Sentino
Re: Sentino
No i kurwa dalej nie ogłosili daty premiery King Sento 3
Niech Remik, Blaze i Sentino się określą
Niech Remik, Blaze i Sentino się określą
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jak wyjdzie to wyjdzie, jak będzie to będzie
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Wręcz przeciwnie. On bardzo dobrze rozumie jak działa mózg Sentino i doskonale wie w jakie punkty uderzać, żeby wywołać efekt, którego oczekuje. Zobaczycie, że jeszcze kilka takich postów i przy kolejnym ciągu alkoholowo-narkotykowym Sebastian przypomni sobie, że wielki artysta został w Polsce obrzucony jajkami na koncercie, po czym dojdzie do wniosku, że to wszystko wina jego bookera, który w dodatku powinien brać mniej pieniędzy za swoją prace. I konflikt gotowy.

Tuman to może sobie w polu gnój roznosić a nie się wpierdalać w muzykę
Ta suka to Piotrek.
Jak oni już chyba master wysłali na streamingi, więc nie ma odwrotu
Dodano po 2 minutach 36 sekundach:
Sentino milczy w social mediach i tym samym pompuje hype
Dodano po 2 minutach 36 sekundach:
Sentino milczy w social mediach i tym samym pompuje hype
Światem kręcą pieniądze
Bookerem Sento jest Bleiz z Grillfunku czy zbieżność ksyw ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- rozklad_gaussa
chuj, cykl zycia sentino jak zwykle, znowu konczy z pl rapem tylko wyda w mugo co musi jeszcze i zagra narodowy
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
- pedrocoguto
no i cykl życia sentino domknięty
No to chodź Adasiu, zapraszam na Morenkę, tu jest Morenka, burdel, na Morenkę, Morenka sweet night, po angielsku słodka noc.
Co tu się dziwić, więcej osiągnie nawijając po hiszpańsku, aniżeli po polsku
Światem kręcą pieniądze
Ja własnie nigdy nie mogłem skumać, dlaczego on tak mało rapuje po hiszpańsku. Te kawałki, które wypuścił były zajebiste (pomijając w większości chujowy mix).
Ja wiem - milion razy większy rynek i większa konkurencja, ale z drugiej strony potencjalni odbiorcy na całym świecie i możliwość dogrania bardzo ciekawych featów.
Ten kwałek dla mnie rozpierdol.
Ja wiem - milion razy większy rynek i większa konkurencja, ale z drugiej strony potencjalni odbiorcy na całym świecie i możliwość dogrania bardzo ciekawych featów.
Ten kwałek dla mnie rozpierdol.
ㅤ

ㅤ

ㅤ
- gods bidness
Albo czemu taki latino jak Skolim nie nawija po hiszpańsku

Czyli Trueman postawił na swoim
Dodano po 1 minucie 33 sekundach:Sentino pisze:Nie wydaje mi się żeby pan Blaze po wielomiesięcznym błądzeniu i doprowadzaniem do niedopuszczalnych sytuacji jakie stworzył i dla mnie i mojej ekipy powinien jakimś dyskotekom lokalnym kazać tego typu komunikaty wstawiać iż wszelkie duże Eventy mimo poprzeczkom tu się odbyły i wydaje mi się że pewne jego prywatne chaotyczne warunki codzienności i nadmiar chęci zarobkowych jak i różne próby przejęcia części mojego interesu i wymuszanie pewnych usług niezgodne z ustaleniami doprowadziły do końca współpracy z danym Booker’em. Człowiek który doprowadza artystę do narażenia się na niebezpieczeństwo lub przez przemęczenie do skutków zdrowotnych by zarobić swoje 30-40% i podsuwa jako Booker artyście pewne dokumenty do podpisu by wymusić od niego dalszej współpracy już nie obejmującej Bookingi tylko całej działaności nie musi się dziwić że nawet najbardziej wyrozumiały i empatyczny gość w pewnym momencie podziękuje za współpracę. Opinia o danej osobie w branży nie jest zbyt pozytywna i ja nigdy bym nic publicznie nie powiedział i podziękowałem za wszystko ale od ponad pół roku cały mój Team obserwujemy zachowania jego wobec mnie ukryte za cukierkowymi słowami. Gość mnie wykończył nerwowo i chciał korzyści z mojego biznesu do których nie miał żadnych praw. Na przyszły sezon już wszystko będzie tak jak musi. Zrobiłem to mimo wielomiesięcznymi kłótniami z tym panem dla was. Don’t Believe The Hate. A Bejzik nie groź kolegom Policją tylko bo ci uwagę zwracają żebyś dobrze mnie traktował. Resztę wkrótce ujawni już ktoś inny co dokładnie i jak. Miłego Weekendu pozdrowienia z słonecznej Hiszpanii. Pieniądze to nie wszystko
Mógłby zatrudnić bookera VNMa żeby ten nie musiał być tutaj harpidrutem, V!
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
KUPIĘ: Fazi - Opowieści Dziwnej Treści CD (2000)
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
KUPIĘ: Fazi - Opowieści Dziwnej Treści CD (2000)
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Picasso pisze: ↑04 sie 2026, 13:21Wręcz przeciwnie. On bardzo dobrze rozumie jak działa mózg Sentino i doskonale wie w jakie punkty uderzać, żeby wywołać efekt, którego oczekuje. Zobaczycie, że jeszcze kilka takich postów i przy kolejnym ciągu alkoholowo-narkotykowym Sebastian przypomni sobie, że wielki artysta został w Polsce obrzucony jajkami na koncercie, po czym dojdzie do wniosku, że to wszystko wina jego bookera, który w dodatku powinien brać mniej pieniędzy za swoją prace. I konflikt gotowy.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji

czy SIGMA sentino ma tyłozgryz? zapraszam do dyskusji
Nie znam takich słów, jakiś termin popularny w dziwnych kręgach
Światem kręcą pieniądze
Cofnięta szczęka dla jego