Numer Raz

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Re: Numer Raz

Post autor: Burak »

Śmieszne jest to podgryzanie nogawek Tedego przez Numera, mógłby odpowiedzieć na ZAMXXNIJ PYSK, ale coś czuje że nie odpowie i skończy się na takim podcinaniu niebezpośrednim, KMWTW, niby strzały w powietrze, ale tak naprawdę wiadomo o kogo chodzi Numerowi.

Jak się boi normalnie odpowiedzieć, to już bardziej z twarzą by wyszedł, jakby udawał że Tede nie istnieje.
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE GIMB
Awatar użytkownika
Anton DIY

Post autor: Anton DIY »

zamxxnij pysk czy jubileusz molesty był szybciej? Wydaje mi się, że molesta. Z drugiej strony zastanawiam się czy taki numer i mes w ogóle wiedzą o istnieniu takiego dissu
Awatar użytkownika
Sionek

Post autor: Sionek »

Anton DIY pisze: 16 sie 2026, 20:48 zamxxnij pysk czy jubileusz molesty był szybciej? Wydaje mi się, że molesta. Z drugiej strony zastanawiam się czy taki numer i mes w ogóle wiedzą o istnieniu takiego dissu
Myślę, że jak sami nie wiedzieli, że coś takiego wyszło to ktoś im pewnie podesłał na insta czy gdzieś
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Anton DIY pisze: 16 sie 2026, 20:48 zamxxnij pysk czy jubileusz molesty był szybciej? Wydaje mi się, że molesta. Z drugiej strony zastanawiam się czy taki numer i mes w ogóle wiedzą o istnieniu takiego dissu
Psychiczne molestowanie Numer Raza przez Tedego na koncercie XXX Molesty miało miejsce 27 czerwca 2026:
https://www.ebilet.pl/muzyka/hip-hop-ra ... -ewenement

Natomiast wypuszczenie fizyka mixtape z dissem na Numera 29 lipca 2026:
https://glamrap.pl/tede-szykuje-darmowy ... -urodziny/

Z premierą na cyfrze 7 sierpnia:
viewtopic.php?p=1337145#p1337145

Obrona drugiej strony, opierająca się na niewiedzy o istnieniu takiego dissu jest dla mnie żenująca. Numer Raz robi wszystko żeby jego byczek Tede jakoś go zauważył, a jak już zauważy, to udaje że jego zaczepki to wcale nie były do Tedego, tylko Jacek sobie sam dopowiada:)))))
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE GIMB
Awatar użytkownika
Anton DIY

szanuję risercz! Nikogo nie bronię, rzucam pierdoły w dyskusję i przyznaję rację Numer się zabiera za to wszystko jak pies do jeża
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Mam wrażenie że Numer Raz chciałby zdissować Tedego, ale żona mu nie pozwala
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE GIMB
buarzej

Post autor: buarzej »

Burak pisze: 16 sie 2026, 21:07
Psychiczne molestowanie Numer Raza przez Tedego na koncercie XXX Molesty miało miejsce 27 czerwca 2026:
https://www.ebilet.pl/muzyka/hip-hop-ra ... -ewenement

Natomiast wypuszczenie fizyka mixtape z dissem na Numera 29 lipca 2026:
https://glamrap.pl/tede-szykuje-darmowy ... -urodziny/

Z premierą na cyfrze 7 sierpnia:
viewtopic.php?p=1337145#p1337145

Obrona drugiej strony, opierająca się na niewiedzy o istnieniu takiego dissu jest dla mnie żenująca. Numer Raz robi wszystko żeby jego byczek Tede jakoś go zauważył, a jak już zauważy, to udaje że jego zaczepki to wcale nie były do Tedego, tylko Jacek sobie sam dopowiada:)))))
Diss wyszedł 22 czerwca na wersji hałas xxende Mylffon, wiec był wczesniej.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

buarzej pisze: 16 sie 2026, 21:27 Diss wyszedł 22 czerwca na wersji hałas xxende Mylffon, wiec był wczesniej.
Masz rację, było na kseksende mylffon hałas które zostało wypuszczone 22 czerwca:

ale na bicie z Jaya lepiej to brzmi

FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE GIMB
Awatar użytkownika
Anton DIY

w kurwe lepsze na jayu, vox zrozumiały przynajmniej
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE GIMB
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Robię rap, a Ty z Kukulską ładną piosenkę
Awatar użytkownika
kkthx

Post autor: kkthx »

Hot take - Numer Raz jest największym boomerem w polskiej rapgrze.
Nie mogę patrzec na te jego żenujace ruchy, na te boomerskie przytyki, na ten brak konsekwencji, odwagi i jakiegokolwiek kręgosłupa. Nigdy nie był dobrym raperem, nigdy nie był dobrym dziennikarzem, w ogóle w niczym chyba nigdy nie był dobry.
Już lepiej niech liże dupy swoim gościom w czwórce i ociera łzy, opowiadając o starych czasach.

Obrazek
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

jezu to jest ukorzajace ze ja bym sie po czym takim nigdy publicznie nie pokazal,szacun ze te lzy i lamiacy sie glos numer powstrzymal. ale to pogrom byl jezu
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

chłop raz w tygodniu chodzi do studia jak mu żonka pozwoli i zdziwiony, że nie jest uważany za dobrego rapera :rotfl:
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

kkthx pisze: wczoraj, 7:51 Nigdy nie był dobrym raperem
Momentami elegancko na pierwszym WFD leciał, jak na warszawkę 1999 rok to bywał nawet ponadprzeciętny, lepszy od Vieniów, Sokołów i Leszków z tamtego okresu. Potem oczywiście regres, ale początki należy docenić.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Czak pisze: wczoraj, 8:44 chłop raz w tygodniu chodzi do studia jak mu żonka pozwoli i zdziwiony, że nie jest uważany za dobrego rapera :rotfl:
a to nie jest przypadkiem inna żona niż ta co tede kazał mu rzucić bo jebnięta xd?
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

horrypaz pisze: wczoraj, 8:55 a to nie jest przypadkiem inna żona niż ta co tede kazał mu rzucić bo jebnięta xd?
Inna. On nawet kiedyś gadał w jakimś wywiadzie, że ciężko znosił rozwód itp
Eskimos

Post autor: Eskimos »

No wtedy nagrał chyba trochę materiału na płytę, ale Tede nie chciał tego puszczać w świat, bo smuty straszne i przepadło. W którymś z wywiadów chyba około Kurta to mówił
Co tak się trzęsiesz jak kurwa w kredensie zastawa
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

wtedy mowil ze nagrywali cos na "nowsze" bity wfd i numer se chujowo na nich radzil, probowal mu pomagac ale ze nie szlo i beka z lokalnych poziomem, a mowil o tym jak jeszcze byli kolegami, tak z politowaniem dla wacka

z tym smutnym to jakies solo mialo byc, chyba z sir michem dzialali i tede bardzo mu podcinal skrzydla i byl niemily bo numer smutny :(
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Od lat zmagam sie z pewnym zaburzeniem którego nie umiem sie pozbyc, otóż zawsze jak widzę lub słyszę slowa "numer raz", moj mozg dopowiada " jesli umiesz zrob dobry numer raz". Nie pozwala mi to cieszyć sie muzyką czy przemyśleniami tytułowego artysty, bo moje mysli są juz w tych wersach
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
ODPOWIEDZ