właśnie dlatego bym usłyszał ten beef. przecież oni muszą mieć na siebie tyle gówna, że ja jebie. michalczewski by nie wyrabiał z artykułami na glamrapie
W ogóle ćpuny do wora, ale szantażowanie ludzi jakimiś ich sekstejpami dlatego że lubią się ten teges z transem to też do wora. Jeśli to nikogo nie krzywdzi to niech ludzie się ruchają że sobą, btw myślę że młody g jest też niezłym przykładem na to jak ukrywanie swoich nietypowych upodobań seksualnych może wpłynąć na równowagę psychiczna i chyba każdy jest w stanie znaleźć różnicę przed i po aferze tranzystorowej
Słabe w chuj. Jebać jednego i drugiego, chociaż Kaza bardziej.
Dodano po 12 minutach 38 sekundach:
Snus pisze: ↑04 sie 2026, 23:03
myślę że młody g jest też niezłym przykładem na to jak ukrywanie swoich nietypowych upodobań seksualnych może wpłynąć na równowagę psychiczna i chyba każdy jest w stanie znaleźć różnicę przed i po aferze tranzystorowej
Własnie dlatego tego beefu nie powinno być, bo Belmondo tego nie dźwignie i jeśli Kaz ma minimum moralności i empatii, to powinien zostawić go w spokoju. Młody Dżi i tak ma wystarczająco dużo problemów.
Ale pewnie nie ma, bo każdy raper to pierdolony debil i narcyz, który myśli tylko o sobie i jak przypodobać sobie grono 12-latków
2rzyn pisze: ↑04 sie 2026, 22:09
Co do kurwy
Zara sie okaze ze belmondo jest trans pałossaczem
czyli ubecja odpala teczki i tym samym cofamy się prawie 7 lat do strony 26 tego tematu, akurat wczoraj bardzo dużo sobie czytałem Rafalala-arc tego uniwersum, więc odświeżyłem umysł i jestem kurwa jak brzytwa
chciałbym na tę okoliczność przypomnieć klasyczną wypowiedź sprzed lat mam nadzieję, że wszyscy obrotni będą pamiętać kto rzekomo te słowa napisał
Hej ciekawi mnie eksperyment jaki ostatnio widziałem w necie hehe a mianowicie chciałbym się położyć przed tobą na plecach a Ty żebyś stanęła mi na twarzy stopami tak że pod palcami miałbyś moje oczy i potem stanęła na nich wciskając się we mnie mocno ciekawe jak oczy zniosłyby nacisk takiej zajefajnej dziewczyny jak Ty
2rzyn pisze: ↑04 sie 2026, 22:14
Ciezko cos nagrac jak wiecznie jest zasadzka
Zasadzka mixtape. Gdzie jest jakiś giermek, który poskleja złote myśli z ćpuńskich live'ów w albumik? randomowe wersy Belmondziaka > dyskografia Bałagane