[serial][Netflix] 1670 (2023 - )
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: [serial][Netflix] 1670 (2023 - )
Typowy fajnopolacki serial.
-
Bisclavret
no ja przyznaje że po fali ochów i achów spodziewałem się dużo więcej po pierwszym sezonie, niestety kompletnie mnie rozczarował, trochę śmiesznych żartów ale zdecydowanie więcej gagów pisanych pod warszawskie zapalenie opon mózgowych. Jeśli dalej jest gorzej to nawet nie włączam bo już turbo bezbek musi być
- Moltisanti
Ale wy musicie mieć sprane berety internetami że wszędzie widzicie jakies fajnopolactwo i warszawkę. Za chuj nie wiem w ktorych scenach wy sie tego doszukujecie
- nobezprzesady
Przykro w sumie, że mieszkanie poza Warszawą wywołuje w ludziach na tyle silne emocje, że nie mogą się cieszyć z całkiem zabawnego i niezłego serialu 
- marmolad_k2
Jak popularne, to fajnololackie, proste.
Nie wiedziałem, że fajnopolactwo to warszawka w sumie.
Po prostu, ten serial daje ci takie uczucie "śmiesznego", że jak się później spotykasz ze znajomymi i o nim rozmawiacie, to "jest fajny" jedyne co można o nim powiedzieć. Nic nie zapada w pamięć, poza tekstami już znanymi, nie wprowadza nic nowego, gra na oklepanych linijkach, a lud się jara i ma poczucie wyższości, bo skumał to i tamto odniesienie, hehe bo kumasz, skład kaiserslautern xDDDD nie wiem, mnie jakoś ogladanie na dłuższą metę męczy, ze dwa razy kąciki ust drgnęły, ale już nawet nie pamiętam w jakich momentach.
Po prostu, ten serial daje ci takie uczucie "śmiesznego", że jak się później spotykasz ze znajomymi i o nim rozmawiacie, to "jest fajny" jedyne co można o nim powiedzieć. Nic nie zapada w pamięć, poza tekstami już znanymi, nie wprowadza nic nowego, gra na oklepanych linijkach, a lud się jara i ma poczucie wyższości, bo skumał to i tamto odniesienie, hehe bo kumasz, skład kaiserslautern xDDDD nie wiem, mnie jakoś ogladanie na dłuższą metę męczy, ze dwa razy kąciki ust drgnęły, ale już nawet nie pamiętam w jakich momentach.
- Moltisanti
Co do kurwy xdlud się jara i ma poczucie wyższości
Slizgawkowa alternatywność
Zawsze tak to tutaj działa. Ślizgawkowicze zawsze lewel wyżej niż motłoch. Każdy ponad każdym a nad nimi użytkownicy ślizgawki.
Nie ma za co.
Nie ma za co.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Zgadzam sie i tez gardzę slizgawkowiczami
- nobezprzesady
Strasznie nieciekawe rzeczy opowiadasz.dicegame pisze: ↑15 sie 2026, 10:40 Po prostu, ten serial daje ci takie uczucie "śmiesznego", że jak się później spotykasz ze znajomymi i o nim rozmawiacie, to "jest fajny" jedyne co można o nim powiedzieć. Nic nie zapada w pamięć, poza tekstami już znanymi, nie wprowadza nic nowego, gra na oklepanych linijkach, a lud się jara i ma poczucie wyższości, bo skumał to i tamto odniesienie, hehe bo kumasz, skład kaiserslautern xDDDD nie wiem, mnie jakoś ogladanie na dłuższą metę męczy, ze dwa razy kąciki ust drgnęły, ale już nawet nie pamiętam w jakich momentach.
- ConeyIsland
Niby się dobrze bawisz, śmiechniesz parę razy ale potem przeczytasz że żenada to jest, fajnopolactwo i w sumie to powinieneś (chyba) w głos jebać przez cały sezon żeby uznać go za relatywnie udany
Muflon bydlaku, podzieliłeś Polaków na forum hiphopowym nawet nie rapując (i dobrze)
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
Bez zaskoczenia