Grand Theft Auto [seria]
Moderator: con shonery
Re: Grand Theft Auto [seria]
w sumie ta gra wyszla w 2013, tez nie jestem fanem tej czescie mam nadzieje ze 6 bedzie d o j e b a na
No i co z tego że najlepiej się sprzedajaca, McDonald's też się dobrze sprzedaje, a nikt nie uważa, że to coś wyśmienitego. Zobaczymy co zaserwuje R*, przy 6, pewnie gówno dla bambo, daliby coś na miarę epizodów do IV.
- Cz4rny1337
- Moderator
Chcesz to skończysz, jak nie dasz rady to nic nie tracisz, przecież VI to nie kontynuacja historii z 5 części.
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler

Chcesz to skończysz, jak nie dasz rady to nic nie tracisz [2]
Zagrałem, skończyłem, zapomniałem. V najgorsze GTA w 3D, a VI zapowiada się na jeszcze gorsze.
Zagrałem, skończyłem, zapomniałem. V najgorsze GTA w 3D, a VI zapowiada się na jeszcze gorsze.
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE GIMB
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE GIMB
Cienie kontaktowe słabe, skill expresion nie istnieje. Wertykalność mała. Gówno jebane widzowie <śmiech Pawiana> Gracze są popierdoleni, że preorderują gry.
Spoiler
Zagram na premierę ofc.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- marmolad_k2
Niby dlaczego jeszcze gorsze?
Będzie sie grało babą
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- marmolad_k2
Co jeszcze, może najlepszy ziomek będzie murzynem, a do tego misje typu biegaj z gejem po parku?
Co za niedopracowane guwno ja pierdole. Mindseye było lepsze.
Spoiler
I tak pewnie kupię.
Brak oficjalnego gameplaya przed premierą sugeruje mi że na premierę ludzie będą rozczarowani (być może przez zbyt duże oczekiwania, być może przez zabugowaną grę), i dopiero po paru patchach gra będzie się grała jak powinna. Podobnie było w przypadku CP2077.
Mi to tam nie przeszkadza, bo czekam na wersje na PC w >2027 żeby ją móc spiracić nie płacąc ani dolca pazernemu Take2.
Mi to tam nie przeszkadza, bo czekam na wersje na PC w >2027 żeby ją móc spiracić nie płacąc ani dolca pazernemu Take2.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE GIMB
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE GIMB
- marmolad_k2
To Rockstar wypuścił oficjalny gameplay? Pierdolenia ludzi w necie (poza ślizgawką), to akurat nie słuchałem, bo nie gram w gry i od dawna nie śledzę sceny gamingu. Ostatnia gra jaka wymusiła na mnie zakup sprzętu żeby w nią zagrać było GTA V, a teraz GTA VI, tak to w nowości nie gram i ogrywam THPS3 po raz 153x
Ostatnio zmieniony 19 sie 2026, 17:26 przez Burak, łącznie zmieniany 2 razy.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE GIMB
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE GIMB
Dla 5 i Kowbojów 2, gameplay był ok. miesiąc/półtorej przed premierą, więc póki co to nic nie oznacza.
Patrząc na tego starego builda z 2023 to chyba na premierę wycisnęli maksymalnie wypieszczoną grafikę, jak z realnego świata
Ten Extended Look za tydzień na Netflixie będzie się oglądało jak pierdolony film 
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance