Mietek pisze: ↑13 sie 2026, 1:27
Suja oszczędza czas i kubki smakowe widza i po prostu jak danie nie przechodzi testu, to Suja nie wrzuca nagrania i tyle
na kibelku robi tzw kupe po gocławsku, jak sie danie mu nie uda albo hejtera gruba żona zjada, salutens miłego dzionka
kiedy wychodzilem z domu i usłyszalem szczekanie psa przypomniał mi się dziś tekst sujewicza pt. DAJ GŁOS MORDZIU, co mówił do psa robota
Ostatnio zmieniony 13 sie 2026, 13:08 przez FruitOffTheWall, łącznie zmieniany 1 raz.
mordziate nie wiem czy zauważyliście, że nasz Książe Gocławia to storiski wrzuca często z kilkugodzinnym opóźnieniem więc tam jest czas żeby coś dopracować i coś dograć
po co tak od razu publikować żeby go jeszcze ktoś znowu znalazł?
mordziu stories tak zwane później są wrzucane kurwa ty, bo darek barykent robi treningi rzutowe cały czas i nie ma czasu nie, taka akcja nie
Ewentualnie mordo czas południowo-praski płynie inaczej nie, tam czas odmierza lolek co polepszy humorek (jeszcze trzeba zrobić gwizdek challenge, żeby chłopaki se weszli na daszek i mieli co pojarac cyk)
HamulcowyBrembo pisze: ↑19 sie 2026, 9:51
kiedy jakiś nowy bangier bo nie mam już czego słuchać?
przecież pisał ostatnio że 15 września premiera kawałka skejt
Dodano po 1 dniu 2 godzinach 17 minutach 1 sekundzie:
ostatnio ktoś tu pytał o ciasto na pizzaweczkę darka i dzisiaj cyk storka z garującym ciastem. sujbit jak czytasz ślizgawkę to na następnej relacji pomęcz rudeńka