Malik Montana
Re: Malik Montana
Fajny bit.
Obstawiam, że będzie miał najwięcej viewsów z tych cotygodniowych szrotów.
Obstawiam, że będzie miał najwięcej viewsów z tych cotygodniowych szrotów.
ㅤ

ㅤ

ㅤ
Malik ma potencjał na bycie ikoną i pozostawienie po sobie pionierskiego dziedzictwa.
Ale Jego muzyka to jazda po bandzie. Najniższe instynkty. Kopiuj wklej z generatora piosenek ai. Teraz jak są aplikacje do tworzenia piosenek to zaleje nas masowym goownem. Pytanie kiedy się to znudzi i algorytm przestanie go promować. Wtedy będzie musiał zmienić profil twórczości albo skończy jak Popek. Znając Jego zamiłowanie do używek tak może być. Przynajmniej będzie materiał dla kanałów commentary. Ja mogę napisać dużo krytycznych słow wobec niego, ale w sumie to mnie boli, że taki potencjał się marnuje na nawijanie o tym, że kurwa, wino i pianino.
Nie pisze Jego z dużej specjalne tylko Jebany słownik mi poprawia, a nie chce mi się zmieniać.
Ale Jego muzyka to jazda po bandzie. Najniższe instynkty. Kopiuj wklej z generatora piosenek ai. Teraz jak są aplikacje do tworzenia piosenek to zaleje nas masowym goownem. Pytanie kiedy się to znudzi i algorytm przestanie go promować. Wtedy będzie musiał zmienić profil twórczości albo skończy jak Popek. Znając Jego zamiłowanie do używek tak może być. Przynajmniej będzie materiał dla kanałów commentary. Ja mogę napisać dużo krytycznych słow wobec niego, ale w sumie to mnie boli, że taki potencjał się marnuje na nawijanie o tym, że kurwa, wino i pianino.
Nie pisze Jego z dużej specjalne tylko Jebany słownik mi poprawia, a nie chce mi się zmieniać.
Na płycie będzie chyba 100 utworów, szykuje się najdłuższa płyta w historii PL rapu.
Dodano po 6 minutach 33 sekundach:
Kali kiedyś wydał 50/50, Malik wyda 100/100
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Najdłuższa płyta z najmniejszym zasobem słów. Jeszcze mniejszym niż pierwsze polskie rapowe plyty
Wrzuca te numery tak, jakby miał napisanego prompta do Suno i producent tylko odtwarza bit, a Malik dogrywa wokale
Światem kręcą pieniądze
zajebiste aż z mojego rerocka wyparowała kokaina
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
- gods bidness
Wkurwia mnie tag tego SRANO
Ale bit nawet spoko, taki kodeinowo śpiący ten kawałek
Ale bit nawet spoko, taki kodeinowo śpiący ten kawałek
No ten tag jest mocny, bo to jakiś zagraniczny producent xd
Zawsze mam beke jak widzę tik toki udostępnione przez malika z tym tagiem w tle xd
Światem kręcą pieniądze