BonSoul - TBA [ZAPOWIEDŹ]
Re: BonSoul - TBA [ZAPOWIEDŹ]
Soulpete trochę jak Apollo Brown, czasem trafi się piękna pętla i urzekający, nie przeruchany sampel pocięty tak, że po prostu chcesz tego słuchać w kółko, ale generalnie to już od kilku lat raczej porządny rzemieślnik-wyrobnik. ja dobre rzemiosło cenię, więc zawsze sprawdzę, co tam Piotruś wyklepał, no i jednak nadal nikt nie siada na jego bitach, tak jak Bons. nie oceniam po tym udostępnionym fragmencie, bo już nie raz się przejechałem na takim podejściu, ale tbh oczekiwania dużo mniejsze niż to było lata temu, gdy wychodziły ich pierwsze projekty. z przyczyn życiowych coraz mniej utożsamiam się z tym co nawija Damian, zaś co do techniki/flow/stylu w nawijce, to dobrze wszyscy wiemy, że osiągnął sufit. obstawiam, że lepsze wielokrotne w tym roku zostawił (i jeszcze zostawi) Biak.
przecie moglby nawinac standardowe "spoko" zamiast "spoczko" i tez by sie rymowalo z "chodz, chodz", ot taka fantazjapiotr474747 pisze: ↑18 sie 2026, 11:41 ale on momentami na siłę te wielokrotne pisze, kto używa słowa 'SPOCZKO'? spoczko/no chodź chodź,![]()
imo bonson wlasnie mega naturalnie brzmi mimo ze naszpikowane sa te wersy rymami. przeciwienstwo takiego vnma czy ostrego
Nic dodać nic ująćclockers pisze: ↑18 sie 2026, 22:01 Soulpete trochę jak Apollo Brown, czasem trafi się piękna pętla i urzekający, nie przeruchany sampel pocięty tak, że po prostu chcesz tego słuchać w kółko, ale generalnie to już od kilku lat raczej porządny rzemieślnik-wyrobnik. ja dobre rzemiosło cenię, więc zawsze sprawdzę, co tam Piotruś wyklepał, no i jednak nadal nikt nie siada na jego bitach, tak jak Bons. nie oceniam po tym udostępnionym fragmencie, bo już nie raz się przejechałem na takim podejściu, ale tbh oczekiwania dużo mniejsze niż to było lata temu, gdy wychodziły ich pierwsze projekty. z przyczyn życiowych coraz mniej utożsamiam się z tym co nawija Damian, zaś co do techniki/flow/stylu w nawijce, to dobrze wszyscy wiemy, że osiągnął sufit. obstawiam, że lepsze wielokrotne w tym roku zostawił (i jeszcze zostawi) Biak.
dobra dawać ten singiel, a nie milion snippetów
Ładne to. Singiel machen.
Jak tu wydawać pozytywny singiel w taka pogodę ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- Pomiot_Liryczny
BONSOUL MACHEN WHERE PREORDER, ciekawe czy będzie na soraw czy preorder.plPomiot_Liryczny pisze: ↑26 cze 2026, 20:11 takiego o to mema poczyniłem na potrzeby ślizgawkoweSpoiler
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

- ConeyIsland
Bonson x Soulpete (BonSoul) we Wrocławiu! Pierwszy koncert z trasy!
Wrocław, szykujcie się na potężne uderzenie. 12 września w klubie Nietota odbędzie się pierwszy koncert z wyjątkowej trasy promującej projekt BonSoul!
Bonson i Soulpete łączą siły, żeby dostarczyć Wam bezkompromisowy rap na najwyższym poziomie. Wszystko usłyszycie na żywo jako pierwsi w Polsce w ramach tej trasy. Nie może Was zabraknąć!
● 12.09.2026
● Wrocław | Nietota
● Otwarcie bramek: 19:00
==
Łódź, mam nadzieję, że nie ominiecie tego pięknego miasta położonego w centralnej Polsce...
Wrocław, szykujcie się na potężne uderzenie. 12 września w klubie Nietota odbędzie się pierwszy koncert z wyjątkowej trasy promującej projekt BonSoul!
Bonson i Soulpete łączą siły, żeby dostarczyć Wam bezkompromisowy rap na najwyższym poziomie. Wszystko usłyszycie na żywo jako pierwsi w Polsce w ramach tej trasy. Nie może Was zabraknąć!
● 12.09.2026
● Wrocław | Nietota
● Otwarcie bramek: 19:00
==
Łódź, mam nadzieję, że nie ominiecie tego pięknego miasta położonego w centralnej Polsce...
Ktoś się wybiera ?
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- ConeyIsland
Witam serdecznie,
Jutro wraca nowy stary BonSoul:
- singiel „To wszytko było po coś”
- preorder albumu „Damian i Piotr” (pierwsze LP od czasu „Restartu”)
Nie będę się rozpisywać, bo raczej każdy wie czego się po nas spodziewać.
Jest dużo soulowych sampli i podwójnych rymów. Bez udziwnień.
Do usłyszenia i do zobaczenia na trasie.
Jutro 18:00
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- piernikowyskoczek
fajny truskulik nostalgiczny, ale Bons jakiś zachrypiały
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
kurwa znowu to samo? no znowu to samo, ale co ja wam poradzę że to dalej jest piękne
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Szanowna komisja jest na tak
Na snippetach mi nie siadała nawijka, ale całościowo już pięknie pomimo że dziwnie bons brzmi.
Fajnie że LP
Fajnie że LP