Największy pojedynczy zawód w historii pl rapu
- gods bidness
Re: Największy pojedynczy zawód w historii pl rapu
Ten Typ Mes - Alkopoligamia: Zapiski Typa
Reedycja Gdzie jest Eis - niestety żaden z gości nie uciągnął(nawet Oski) - można zapomnieć a oczekiwania w mojej głowie były kosmiczne(bo umówmy się kurwa potencjał był mocny)
jeśli można dwa typy to również reedycja Pro8l3m Art Brut - zamówiłem płytkę w preorderze(chyba, nie pamiętam) ale po przesłuchaniu tego gówna na spotify nawet jej nie odebrałem - ratuje jedynie Ritz Carlton z Vito, który był znany długo wcześniej + poszła i nie wróci(chujowy remix, ale props za przedstawienie Kasii Lins)
jeśli można dwa typy to również reedycja Pro8l3m Art Brut - zamówiłem płytkę w preorderze(chyba, nie pamiętam) ale po przesłuchaniu tego gówna na spotify nawet jej nie odebrałem - ratuje jedynie Ritz Carlton z Vito, który był znany długo wcześniej + poszła i nie wróci(chujowy remix, ale props za przedstawienie Kasii Lins)
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
Trafił na podatny grunt + konsekwencja w ciągłym tworzeniu przez 20 lat.
- scam_sakawa
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- nobezprzesady
Ja w sumie nie mam jakiegoś takiego pojedynczego zawodu, ogółem to szkoda mi, że polski rap poszedł w kierunku wyprorokowanym przez PiH-a, ale takiego pojedynczego zawodu chyba bym nie wymienił.
Że Eripe to chuj a nie raper bitewny
Że jak Mes odpowiada na diss pół roku to jest źle a jak Bedoes odpowiada po 9 latach na wers o konfidencie to jest propsowany
Że cała ekipa która dissowala kiedyś hiphopolo to takie bullies którzy rzucili się na słabszych bo jak się pojawił potężny krętacz z Ciechanowa to już było tak panie kierowniku, można grać teraz co się chce panie kierowniku, może jakby dało radę to jakiś feat panie kierowniku
Że jak Mes odpowiada na diss pół roku to jest źle a jak Bedoes odpowiada po 9 latach na wers o konfidencie to jest propsowany
Że cała ekipa która dissowala kiedyś hiphopolo to takie bullies którzy rzucili się na słabszych bo jak się pojawił potężny krętacz z Ciechanowa to już było tak panie kierowniku, można grać teraz co się chce panie kierowniku, może jakby dało radę to jakiś feat panie kierowniku
kark to nie debil, mówił mi tak laik
@up Nie krętacz, a amator koksu i owczarków i nie z Ciechanowa, a z Legnicy. Reszta się zgadza.