do piatej ligi to se mozesz isc tera nawet, te niskie ligi to po prostu dzialaja amatorsko imo i tam jakiejs wiekszej logiki nie ma xd na 3 ligowy to juz jak grasz lepiej nizejwujot pisze: ↑09 sie 2026, 21:17 fajna gierka, ale no kurde
26 lat, grasz w B klasowym zespole który kończy ligę na 16 miejscu i rozwiązują klub. Idziesz od razu dwa szczeble wyżej do 5 ligi, po sezonie zmieniasz klub na 3 ligowy, robisz awans do drugiej, ale dostajesz ofertę z 1 ligi i po sezonie następna oferta z ekstraklasy![]()
![]()
![]()
Sportowy Offtopic
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- 40 minut easy
Re: Sportowy Offtopic
tak tylko zwróciłem uwagę że trochę za łatwo te awanse
Oskarek się ślizga po medusie
Niezłe kongo
A Oskarek se siedzi na tarasie, pije porto w Porto i ma bekę z piwniczaków.
Dzisiaj początek ME w lekkoatletyce
Pawka Fajdek w eliminacjach raz rzucił 70 metrów potem spalił i dopiero w ostatnim rzucie dał sobie szanse na występ w finale zajmując 6 miejsce ostatecznie - a było blisko odbebnienia jakieś rytuału z io ale co jest gorsze to jedyny Polak który się dostał startowało 3 z Wojtkiem Nowickim włącznie
polski mlot z roku na rok słabnie jakby odpowiadał z tabliczki mnożenia
po za tym ostatnio Anastazja Kuś zdobyła złoto na 400m u20 pobijając rekord Polski w tej kategorii to jedyny medal tego turnieju
Pawka Fajdek w eliminacjach raz rzucił 70 metrów potem spalił i dopiero w ostatnim rzucie dał sobie szanse na występ w finale zajmując 6 miejsce ostatecznie - a było blisko odbebnienia jakieś rytuału z io ale co jest gorsze to jedyny Polak który się dostał startowało 3 z Wojtkiem Nowickim włącznie
polski mlot z roku na rok słabnie jakby odpowiadał z tabliczki mnożenia
po za tym ostatnio Anastazja Kuś zdobyła złoto na 400m u20 pobijając rekord Polski w tej kategorii to jedyny medal tego turnieju
swoboda zaraz pewnie odpadnie o 0,01s
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
o dzięki, akurat włączyłem kilkanaście sekund przed startem
łatwo
łatwo
Zara się okaże, że Xavi Simons to jego bękart.
japierdole juz pomijajac co te canal plus wyczynia z ceną bo i tak nie mam wyboru i musze kupic
to kurwa hasło ktore działało mi nie działa, w sumie to nie musiałbym go wpisywać ale bycie zalogowanym i przejscie do wykupienia oferty wymaga ponownego zalogowania (na chuj?), mail z resetem hasła mi nie przychodzi, a oni jeszcze będą ściągać 300 milionów złotych, najgorsza platforma viaplay wruć
to kurwa hasło ktore działało mi nie działa, w sumie to nie musiałbym go wpisywać ale bycie zalogowanym i przejscie do wykupienia oferty wymaga ponownego zalogowania (na chuj?), mail z resetem hasła mi nie przychodzi, a oni jeszcze będą ściągać 300 milionów złotych, najgorsza platforma viaplay wruć
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- zemsta1camzata
Pierdol tego anal plusa i jak człowiek przechodź na iptv
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
a se obczaje w sumie bo nawet nie wiedzialem ze cos jest
ale pewnie niestety jak mąż co mu sie żona rucha po kątach wróce do kurwy w domu z canal+
ale pewnie niestety jak mąż co mu sie żona rucha po kątach wróce do kurwy w domu z canal+
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- genocidegeneral
ahahah zemsta jaki rebeliant a rockstarowi to po same bile w sensie jajca
"Canal Plus wykupił kolejny pakiet, musisz koniecznie za niego dopłacić"
HA TFU taki chuj, wolę se streama odpalić albo relację na superbecie xd
HA TFU taki chuj, wolę se streama odpalić albo relację na superbecie xd
W końcu porządny klub będzie grał na Stamford Bridge, a nie te cwele z chelsea.