Kaz Bałagane
Re: Kaz Bałagane
Mówisz, że szmata se ze mną pogrywa, mordo, to na pewno są pomówienia, o
Nie nosze kiety dmuchanej jak pufa, nigdy nie utrzymywała mnie dupa
Introwertykiem nie jestem choć napisałem dziś intro na loopach
Nie nosze kiety dmuchanej jak pufa, nigdy nie utrzymywała mnie dupa
Introwertykiem nie jestem choć napisałem dziś intro na loopach
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
No jak ktos sie w taki sposob masakruje operacjami plastycznymi, to chyba glownie po to, zeby wysłać sygnał do otoczenia ze bardzo lubi sie pierdolic - wiec raczej nie ma w tym nic dziwnego
Dodano po 2 minutach 11 sekundach:
Widzę ze błagane ma tak wypierdolone w hejterow, ze spocony odnosi sie na trackach do wszystkich zarzutów nawet tych bekowych. Ciekawe, czy tlumaczyl sie gdzieś z matki dentystki?
Dodano po 2 minutach 11 sekundach:
Widzę ze błagane ma tak wypierdolone w hejterow, ze spocony odnosi sie na trackach do wszystkich zarzutów nawet tych bekowych. Ciekawe, czy tlumaczyl sie gdzieś z matki dentystki?
a to matka nie była tłumaczką języka francuskiego?
Dodano po 1 minucie 32 sekundach:
Dobra, zapomniałem że tłumaczka języka francuskiego to wersja oficjalna przedstawiona przez Bałagana w jakimś wywiadzie, a ulicę mówią że była dentystką
Dodano po 1 minucie 32 sekundach:
Dobra, zapomniałem że tłumaczka języka francuskiego to wersja oficjalna przedstawiona przez Bałagana w jakimś wywiadzie, a ulicę mówią że była dentystką
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
KUPIĘ: Fazi - Opowieści Dziwnej Treści CD (2000)
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Tak, między innymi stąd wzięło się sprostowanie, że uczyła francuskiego.
Bałagane oczywiście od zawsze topka najłatwiejszych do wyprowadzenia z równowagi raperów, którzy jednocześnie podkreślają jak bardzo mają wyjebane.
Jeszcze za czasów kiedy miał instagrama zablokowanego z wstępem tylko dla kumatych pamiętam notoryczne sytuacje w których jakiś random rzucał w komentarzach pojedyncze zdanie w stylu "łeb jak ziemniak xD", a Kaz odpowiadał mu rozprawką z wypisanymi cenami ubrań na zdjęciu i przeliczeniem na pensje twojej matki.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- zemsta1camzata
To Sentino tak robił a nie bałagan
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Po pierwsze - w Poznaniu. Po drugie, nie wiem czemu mnie oznaczyłeś, ale nic na ten temat nie wiem, między nami nic nigdy nie było. Tego drugiego trochę żałuję, bo Malwina jest spoko i Kazek dobrze trafił
Spoiler
niezależnie od tego ilu tam weszło

No ale to są dalej razem? Bo chodziły ploty, że nie, usuwanie wspólnych zdjęć na instagramie itd
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Obaj robili/robią, ten sam typ człowieka walącego konia do logówek i niewytrzymującego ciśnienia jak po wymienieniu ile na to wydali usłyszą "haha no i co xD" od jakiegoś Przemka98pl bez profilowego.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Są. Mieszkają razem w fajnym domu pod Warszawą.
Nie było tak. Instagram był ukryty, bo Kazek też się wtedy ukrywał. Koncertów zresztą też nie było właśnie z tego powodu. Jak go zatrzymali i przedstawili zarzuty (za które dostał na tyle łagodny wyrok (<1,5 roku), że mógł go odsiedzieć w opasce), to już nie było się przed czym ukrywać i można było się otwarcie przyznać do bycia dilerem. Prawdę mówiąc to długość tego wyroku jest bardziej zastanawiająca niż te wszystkie dżasminki, matki dentystyki i introwertyzm, które tu poruszacie.Burak pisze: ↑13 sie 2026, 15:04 W głowie poprzestawiał mu areszt, a nie matkabosa, przynajmniej tak mi się wydaje, bo po wyjściu upublicznił swojego IG którego wcześniej miał cały czas prywatnego (akceptował tylko followy od osób z prawdziwymi profilami i fotami na nich), zaczął grać koncerty i nagrywać z kasztanami, podczas pobytu za kratkami przemyślał że lepiej się odciąć od tego środowiska i przyłożyć się żeby zarabiać lepiej na rapie.
Ostatnio zmieniony 13 sie 2026, 18:49 przez Picasso, łącznie zmieniany 1 raz.

Followują się na IG, lajkują sobie zdjęcia, piszą w komentarzach serduszka i całusy, więc między nimi co najmniej spoko.
Pisząc ten komentarz jest mi turbo głupio że zwracam uwagę na takie rzeczy i je zapamiętuję, czuję się brudny i chyba idę sobie wziąć zimny prysznic.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Czysta brudna prawda
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
okazalo sie ze glupio wyszlo i to wszystko pomylka, a kaz dostal od prokuratora bukiet kwiatow na przeprosiny za obławę i zablokowanie polowy miasta
Na pewno Kaz się nie rozjebał, bo Janusz Walczuk nie siedzi.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Podejrzewam że nic na Kazka nie mieli oprócz zeznań jakiegoś rozjebusa, to ciężko go było zamknąć na dłużej.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Tak jak na olgierdzika nic nie mieli, 40kg towaru to chuj przecież
To ciekawy przypadek, bo w mieszkaniu Olgierda faktycznie znaleziono 38 kg środków psychoaktywnych i wyszedł szybko, styczeń zatrzymanie:
https://www.pap.pl/aktualnosci/news%2C1 ... iego-38-kg
https://www.gov.pl/web/prokuratura-kraj ... og-olgierd
Listopad wyjście za kaucją:
https://glamrap.pl/og-olgierd-wyszedl-z ... -odsiecza/
Chyba że przy 38 kg narkotyków można po niecałym roku aresztu wyjść normalnie i odsiedzieć resztę wyroku zdalnie, nie wiem, nie znam się. Natomiast nie ma chyba żadnych publicznych informacji jakoby mieli Kazka zamknąć za coś więcej niż pomówienia.
https://www.pap.pl/aktualnosci/news%2C1 ... iego-38-kg
https://www.gov.pl/web/prokuratura-kraj ... og-olgierd
Listopad wyjście za kaucją:
https://glamrap.pl/og-olgierd-wyszedl-z ... -odsiecza/
Chyba że przy 38 kg narkotyków można po niecałym roku aresztu wyjść normalnie i odsiedzieć resztę wyroku zdalnie, nie wiem, nie znam się. Natomiast nie ma chyba żadnych publicznych informacji jakoby mieli Kazka zamknąć za coś więcej niż pomówienia.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- zemsta1camzata
Przecież na tym ig śledziło go kilkanaście tysięcy ludzi. Równie dobrze ktoś ze służb mógł miec konto z fotkami jakiegoś Sebastiana lat 25 i kaz przyjmował xDPicasso pisze:Są. Mieszkają razem w fajnym domu pod Warszawą.
Nie było tak. Instagram był ukryty, bo Kazek też się wtedy ukrywał. Koncertów zresztą też nie było właśnie z tego powodu. Jak go zatrzymali i przedstawili zarzuty (za które dostał na tyle łagodny wyrok (<1,5 roku), że mógł go odsiedzieć w opasce), to już nie było się przed czym ukrywać i można było się otwarcie przyznać do bycia dilerem. Prawdę mówiąc to długość tego wyroku jest bardziej zastanawiająca niż te wszystkie dżasminki, matki dentystyki i introwertyzm, które tu poruszacie.Burak pisze: ↑13 sie 2026, 15:04 W głowie poprzestawiał mu areszt, a nie matkabosa, przynajmniej tak mi się wydaje, bo po wyjściu upublicznił swojego IG którego wcześniej miał cały czas prywatnego (akceptował tylko followy od osób z prawdziwymi profilami i fotami na nich), zaczął grać koncerty i nagrywać z kasztanami, podczas pobytu za kratkami przemyślał że lepiej się odciąć od tego środowiska i przyłożyć się żeby zarabiać lepiej na rapie.
Kompletnie nie klei sie ta teoria
jaki dresscode? w klubie w dresach
Przecież dobrze napisał. Instagram był na prywatnym od praktycznie początku kariery, nawet jak się nigdzie nie ukrywał i grał pierwsze (pojedyncze co prawda) występy i odpalał livestreamy z Q&A.
Na publiczny przeszedł jak już go nawet nie obserwowałem, czyli strzelam że okolice Polski gotówkowej i otwierania się na featy z samego środka mainstreamu (który mu oczywiście wisi i nikogo nie zna!!!).
Dodano po 22 sekundach:
Książę uprzedził
Nie ma co dorabiać do tego Instagrama jakiejś ideologii hustlerskiej, śledzę go od czasów Źródła na IG to starych zdjęć nie pousuwał + ten jego posting na Stories niewiele się różni od tego obecnego - zarówno dzisiaj, jak i w 2016 roku robił sobie zdjęcia z raperami (np. z Peją). Jedyna różnica polega na obśmiewaniu wielu rzeczy na kanale nadawczym + nie robi już Q&A jak kiedyś