Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- scam_sakawa
Re: Transfery
niech biorą tego psa Enzo, przepłacona gwiazdeczka
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Spence zamydlił wszystkim oczy występami na Mundialu
przypominam że chłop był totalnie cienki w lidze i wszyscy się dziwili czemu został powołany przed turniejem
poza tym Interem to latało wcześniej info że tylko Everton był zainteresowany więc nie za bardzo nawet mają z kogo zdoić hajs
od wczoraj jacyś tier3 dziennikarze zaczęli rzucać info że Arsenal chce Osimhena, a Galatasaray chce Martinellego i Nwaneriego
chętnie bym go zobaczył w Arsenalu tylko że on jakąś pojebaną kase dostaje u turasów
tylko wtedy byłaby dziwna sytuacja na lewej bo zostaje Tzolis i Eze który na tej pozycji przy taktykach Artety wyglądał jakby pierwszy raz w życiu grał w piłkę
przypominam że chłop był totalnie cienki w lidze i wszyscy się dziwili czemu został powołany przed turniejem
poza tym Interem to latało wcześniej info że tylko Everton był zainteresowany więc nie za bardzo nawet mają z kogo zdoić hajs
od wczoraj jacyś tier3 dziennikarze zaczęli rzucać info że Arsenal chce Osimhena, a Galatasaray chce Martinellego i Nwaneriego
chętnie bym go zobaczył w Arsenalu tylko że on jakąś pojebaną kase dostaje u turasów
tylko wtedy byłaby dziwna sytuacja na lewej bo zostaje Tzolis i Eze który na tej pozycji przy taktykach Artety wyglądał jakby pierwszy raz w życiu grał w piłkę
Bardzo dobry transfer za śmieszne pieniądze
może wybrał starą damę, ale po zdjęciu widać, że stara kurwa bardziej w sercu dudni
- HamulcowyBrembo
witam, czy wiemy w jakim nastroju był dziś Julian Alvarez na treningu?
Mamusiu, nie czytaj!
Ziom Suzuki jednak przejdzie do Aston Villi a nie PSG więc wygląda na to, że Emiliano Martinez w końcu opuści Anglię i trafi do Juventusu
35 mln za takiego średniaka, props parma za golenie frajerów.
ten fabruzio co odpierdala xd psycha sitting jak nie da herewego I transfer upadnie to pisze innym gazeta że on to napisał 2min szybciej 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Jednak Juve odpuścił Martineza, wpada Vicario na wypo z opcją wykupu, no czy to będzie lepszy bramkarz od Di Gregorio? Mam kurwa wątpliwości, ale dobrze, że wykup nieobligatoryjny, może za rok uda się kogoś sensownego zgarnąć, ale no wiele wskazuje na to, że kolejny sezon gramy bez bramkarza
nie wiem jak radzi sobie vicario, bo widzę że jeśli chodzi o wartość to ostatni ~rok srogi zjazd wyceny na transfermarkt ale di gregorio to imo poziom na ligowego średniaka z serie a, a nie juve. dziwne że nie poszli po caprile z cagliari, najciekawszy młody bramkarz w serie a, do wyciągnięcia za w miare sensowne pieniądze.
tak że wygryzł go chłop, który w lutym dostał zmianę w 17 minucie z Atletico w 1/8 LM bo odpierdolił taką kaszanę
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
No sam fakt ze oddaja go na free wypożyczenie z opcją wykupu za 8 baniek nie sugeruje ze mial udany sezon
jeszcze sie skonczy tak ze perin bedzie jedynka
Nie wiem jak się gra we włoskiej lidze w bramce, ale zachowywać się przy rzutach różnych to się chłop nie nauczył przez cały pobyt w Tottenhamie, przepychali go tam jak chcieli. Refleks za to pokazywał, że ma całkiem niezły, ale też jednak ten Kinsky jak wszedł to zrobił parę efektownych parad w ważnych momentach końcówki zeszłego sezonu i postanowili postawić na niego.
Ciekawe gdzie Emi Martinez pójdzie czy będzie taka rywalizacja w AV
Ciekawe gdzie Emi Martinez pójdzie czy będzie taka rywalizacja w AV