07-09.08, Katowice - OFF Festival 2026 @ Dolina Trzech Stawów
Moderator: Moderatorzy
Re: 07-09.08, Katowice - OFF Festival 2026 @ Dolina Trzech Stawów
jestem tez, sredniakwa wczoraj troche oprocz los thuthanaka, witch, dobrawy
boli mnie dupa troche, ze nie bylem, jest czego zalowac? opowiedzcie jak tam sobota i dolozcie do fomo
- rozklad_gaussa
po surf gangu wyszedlem spocony jak swinia a sie okazalo, ze to dopiero rozgrzewka przed ninajirachi byla uhh
@Sensei pisales wczesniej o clamsie, jak ktos chcial poczilowac to secik pewnie spoko ja sie zawinalem jakos po polowie na sega bodega i tam sie bawilem o niebo lepiej
@Sensei pisales wczesniej o clamsie, jak ktos chcial poczilowac to secik pewnie spoko ja sie zawinalem jakos po polowie na sega bodega i tam sie bawilem o niebo lepiej
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
a jak tam flaming lips i magiczny świat wayne'a coyne'a
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
o kurde to nu genea sprawdziłem i bardzo fajne, w słoneczku byli albo chociaż o zachodzie?
ta droga ide dalej
- ART
ja plakalem jak bobr przy do you realize i nie tylko czyli zgodnie z zalozeniami, przepiekny koncert nikt mi nie powie ze tak nie bylo
wielki props za cover war pigs pod koniec
tak i tak na scenie lesnej, doskonale naprawde plus live band robil taka robote z tymi seksownymi paniami spiewajacymi ze HUJ
Po zmroku, ale była to najlepsza wixa z rozkręconym wężykiem, który potem zataczał chyba z 5 kółek.
Flaming Lips, Johnny Marr i Nu Genea najlepsi.
W 2027 życzę sobie i Wam Dinosaur Jr. na headów.