Bijatyki - Fighting Games (Tekken, Street Fighter, Guilty Gear itp.)
Moderator: con shonery
- v3sp347ine
Re: Bijatyki - Fighting Games (Tekken, Street Fighter, Guilty Gear itp.)
Prawdą to jest. Ja lubię, gdy ktoś jest OTP jakiejś postaci i ma wyjebane w mete. Ile można oglądać obesranych Kingów czy Pakoli, co grają mirrory, bo niewolnicy. Kaizura też bardzo lubię, bo chłop sobie losowo wyciąga Chloe i robi typków do zera postacią z D-tiera. Ewentualnie taki Eyemusician, co od 50 lat wiernym graczem Yoshiego.
Jezus Maria, styl jak krezus
No a gdzie jakieś bialasy, a już wiem w pizdziexD, za leniwi żeby potrenowac.
zgłaszam zażalenie - czemu w nazwie tematu nie ma wymienionego najswpanialszego mordobicia w historii czyli Mortal Kombat 
Spoiler
Ofc zrozumiem argument, że seria ostatnio skręca w stronę gówna fabularnie, a i mechanicznie to tam jest sporo do poprawy, zwłaszcza w ostatniej części, ale still - marka i historia stojąca za nią to gigaklasyk
- marmolad_k2
Dead or alive lepsze.
Przytyk do mnie, więc odpowiadam. Wymieniłem te najciekawsze obecnie. Takie GG Strive w tej chwili jest zdecydowanie lepsze od MK 1.
Każdy wie, że w przeszłości MK miało giga klasyki ale zjebali tę serię. Teraz się tam tylko rzuca projectile jak w Injustice. Chociaż X z 2015 był bardzo fajny.
Nie bez powodu zdjęli Mortal Kombat z Evo.
Każdy wie, że w przeszłości MK miało giga klasyki ale zjebali tę serię. Teraz się tam tylko rzuca projectile jak w Injustice. Chociaż X z 2015 był bardzo fajny.
Nie bez powodu zdjęli Mortal Kombat z Evo.
A gral już kto w Marvel Tokon, miałem brać na pc, ale działa jak hujnia, czekam na jakiś update.
Podobno bardzo spoko giera, tylko właśnie port na PC tragiczny. Lepiej na PS5 odpalić.
Ja ogólnie nie jestem fanem tag fighterów, ale może kiedyś sprawdzę.
Ja ogólnie nie jestem fanem tag fighterów, ale może kiedyś sprawdzę.