Ćpaj Stajl - Pierdolony mixtape (2026)
Re: Ćpaj Stajl - Pierdolony mixtape (2026)
no moglby je do wisly wypierdolic, najlepiej podczas spaceru kladka bernatka
to prawda troche wyglada jak uczen szkoly specjalnej namówiony przez kolegów do zrobienia czegośRozpierdalator pisze: ↑10 sie 2026, 19:03to wygląda jednocześnie żałośnie i komicznie. Debil do kwadratu
i przy okazji embed zeby rozruszać temat
ta droga ide dalej
przecież jakby któraś była włączona to by go znokautowała. swoją drogą bardzo fajny ten numer wiem czego chcesz, nawet czuć ducha starego ćpaj stajlu
dziwki basen i machanie kutasem
Ale czego się od niego spodziewaliście? A te 3 numery ujdą, ale all inclusive wypierdolił poprzeczkę w kosmos
Dzisiaj w nocy wleci na streamingi. W końcu.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
- scam_sakawa
Czekam, zapowiada się płyta, która bez problemu wejdzie do topu polskiego hip-hopu 2026 A.D.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Fikcja literacka zawiera ironię oraz metafory.
Gdzie jest obiecany kawałek z Bonusem RPK?
Dodano po 5 minutach 50 sekundach:
btw policzyłem i wychodzi że jest tutaj tyle samo kawałków z CRANK ALL'em co z KONy'm (4) - progress, patrząc na to że na melinie było 6 z krankiem i 3 z KON'em
Dodano po 5 minutach 50 sekundach:
btw policzyłem i wychodzi że jest tutaj tyle samo kawałków z CRANK ALL'em co z KONy'm (4) - progress, patrząc na to że na melinie było 6 z krankiem i 3 z KON'em
Dużo Zgreda widzę, fajnie.
Relatywnie dużo.
Relatywnie dużo.
Już nie trzeba czekać na ripa kasetki.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
No są fajne momenty
Przesłuchałem na szybko nowe kawałki no i będzie katowane, topka roku
Bardzo dobrze że mixtape na streamingach, ale po co takie deklaracje?LIMITOWANY DROP, TYLKO NA KASECIE.
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Kawał zajebistego materiału. Totalnie nie czaje hejtu na crankalla i numery z ludką (cyber sex), najlepsza wokalistka współpracująca z ćs. Jaykee nie dowozi, za mało last densa i parę numerów zapchaj dziur, nie wiem czy wyszedł w tym roku równie dobry projekt
Póki co pobieżnie przesłuchałem ale materiał faktycznie się zajebisty wydaje, głównie przez to nawarstwienie gości, spośród których fendi jest dla mnie największym odkryciem - myślę że gdyby poprzednie dwie płyty cś też postawiły na taką różnorodność albo chociaż nagrywane były w składzie Cool P, Brzezin, fendi, LastDens gdzie każdy się po równo udziela to byłyby o wiele lepiej odebrane, nawet poimo braku Konego
nie sądziłem że to powiem kiedykolwiek, ale wini dojebana zwrotka
dziwki basen i machanie kutasem
w ogóle dojebany kawałek i z miejsca powinien wlecieć dla biednych chłopaków z jpd, do tego osobny
dla ona chciałaby na dancing, ogólnie jaranko tym mixtapem chociaż nie spodziewałem się tego
- scam_sakawa
Dopiero dwa odsłuchy za mną, ale oczywiście miałem rację, płyta roku już.scam_sakawa pisze: ↑11 sie 2026, 15:38 Czekam, zapowiada się płyta, która bez problemu wejdzie do topu polskiego hip-hopu 2026 A.D.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
dopierdolony mikstejp, ma ktos zripowane bonus tracki z kasety?
- CeHaTeHaCe