Koszulki piłkarskie
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Koszulki piłkarskie
Małe niedopatrzenie
na różnych rozmiarach pewnie są różnie przeskalowane te białe pasy, logo jest w tym samym "miejscu"
ta droga ide dalej
to niezle koszulki adidasa ze sponsorem nike xD
ta droga ide dalej
ostatnie dwa razy jak zamawiałem Real z ofi sklepu Adidasa to nadruki z nazwiskiem i numerem na plecach były dość krzywo zrobione i odesłałem to w cholerę
ta Legia całkiem spoko, ale serio wersja bez pasów z poprzedniej strony jest ładniejsza
ta Legia całkiem spoko, ale serio wersja bez pasów z poprzedniej strony jest ładniejsza
igorzastyy pisze: ↑23 cze 2026, 18:19 Pięknie sobie to ułożyłeś wszystko, ale musisz pamiętać, że to jest tylko wytwór twojej głowy, chyba nie do końca zdrowej
Niby prosta koszulka ale siedzi
Na chuj te płomienie...
Jak grafika w turbokozaku 
A może nowa zgoda?
jednak te wszystkie przecieki zgodne z prawda i trzeci tees Realu jest różowy

wg mnie chujnia, nawet jeżeli ten róż jest bardziej subtelny niż w 14/15, ale jeżeli dobrze pamiętam Real wtedy zrobił świetne wyniki sprzedazowe szczególnie wśród żeńskiej widowni
oby grali w tym jak najmniej, a jak najwięcej w zielonej wyjazdowce do której mocno się przekonałem, szczególnie w longsleeve wersji z trzema paskami
Spoiler

oby grali w tym jak najmniej, a jak najwięcej w zielonej wyjazdowce do której mocno się przekonałem, szczególnie w longsleeve wersji z trzema paskami
igorzastyy pisze: ↑23 cze 2026, 18:19 Pięknie sobie to ułożyłeś wszystko, ale musisz pamiętać, że to jest tylko wytwór twojej głowy, chyba nie do końca zdrowej
Ta wyjazdowa jest ZAJEBISTA W KUTOS. Chyba sobie kupię.

Spoiler

Wypas wyjazdowe na ten sezon.
zbyt arabsko sie kojarzy ta wyjazdowa realu
Czwarty komplet, zagramy w nim z Koroną, jednocześnie jest to wyjazdówka zespołu kobiet. 75 zł z każdej koszulki idzie na fundację walki z rakiem
MalinowyJogurt 2
Na walkę z rakiem, czyli z baba od Grosickiego?