Skolim
Re: Skolim
Ciekawe kiedy będzie można zamówić takiego boksa z pełnym merchem: koszuleczka, stringi, perfumy, paka kiełby i co tam jeszcze było
Stary tam jest wszystko - kanister do paliwa, skolimowy wunderbaum itd xd
Polecam
Polecam
- ART
juz po pierwszych testach, dupy na sam widok mokna mowia pa na niego
jest roznica miedzy koszulkami BOZE CHRON KROLA LATINO a TEMPERATURA, jedna to CS COOL druga to CS DRY, ta pierwsza ma luzniejszy kroj (wieksze XL niz XL tej drugiej), wywietrzniki pod pachami, haftowana palemke i kwadraty na ramionach
dla wysportowanych bykow polecam TEMPERATURA a ta druga polecam dla wszystkich
jest roznica miedzy koszulkami BOZE CHRON KROLA LATINO a TEMPERATURA, jedna to CS COOL druga to CS DRY, ta pierwsza ma luzniejszy kroj (wieksze XL niz XL tej drugiej), wywietrzniki pod pachami, haftowana palemke i kwadraty na ramionach
dla wysportowanych bykow polecam TEMPERATURA a ta druga polecam dla wszystkich
i pierdoliłeś coś, że za tania boze chron krola latino bluza? Nie kupuj jej, ona nie jest dla lamusa.
Lecimy z tym dalej. Nowy dzień, nowe wieści z imperium. Gołębiewski może pakować mandżur
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Widać dominację genetyczną Polskiego Króla Latino

Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
No kupowanie wyświetleń na kosmicznym poziomie, przecież oprócz mnie to nikt już nie słucha muzyki (zwłaszcza takiej) na yt tylko spotifaju
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Skolim nie płaci za wyświetlenia tylko yt mu płaci za zaszczyt publikowania jego twórczości.
Przecież to czysty hip hop
Światem kręcą pieniądze
Nie wiem czy jest w Polsce ktoś, kto lepiej wykorzystał swoje 5 minut tak jak robi to obecnie Skolim. Nawet Quebo w szczycie kariery kiedy wyskakiwał z lodówki nie kręcił takiego szmalu i biznesów jak Skolim. Skolim props.
Skolim ma łatwiej, bo robi zajebistą muzykę dla wszystkich, a Quebo musiał dorabiać ideologię, żeby dzieci i warszawiaki go słuchały
- marmolad_k2
Quebo robi matchę, która nikomu poza warszawiakami nie smakuje, a Skolim kiełbasę, którą może ze smakiem jeść cała Polska, to są właśnie te detale.
Skolim nie kupuje wyświetleń z jakichś szemranych stron z tego co kojarzę, tylko po prostu płaci za reklamy na YT, a reklamami są jego kawalki. Czemu inni tego nie robią - nie wiem
Skolim fałszywie pompuje swoją sławę według Young Multiego:
: „On 200-300 tysięcy złotych wpie**la w reklamy na YouTube żeby naje**ć wyświetleń i zrobić sobie PR. No patrzcie, Skolim zrobił przecież w 2 dni 17 milionów wyświetleń. Chłopy bookują mu koncerty wszędzie po wioskach. On potrafi grać 3 koncerty jednego dnia. On w weekend zarabia na nich np. 150 tysięcy złotych i jemu to się zwraca.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- georgefloyd
Jakiś blady chłopiec co żałuje, że się nie urodził czarny i robi sobie dredy chociaż naturalnie ma proste włosy jak drut będzie wypowiadał się o Królu Skolimie. Przecież ten YouTuber to jakiś lamus, któremu 50cio kilowy chłopaczek powiedziałby że ma wyjść z pokoju to mutli skuliłby się, przeprosił że żyje i wyszedł xddd.
Multi woli zainwestować w ubranie, żeby wyglądać jak debil, a Skolim wie, że żeby wyciągnąć z biznesu najpierw trzeba włożyć
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Czasem robią, choć faktycznie nie jest to popularne rozwiązanie. Jak był ten projekt EB z Żabsonem, Sitkiem, Sokołem i Pezetem to pamiętam, że leciały te kawałki jako reklamy, zwłaszcza Piroman Pezeta. Wydaje mi się, że Testarossa też była tak promowana. Parę przykładów jeszcze by się pewnie znalazło, ale zaskakująco mało się z tego korzysta, a jest to mniejszy przypał niż kupowanie wyświetleń w Indiach wg mnie.
- marmolad_k2