Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Ok wracają
Dodano po 4 minutach 35 sekundach:
Ale oni są konkretni ja jebe
Dodano po 4 minutach 35 sekundach:
Ale oni są konkretni ja jebe
- nobezprzesady
Takiej zaliczki już chyba Lech nie przejebie 
ale wejscie, co za pojeb
zawsze jak polski zespół będzie grał w przewadze, to się denerwuję, bo będzie bardziej boleć jak to zjebią
Dodano po 20 minutach 53 sekundach:
amen pacierzu
Dodano po 20 minutach 53 sekundach:
amen pacierzu
chlopaki majac przewage z czerwo dalej nie sa w stanie chociaz wyrownac wyniku, no i okej
Ty kurwo @poprzeczka
A jakby tak wyjebać Kroczka już jutro i nowa miotła na rewanżyk?
Wieczysta to bierze
oj zdziwię się jak będzie inaczej
Ostatnio zmieniony 21 sie 2026, 20:28 przez mql, łącznie zmieniany 1 raz.
Największy Polak w premier league Ellis Simms zaczyna dziś strzelanie
igorzastyy pisze: ↑23 cze 2026, 18:19 Pięknie sobie to ułożyłeś wszystko, ale musisz pamiętać, że to jest tylko wytwór twojej głowy, chyba nie do końca zdrowej
Zaczynamy panowie, zacząłem się jarać od parunastu minut, nie powiem że nie. Preseason odpuszczony więc moje typowanie tak na szybko, na czuja plus serduszko, bez sprawdzania, ale no ważne że jest.
Ciekawe co ten Frank tam poczaruje z tym Coventry, jako że nie sprawdzałem nic to dla mnie beniaminkowie główni kandydaci do spadku, ale wiadomo że Franciszkowi zawsze będę życzył dobrze.
Ciekawe co ten Frank tam poczaruje z tym Coventry, jako że nie sprawdzałem nic to dla mnie beniaminkowie główni kandydaci do spadku, ale wiadomo że Franciszkowi zawsze będę życzył dobrze.
Ja sie jaram od niedzieli i nie mogę się doczekać, mimo że wczesniej zero jaranka
Fajnie zagrali, fajne transfery, nawet jeśli nie udało się ściągnąć jakiegoś cracka na atak, wszyscy odpukać zdrowi (no Bruno nie licze bo to niby jeden mecz czy cos), konkurencja w sezonach przejsciowych więc trzeba napierdalaac
Fajnie zagrali, fajne transfery, nawet jeśli nie udało się ściągnąć jakiegoś cracka na atak, wszyscy odpukać zdrowi (no Bruno nie licze bo to niby jeden mecz czy cos), konkurencja w sezonach przejsciowych więc trzeba napierdalaac
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Ja włączę gdzieś w październiku jak zacznie deszcz padać za oknem i będzie 10 stopni