Utworzenie nowego działu - POLITYKA
Moderator: Moderatorzy
- scam_sakawa
Utworzenie nowego działu - POLITYKA
Hej,
utwórzcie nowy dział POLITYKA i przenieście tam wszystkie plemienne tematy, a OFFTOPIC zostawcie na przyjemny offtopic.
utwórzcie nowy dział POLITYKA i przenieście tam wszystkie plemienne tematy, a OFFTOPIC zostawcie na przyjemny offtopic.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- piernikowyskoczek
Re: Utworzenie nowego działu - POLITYKA
plus jeden
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- Haczapurjan
Dobry pomysł, mogę nawet moderować taki nowo powstały dział
W przypadku powstania takiego działu, błagam żeby był on niewidoczny dla niezalogowanych, to jest forum hip-hopowe kurwa jego jebana mać
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- piernikowyskoczek
no to taka kwarantanna ma być właśnie
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Poczekajcie na 2027
A tak na poważnie jeśli już, to docelowo przydałby się też dedykowany moderator, tyle że mam następujące rozkminki:
- Jeśli dział ma być wydzieloną napierdalanką polityczną, to najlepiej gdyby sam nie był w nią zaangażowany, więc Czarny, Lowrider czy chętny Haczapurjan nie pasują, bo nadal ciągnęłyby się oskarżenia, że ktoś jest faworyzowany
- Czarny i Lowrider mają już pod opieką inne działy
- Jeśli chcielibyśmy wrzucić na moderatora napierdalanki politycznej kogoś neutralnego i nieobecnego w napierdalankach to...byłaby to dla niego w zasadzie kara, bo właśnie z tego powodu neutralni userzy apelują że nie chce im się tego śledzić, więc czemu miałbym teraz prosić np. cynia, żeby czytał to codziennie i rozstrzygał kto kogo pierwszy obraził
Na siebie moderowania też nie zamierzam brać, bo raz że ograniczenie interesowania się polityką co jakiś czas pojawia mi się w postanowieniach, dwa że w oczach niektórych też nie byłbym bezstronny.
Bez sensownego moderatora nie widzę innego rozwiązania niż sugestia żeby po prostu olewać te tematy.
A tak na poważnie jeśli już, to docelowo przydałby się też dedykowany moderator, tyle że mam następujące rozkminki:
- Jeśli dział ma być wydzieloną napierdalanką polityczną, to najlepiej gdyby sam nie był w nią zaangażowany, więc Czarny, Lowrider czy chętny Haczapurjan nie pasują, bo nadal ciągnęłyby się oskarżenia, że ktoś jest faworyzowany
- Czarny i Lowrider mają już pod opieką inne działy
- Jeśli chcielibyśmy wrzucić na moderatora napierdalanki politycznej kogoś neutralnego i nieobecnego w napierdalankach to...byłaby to dla niego w zasadzie kara, bo właśnie z tego powodu neutralni userzy apelują że nie chce im się tego śledzić, więc czemu miałbym teraz prosić np. cynia, żeby czytał to codziennie i rozstrzygał kto kogo pierwszy obraził
Na siebie moderowania też nie zamierzam brać, bo raz że ograniczenie interesowania się polityką co jakiś czas pojawia mi się w postanowieniach, dwa że w oczach niektórych też nie byłbym bezstronny.
Bez sensownego moderatora nie widzę innego rozwiązania niż sugestia żeby po prostu olewać te tematy.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
no póki co to stronnictwo skrajnie proprawicowe jest faworyzowane 
Dział niemoderowany i możliwość plemiennego wyzywania się bez hamulców oraz pielęgnacji zoologicznej nienawiści
No chyba że w tę stronę i moderator zajmowałby się wyłącznie formalnościami typu zamykanie/podpinanie tematów, ale jestem w stanie wyobrazić sobie scenariusz gdzie szybko puszczają hamulce.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
ja moge byc moderatorem 
@SWN
Ktoś, kto ma to w dupie - te całe napierdalanki, serio będzie cierpieć,a skoro wolnej amerykanki bez nadzoru zrobić nie można...
To zawsze zostaje opcja żeby było po jednym moderatorze zadeklarowanym z każdej osobnej-znaczącej opcji politycznej i niech trzymają tam równowagę.
Ktoś, kto ma to w dupie - te całe napierdalanki, serio będzie cierpieć,a skoro wolnej amerykanki bez nadzoru zrobić nie można...
To zawsze zostaje opcja żeby było po jednym moderatorze zadeklarowanym z każdej osobnej-znaczącej opcji politycznej i niech trzymają tam równowagę.
Wiem i podawałem nawet niedawno statystyki.
30 % oftopa by trzeba było przenieść, bo wszystkie osądy lekarzy czy ukraincow, tematy o Kanale 0 czy tvp, też kończą się polityczna napierdalanka
Edit: chyba jednak więcej patrząc na 1 strone offtopicu
Edit: chyba jednak więcej patrząc na 1 strone offtopicu
Zwróćta uwagę, że modem w offtopie jest mecek, razem z drugim meckiem dyskutujący zawięcie w offtopie i w efekcie mamy ten temat, taki zrobił się rozpierdol w politycznych. Czyli zupełnie jak w skali kraju, gdzie prawnicy robili i robią gnój w chuj, którego efekty rozlewają się na cały świat (albowiem Święta Matka Europa jest całem światem naszem). Kto ma oczy do patrzenia, itepe, itede. 
Girls with boyfriends are the kinds I like
I'll steal your honey like I stole your bike
I'll steal your honey like I stole your bike
- zemsta1camzata
rozwiązaniem byłoby ignorowanie tematów, ale obecny silnik chyba nie pozwala na to (chyba, że coś się zmieniło)
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta