Najchujowsze peje rapowe
Re: Najchujowsze peje rapowe
Hype = cwel
Z rapsów beka 2.0 - czasem nawet się uśmiechnę
Z rapsów beka 2.0 - czasem nawet się uśmiechnę
MalinowyJogurt 2
lil konon - śmieć, który z własnej nieprzymuszonej woli wybrał sobie ksywę po zaszczanym psychicznym mitomanie z Białegostoku, do tego wieśniacki ryj.
hype - pedał co wygląda jak wnuk Dona Wasyla.
reszty w sumie nie kojarzę chyba ale z pewnością też kurwy
hype - pedał co wygląda jak wnuk Dona Wasyla.
reszty w sumie nie kojarzę chyba ale z pewnością też kurwy
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
-
forcerfromdesert
Nie wydaje mi się. Regularnie prowadzi peja młodszy g i nic na to nie wskazujesqlie pisze: ↑21 sie 2026, 15:39w ogóle prawda to, że Młodszy Brat się żulem stał? gdzieś mi coś takiego mignęłoforcerfromdesert pisze: ↑21 sie 2026, 14:12 Najgorszy hype, jeden z lepszych chyba młodszy g (młodszy brat na yt)
-
WesolyJozek
nie śledzę żadnych i nie rozumiem po co w ogóle istnieją
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
nie rapowy, ale wkurwia mnie też ten jebany wulgarny gracz. jak pisze o grach to spoko, ale jak wpierdala wszędzie swój ryj to mnie chuj strzela. taki lil konon tylko że growy
dziwki basen i machanie kutasem
- gods bidness
Wkurwia mnie ten łysy, co ma kanał na yt "słucham metalu, ale tłumaczę przygłupim dzieciom teksty przygłupów". Misję se kurwa znalazł, jebany egzegeta.
a to akurat wysyp taki. widać komu wleciała monetyzacja na fb, własnie lul kononowi też i srają tymi postami że dzis coś tam z karoliną byli w parku i zdjecia
hehe zakola 2x dziennie bo luźne tysiąc klików na tym
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
- gods bidness
Czaicie to? Metal słucha rapu, jaaki crossover, mam 40 lat, słucham Iron Maiden, ale przyszedłem wam wytłumaczyć dzieci o co chodzi w rapie ę ą ą. Jestem taki metal i tak słucham rapu i takię robię miny oo jakie mądre.

Strzeżcie się katechetów.
- marmolad_k2
Kiedyś był taki murzyn, co się bujał do polskich piosenek i p0lscy katolicy mieli mokro.
- gods bidness
No bo właśnie to jest ta moda zjebana "co obcy z zewnątrz o nas powie?": "co sądzi o nas murzyn z Ameryki i co powie o naszym rapie", "Mój tata reaguje na teksty Asap Rocky!!!!" "Dad reacts on Tupac!"

I potem jakiś murzyn z Wisconsin musi się męczyć i słuchać polskiego rapu dla tych 20 tysi wyświetleń.
Ale i tak najbardziej mnie wkurwia ten łysy, on tak zawsze udaje, że yy nie wiem o co chodzi, bo nie słucham rapu, słucham metalu, jestem takim laikiem, ale wiecie co, wydaje mi się i tak zgaduję, że chodzi o to i o to. I wiecie co się okazuje, że dokładnie chodziło o to i to!! YEAAH! to jest krejzi! Znowu zgadłeś nasz kochany metalu, który nie słuchasz rapu, dzieci robimy wokół niego kółko! A teraz jeszcze dam wam głęboki morał od siebie do wersów Eripe, bo przecież nie trzeba słuchać rapu, żeby to zrozumieć i poczuć, uniwersalne prawdy takie. ŁOŁOŁ! Teraz za wyświetlenia będę udawał, że słucham Szpaka! ŁOŁ
No mówię wam, kochani.

I potem jakiś murzyn z Wisconsin musi się męczyć i słuchać polskiego rapu dla tych 20 tysi wyświetleń.
Ale i tak najbardziej mnie wkurwia ten łysy, on tak zawsze udaje, że yy nie wiem o co chodzi, bo nie słucham rapu, słucham metalu, jestem takim laikiem, ale wiecie co, wydaje mi się i tak zgaduję, że chodzi o to i o to. I wiecie co się okazuje, że dokładnie chodziło o to i to!! YEAAH! to jest krejzi! Znowu zgadłeś nasz kochany metalu, który nie słuchasz rapu, dzieci robimy wokół niego kółko! A teraz jeszcze dam wam głęboki morał od siebie do wersów Eripe, bo przecież nie trzeba słuchać rapu, żeby to zrozumieć i poczuć, uniwersalne prawdy takie. ŁOŁOŁ! Teraz za wyświetlenia będę udawał, że słucham Szpaka! ŁOŁ
No mówię wam, kochani.
Przecież ten lysy w ostatnie 2 lata kariery na yt przesłuchał więcej rapu niż 90% ślizgawki, więc śmieszne jest to udawania, że on się nie zna.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji

Gangi jedyny kanał który był wart uwagi, szkoda że żaden materiał się nie zachował (chyba)
Z obecnych, to z tych na serio Rap Materac, na śmiesznie Cheddar i niektóre materiały Rap Space też spoko
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE GIMB
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE GIMB
- Haczapurjan
- marmolad_k2
Jest też taki ziomek Jerzyk, ma też kanał o piłce nożnej, lubiłem oba oglądać, ale dawno nic nie oglądałem. Lubiłem też Rap River, ale w momencie kiedy zamiast Sumy kanał przejął ten żelek, to przestałem.
- Haczapurjan
Kiedyś był taki kanał "40KiloVinyli". Pamiętam, że wywiadów z raperami tam nie brakowało, ale z tego co widzę, to przeszli "rebranding" i wywiady z rondlarzami powypierdalane
https://www.youtube.com/@40klatekstudio/featured
A nie, jednak jest, ale ustawiony jako "niepubliczny"
13:17 pytanie o Szynę xD
https://www.youtube.com/@40klatekstudio/featured
A nie, jednak jest, ale ustawiony jako "niepubliczny"
13:17 pytanie o Szynę xD
Ostatnio zmieniony 21 sie 2026, 20:46 przez Haczapurjan, łącznie zmieniany 1 raz.
jebać to rap river, a sumę czy cumę szczególnie
dziwki basen i machanie kutasem
- v3sp347ine
Nadal jest ich od chuja, tyle że robią po 1-2k wyświetleń, także po prostu zniknęli z radarumarmolad_k2 pisze: ↑21 sie 2026, 20:16 Kiedyś był taki murzyn, co się bujał do polskich piosenek i p0lscy katolicy mieli mokro.
Dodano po 2 minutach 15 sekundach:
gods bidness pisze: ↑21 sie 2026, 20:08 Czaicie to? Metal słucha rapu, jaaki crossover, mam 40 lat, słucham Iron Maiden, ale przyszedłem wam wytłumaczyć dzieci o co chodzi w rapie ę ą ą. Jestem taki metal i tak słucham rapu i takię robię miny oo jakie mądre.
Rel. Na początku mi to pasowało, bo realnie był ziutkiem, który nie miał pojęcia o rapie i se go poznawał to było spoko. Teraz to jak oldskul pisał, chłop przesłuchał więcej nowych rapsów w ciągu roku niż ja przez ostatnie 10 lat. Wkurwia mnie to jego udawanie, że gówno wie, gdy siedzi w tym po uszy. ALE JA NIE SŁUCHAM RAPU!!!
Jezus Maria, styl jak krezus