nie smieszkuj, sam sie poprawilem :P
no nie zmienia zasadniczo nic, numer jest chujowy, ale sam fakt hejcenia fokusa za te wspolprace wyglada dzis smiesznie, bo obecnie raper moze nagrac utwor z krawczykiem i #nikogo
nie smieszkuj, sam sie poprawilem :P
właśnie od tego kawałka z Kukulską zaczęły się gadki o komercji, w beefie z Płomieniem to był jeden z "argumentów" przeciw Tedzikowi. jeśli ktokolwiek wyprzedził scenę w takich featach to był to właśnie Tede, a nie Fokus, z tą różnicą, że "Fuck it" to w chuj głośniejszy i tandetny numer, a ten z Kukulską jest zajebisty. swoją drogą akurat jak piszę tego posta to przypomniało mi się, że Tede jeszcze 2 lata przed Fo nagrał z Natalią Lesz xD jedyne co Fokus wyprzedził to samego siebie w swojej chujowościKillerCroc pisze: ↑04 gru 2019, 21:40 No spoko ale co to zmienia w sprawie tego, że ta K O L A B O R A C J A była chujowa?![]()
Jedni heatowali bo według nich sam w sobie kawałek był chujowy, drudzy heatowali jeszcze bardziej bo im się nie podobało połączenie muzyków. Tede nagrał z Kukulską dużo wcześniej i nikt z tego halo nie robił byku
ricky pisze: ↑05 gru 2019, 11:36jedyne co Fokus wyprzedził to samego siebie w swojej chujowościKillerCroc pisze: ↑04 gru 2019, 21:40 No spoko ale co to zmienia w sprawie tego, że ta K O L A B O R A C J A była chujowa?![]()
Jedni heatowali bo według nich sam w sobie kawałek był chujowy, drudzy heatowali jeszcze bardziej bo im się nie podobało połączenie muzyków. Tede nagrał z Kukulską dużo wcześniej i nikt z tego halo nie robił byku
W sumie nie pamiętam do końca bo to było 10 lat temu ale wydaje mi się że komercja już dawno była Jacy zarzucana, 3H i te sprawy, wsparcie rodziców w jakimś tam stopniu. Tede jest o tyle ciekawą personą że on się zmaga z zarzutami o komercji praktycznie od pierwszej płyty i bardzo fajnie niektóre argumenty na ten temat odbijałricky pisze: ↑05 gru 2019, 11:36właśnie od tego kawałka z Kukulską zaczęły się gadki o komercji, w beefie z Płomieniem to był jeden z "argumentów" przeciw Tedzikowi. jeśli ktokolwiek wyprzedził scenę w takich featach to był to właśnie Tede, a nie Fokus, z tą różnicą, że "Fuck it" to w chuj głośniejszy i tandetny numer, a ten z Kukulską jest zajebisty. swoją drogą akurat jak piszę tego posta to przypomniało mi się, że Tede jeszcze 2 lata przed Fo nagrał z Natalią Lesz xD jedyne co Fokus wyprzedził to samego siebie w swojej chujowościSpoiler
KillerCroc pisze: ↑04 gru 2019, 21:40 No spoko ale co to zmienia w sprawie tego, że ta K O L A B O R A C J A była chujowa?![]()

Spoiler
>pisze do niego milf
do tego gdy wypuszczał mordo ty moja na Onara to diss wyszedł na dziesięciu numerowanych i podpisanych gigowych empetrójkach Samsunga z radyjkiem, wypasiony sprzęt
Ale był ikona komercji w USA tak jak w Polsce Tede