim zemdlał 2x
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko wszystkim ale Savinho za 99 mln? No nie wiem. Plus może jeszcze Marmoush za 50, to mam nadzieję że Chelsea też się nie ugnie przy wycenach Neto, Enzo czy Gusto
- rozklad_gaussa
widzialem jakies teorie spiskowe, ze to trzeba liczyc jako pakiet 150 za 2 a formalnie mniej za marmusza, zeby mniej frankfurtowi placic za procent ze sprzedazy, ale nie wiem na ile to legit 
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
- zemsta1camzata
- Cz4rny1337
- Moderator
swoja droga po drodze Diego Moreiera ze Strasbourga do Milanu za 50 mln euro + 12 mln bonusów - nagle włosi hajs mają?
Chelsea lyknela za darmo, oddala do Strasbourga i teraz zgarnia gruby pitos
ogolnie mniej mnie interesuje kto w helikopterze bo w ostatnich latach rynek transferowy wyglada jak jakis schemat przekazywania sobie hajsu przez najbogatszych XD
Chelsea lyknela za darmo, oddala do Strasbourga i teraz zgarnia gruby pitos
ogolnie mniej mnie interesuje kto w helikopterze bo w ostatnich latach rynek transferowy wyglada jak jakis schemat przekazywania sobie hajsu przez najbogatszych XD

- zemsta1camzata
była beka grana, że skończy na ławce w drugiej bundeslidze a tu jednak ławka w juve wskakuje
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Vicario to jest taki kasztan ze on nawet ma tam szanse na jedynke
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Borek lubi to 
- scam_sakawa
przykro mi się ogólnie ogląda zapaść włoskiej piłki, kiedyś 3 drużyny w półfinale LM, teraz trochę Inter się odrodził i to tyle
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
City doszło do porozumienia z Lille i Bouaddi za 100 przyjdzie (dziś już nie gra w ligowym meczu), czy będą mieli jeszcze na Enzonziego?
Martinelli i Watkins mogą trafić do al-Hilal
Martinelli i Watkins mogą trafić do al-Hilal
Adam Buksa został zaprezentowany w barwach nowego zespołu. Reprezentant Polski zamienił Udinese Calcio na Mallorkę w ramach transferu czasowego do końca tego sezonu.
na chuj się on pchał do tego Udinese, każdy wiedział, że nic z tego nie będzie
W Mallorce będzie pewnie to samo
a ja myślę że pogra i postrzela. mallorca ma dość mocny skład na segunda i nie ma już muriqiego w ataku, będą minuty
igorzastyy pisze: ↑23 cze 2026, 18:19 Pięknie sobie to ułożyłeś wszystko, ale musisz pamiętać, że to jest tylko wytwór twojej głowy, chyba nie do końca zdrowej
Jeszcze sobie zrobili tak, że teraz loan a za rok obowiązek wykupu, ależ obejście przepisów, no ale City i tak bezkarne.rozklad_gaussa pisze: ↑20 sie 2026, 21:29 widzialem jakies teorie spiskowe, ze to trzeba liczyc jako pakiet 150 za 2 a formalnie mniej za marmusza, zeby mniej frankfurtowi placic za procent ze sprzedazy, ale nie wiem na ile to legit![]()
Nico też wywalają do Newcastle, to już chyba wiemy co się wydarzy 1 września.