Reakcje na posty
Moderator: Moderatorzy
Re: Reakcje na posty
Oprócz tego pod względem technicznym szkoda prądu, baza by zauważalnie spuchła przez to
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE GIMB
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE GIMB
Panowie wyjaśnili 
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
thisss
macie rację, choć ja mam często: "dobry post, ale nie będę propsował żeby nie zaśmiecać forum", rzadziej "jeju jakie bzdury, ale nie chce mi się wchodzić w dyskusję" i fajnie by było dać jakiś mały znaczek autorowi posta, no ale jak sobie tak działamy z powodzeniem tyle lat to nie zmieniajmy tego
oo a teraz wpadłem na pomysł że może te reakcje byłyby widoczne jedynie dla autora, on widziałby że jego post zebrał dużo propsów/hejtów a czytający nie mieliby zakrzywionego obrazu dyskusji reakcjami
oo a teraz wpadłem na pomysł że może te reakcje byłyby widoczne jedynie dla autora, on widziałby że jego post zebrał dużo propsów/hejtów a czytający nie mieliby zakrzywionego obrazu dyskusji reakcjami
Dokładnie o to mi chodziło a nie o kopiowanie SM, niemniej skoroczak pisze:macie rację, choć ja mam często: "dobry post, ale nie będę propsował żeby nie zaśmiecać forum", rzadziej "jeju jakie bzdury, ale nie chce mi się wchodzić w dyskusję" i fajnie by było dać jakiś mały znaczek autorowi posta,
No to w sumie nie było tematuBurak pisze:Oprócz tego pod względem technicznym szkoda prądu, baza by zauważalnie spuchła przez to
Plus też pomysł z widocznością tylko dla autora byłby bdb
https://soundcloud.com/redsunrisingpl TO NIE JEST HIPHOP
burak pierdolący coś o zauważalnie spuchniętej bazie i jednocześnie płaczący o zamknięcie tematu w którym nie można było pierdolić głupotek przez zawrotny okres 8 dni to jest zjawisko niewarte komentowania nawet
Jest różnica między setkami postów, a ilością potencjalnych reakcji w ilości sztuk liczba użytkowników * liczba wszystkich postów
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE GIMB
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE GIMB
no z pewnością dodatkowy int do każdego posta ROZKURWI nasze forum doszczętnie
A to kto dodał reakcje do którego posta będziemy zapisywać do /dev/null
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE GIMB
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE GIMB
Forum wanda.pl 4 możliwe reakcje do każdego posta, nie jest ci wstyd @Burak, że tam jakaś Anetka ogarnęła bez problemu tę funkcjonalność dla swoich koleżaneczek, a ty coś tam o prądzie i bazie??
Widocznie lepiej klika w komputer.
Reakcje na posty tylko zmniejszą aktywność w postach, zamiast napisać post uzytkownicy będą dawać like / dislike / serduszko / emoji gówna. Jak ktoś potrzebuje strzału dopaminy od licznika likeów i serduszek pod postem to niech pisze na FB, albo nie wiem zwali konia albo wciągnie szczura czy coś.
Reakcje na posty tylko zmniejszą aktywność w postach, zamiast napisać post uzytkownicy będą dawać like / dislike / serduszko / emoji gówna. Jak ktoś potrzebuje strzału dopaminy od licznika likeów i serduszek pod postem to niech pisze na FB, albo nie wiem zwali konia albo wciągnie szczura czy coś.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE GIMB
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE GIMB
Może to jakaś myśl, przedstawiciel stronnictwa skrajnie propolskiego wrzuci tweeta, dostanie serduszka od innych przedstawicieli stronnictwa skrajnie propolskiego i emotki gówna od silniczków i unikniemy bezsensownego wyzywania się w tematach politycznych
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- scam_sakawa
niepotrzebne te reakcje, nie róbmy kolejnego fejsbuka czy Instagrama w pogoni za strzałem dopaminy
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Utopić ten pomysł
śmigam na desce, ktoś mnie obserwuje
poznaję te mundury, wiem co to za chuje
wyspowiadajcie sie z tego pomyslu
Zamiast reakcji - ćwarze:
Serduszko - Kotolga
Kciuk w górę - Psycholandlord
Śmiechawka - Pomidor Firma
Gówno - Tede
Serduszko - Kotolga
Kciuk w górę - Psycholandlord
Śmiechawka - Pomidor Firma
Gówno - Tede
śmigam na desce, ktoś mnie obserwuje
Ten pomysł był zatopiony w zasadzie już na pierwszych stronach tematu i nawet jeśli zaplecze techniczne forum zdążyło zrobić ze trzy przeskoki od 2019, to zostają jeszcze argumenty natury ludzkiej (potencjalne zmniejszenie chęci na pisanie i czytanie, bo po co skoro można zerknąć na reakcje kto ma racje) z którymi się zgadzam.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- marmolad_k2
Po co pisać jak człowiek, skoro można dać uznanie lajkami?
zamiast lajków uznianie oczami i można wprowadzić
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE GIMB