Ten Typ Mes

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
aleksy

Re: Ten Typ Mes

Post autor: aleksy »

marmolad_k2 pisze: 19 sie 2026, 19:33Kjutka?
ocb z tym słowem? nie pierwszy raz widzę je w tym temacie i nigdzie indziej w życiu nie widziałem, mes tak mówi na kobiety, które rucha?
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

w beefie z Tede nawijał że zawija kjutki na kwadrat, więc tak (w dodatku są urocze jak nazwa wskazuje a nie jakieś paszczury)
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Są urocze i mają fjutki.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
edenmar

Post autor: edenmar »

@aleksy
Ten Typ Mes pisze:Skuty? Może i skuty, ale w muzykę wczuty
Może rozjebię te plenery latem i sale w lutym
A na razie same cute'y sprowadzam na kwadrat
Tede pisze:Wszystkie wioski zapraszam se na dancefloor
Za to ty na chatę sprowadzasz często se kurestwo
Chcesz czuć się męsko, kiedy zatapiasz swe smutki?
A ja się obawiam, że te kjutki mają fiutki
a tu przykładowa kjutka landlorda
Burak pisze: 22 kwie 2026, 17:58
Spoiler
Obrazek
Obrazek
Znalazła sobie bankomat
Awatar użytkownika
kkthx

Post autor: kkthx »

Ja pierdole to jest tak kurwa słabe...

Obrazek
Awatar użytkownika
Burr

Post autor: Burr »

Ruchalibyscie pannę, gdybyście wiedzieli że kiedyś ruchal ja mes? Albo VNM? Albo jakiś inny raper? Ja bym się brzydził
Awatar użytkownika
marmolad_k2

To wiele złego mówi o takiej pannie :dunno:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Awatar użytkownika
KlejnotNilu71

Post autor: KlejnotNilu71 »

Burr pisze: 19 sie 2026, 20:56 Ruchalibyscie pannę, gdybyście wiedzieli że kiedyś ruchal ja mes? Albo VNM? Albo jakiś inny raper? Ja bym się brzydził
zrobiłbym jej patelnie jak paelle jełjej
Nie zabieraj się za rap jak jesteś bażantem🐷
Awatar użytkownika
kkthx

edenmar pisze: 19 sie 2026, 20:35
Spoiler
Obrazek
Obrazek
Znalazła sobie bankomat
Chuj z nią. To jest ojciec dziecka, który robi sobie TAKIE zdjęcia z TAKIMI szlaufami.
Jeśli to z nią wymienia te kurewsko przezabawne wiadomości to nic dziwnego, że wygląda jakby był w regresie intelektualnym.

Obrazek
Awatar użytkownika
marmolad_k2

KlejnotNilu71 pisze: 19 sie 2026, 22:32
Burr pisze: 19 sie 2026, 20:56 Ruchalibyscie pannę, gdybyście wiedzieli że kiedyś ruchal ja mes? Albo VNM? Albo jakiś inny raper? Ja bym się brzydził
zrobiłbym jej patelnie jak paelle jełjej
Paella z grzybami mmm
Obrazek
zuperhero

Post autor: zuperhero »

kkthx pisze: 19 sie 2026, 23:02
Spoiler
Obrazek
Obrazek
Znalazła sobie bankomat
Chuj z nią. To jest ojciec dziecka, który robi sobie TAKIE zdjęcia z TAKIMI szlaufami.
Jeśli to z nią wymienia te kurewsko przezabawne wiadomości to nic dziwnego, że wygląda jakby był w regresie intelektualnym.
uwaga ojcowie, ogłaszam ZAKAZ ruchania!
bobsonbejbi

Post autor: bobsonbejbi »

Zależy czy byłaby kjut. Jak tak to ciężko, jak sredniawa to i tak bym oczy zamknal i myslal o czym innym, łatwiej wyprzeć jej przeszlosc
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

zuperhero pisze: 19 sie 2026, 23:18
kkthx pisze: 19 sie 2026, 23:02

uwaga ojcowie, ogłaszam ZAKAZ ruchania!
Myślisz że o ruchanie tu chodzi?
zuperhero

Post autor: zuperhero »

nie no kumam przekaz, tylko trochę mnie śmieszy, jak natykam się w necie na oburzenie: 'ale on/ona ma dziecko!' jakby każde odstępstwo od moralnej perfekcji u rodzica byłoby tragedią, demolującą dziecku życie. w sensie mes zrobił sobie zdjęcie z jakąś typiarą, która świeci dupą na instagramie, no trochę średnio ale w sumie co z tego
Awatar użytkownika
nobezprzesady

Post autor: nobezprzesady »

Jakby zebrać wymagania ślizgawkowiczów względem raperów, to by trzeba było zmienić identyfikację z forum o hip-hopie na forum dla sztywnych normików z kijem w dupie.
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

Nie wiem, dla mnie on jest po prostu w chuj tryhardem i tyle. Wiadomo, że każdy, nawet średnio znany raper rucha na potęgę bo mu się pchają szlaufy do łóżka, ale chwalenie się tym jest słabe. Tak jakby musiał za wszelką cenę udowadniać światu że dalej "alkopoligamia".
edenmar

Post autor: edenmar »

UBRANIA NAGRANIA STYL RU CHA NIE
Awatar użytkownika
kkthx

Oprócz tego to jest typ, który sekunde temu mówił, jak to chciał żyć życiem rodzinnym, jak jego priorytetem jest rodzina itd. No a teraz robi sobie foty typu "15 latek chce wszystkim pokazać, że jest super meski i rucha, dlatego łapie szlaufa za gardło".

Obrazek
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Karkovsky pisze: 20 sie 2026, 19:59 Nie wiem, dla mnie on jest po prostu w chuj tryhardem i tyle. Wiadomo, że każdy, nawet średnio znany raper rucha na potęgę bo mu się pchają szlaufy do łóżka, ale chwalenie się tym jest słabe. Tak jakby musiał za wszelką cenę udowadniać światu że dalej "alkopoligamia"
No tak, najlepsze że wcześniej było tak w sumie ze wszystkim po kolei:

Fascynacji alkoholem piciem procentami łychą najebką najebeczką nie trzeba nikomu tłumaczyć, chłop nagrywał całe single o tym że oni nie piją na butelki, PIJĄ NA PÓŁKI, rozumiesz kurwa, zobacz jak dużo pije i potem mało pamiętam z wieczoru!!! Zresztą wystarczy spojrzeć na nazwę wytwórni, duh. Gość zaczął to robić mając, nie wiem, 25 lat?

Potem odkrył marihuane ziułko jaranie grass i zaczął udostępniać stories ze zdjęciami blantów, filmami dymu, brakowało jeszcze kurwa wideo z nakładką boomeranga jak obraca grinder z pokruszonym topem i mielibyśmy profil instagramowy przeciętnego 18 letniego fana Kali Firma z 2012 chcącego wykrzyczeć światu "ZOBACZCIE, PALE T R A W E", z tą różnicą że chłop miał wtedy 34+ lat.

Z ruchaniem jest nie inaczej i gdyby się dało bez bana, to najchętniej wrzucałby pewnie na stories zdjęcia po akcji z otagowanym profilem panny i ankietą na kanale odbiorczym gdzie kolejny spust.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Po fascynacji alkoholem i ziołem, czekam na coke rap bez konwenansów od Mesa, bo wydaje mi się że obecnie trochę się z tym hamuję, bo "nie wypada", a chciałbym usłyszeć strumień świadomości nafuranego Mesa, album nagrany będąc samemu w mieszkaniu w godzinach zaczynając od 1:00 w nocy, a kończąc jak te jebane ptaki zaczną śpiewać nad ranem, czekam na ten sztos.
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE GIMB
ODPOWIEDZ