Grand Theft Auto [seria]
Moderator: con shonery
Re: Grand Theft Auto [seria]
Ciekawe czy zleakuje fabułę i zakończenie. Swoją drogą to poprzedni haker który upublicznił jakiś gameplay parę lat temu siedzi w więzieniu, to tego pewnie jakby złapali to by nabili na pal.
Jeśli faktycznie, jak wskazują jego wiadomości, jest ruskiem, to mogą się sami na pal nabić co najwyżej.
- genocidegeneral
w drugą stronę to by go wymienili w zamian za jakiegoś generała ale czy ruscy też tacy głupi to nie wiem
z tej płatnej ankiety niezła beka, ale mało to debili?
z tej płatnej ankiety niezła beka, ale mało to debili?
"CO?!" mówię do niego, a on do mnie "Że tego, rozumiesz, bo tutaj"
W środku było wideo jak chłop lata samolotem nad miastem?
Pytam, bo post na boardzie GTA6 unmoderated został skasowany przez moderatorów.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Tak, a na końcu było pokazane, że musi mieć dostęp do builda, a nie filmik od innych, bo nabojami na ścianie zrobił napis:

Spoiler

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Przepraszam Państwa, gdzie są do wglądu leaki?
Dodano po 3 minutach 44 sekundach:
Chujowa grafika, nie ma NPC-tów, to jakiś stary build z 2023 roku
Dodano po 3 minutach 44 sekundach:
Chujowa grafika, nie ma NPC-tów, to jakiś stary build z 2023 roku
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Może żyję pod kamieniem, ale mam wrażenie, że wczoraj pół internetu nauczyło się zwrotu build i teraz czytam jak każdy dyskutuje że nie ma co panikować bo to stary BUILD, ziomek ewidentnie ma dostęp do BUILDA, patrząc na cienie kontaktowe to pewnie BUILD z jakiegoś 2023-2024
Żeby nie było, sam je poznałem w tym kontekście dopiero teraz i to luźne spostrzeżenie na boku, nie że się wczuwam hurr durr coraz więcej amatorów pcha się do zabawy.
Żeby nie było, sam je poznałem w tym kontekście dopiero teraz i to luźne spostrzeżenie na boku, nie że się wczuwam hurr durr coraz więcej amatorów pcha się do zabawy.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Nom, tak jest xD
- marmolad_k2
Na to wygląda, bo to dość powszechne słowo w świecie gier.
Znałem słowo BUILD w świecie gier jako dobór itemów i skilli dla ludzika,

stąd moje zaskoczenie
- marmolad_k2
A to też prawda.
Ciekawe kiedy fabule wrzuca
Stricte w gierkach jako takich build odnosi się do tego co napisałeś.
Ale w języku bardziej technicznym odnosi się to bardziej do gierek (co by nie wychodzić poza tematykę) w danej wersji. Można uznać że wersja gry = build.
Tak samo w każdym innym programie.
widziałem na twitterze jakieś leaki ale nie sprawdzałem czy to legitne, nie chce mi się tych prawdziwych szukać - powiedzcie mi tylko widzowie bo to co ja widziałem to jebało jakąś grafiką AI mocno, czy tak to jest w tych leakach czy ten co widziałem to coś nielegitnego?
to co widziałeś to prawdopodobnie był po prostu jakiś AI slop, którego jest teraz mnóstwo na twitterze czy reddicie
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler

a skad my mamy kurwa wiedziec co widzialeskoniec pisze: ↑20 sie 2026, 21:00 widziałem na twitterze jakieś leaki ale nie sprawdzałem czy to legitne, nie chce mi się tych prawdziwych szukać - powiedzcie mi tylko widzowie bo to co ja widziałem to jebało jakąś grafiką AI mocno, czy tak to jest w tych leakach czy ten co widziałem to coś nielegitnego?

ソロで帰る道すがら
挨拶さえもできないさ
待っても去っても変わらない
そうだ! これからだぜ?
- genocidegeneral
- marmolad_k2
Celnie. XD
Dodano po 7 minutach 46 sekundach:

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Dodano po 7 minutach 46 sekundach:

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD