Dzięki mordo. Odpalę apothecary diariesPiters pisze: ↑16 cze 2026, 20:49 chyba nie ma anime, ktore ma dla mnie podobny vibe do frieren bez kitu
nie wiem moze wychodzace teraz witch hat atelier (btw. i tak polecam kazdemu, zajebiste), ma pl napisy na crunchyrollu
moze violet evergarden, na netflixie było
moze dungeon meshi, chyba też na netflixie dalej jest
może apothecary diaries, pl napisy na crunchyrollu
ofc fanowskie napisy to ma wszystko tez
zalezy co tak ci siadło we frieren, bo tak 1:1 to imo nic nie ma vibu
Anime - normiki out
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: Anime - normiki out
ogolnie jest zajebiste pomijajac czy podobne, sie wzbraniałem dlugo zeby odpalic bo nie lubie takich klimatow, a wciągnąłem sie mega
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Po wieloletniej przerwie od anime odpaliłem Frieren w tym roku i było świetne, nie spodziewałem się że anime w którym generalnie niewiele się dzieje będzie mi się oglądać tak zajebiście przyjemnie, ma to w sobie jakąś lekkość
No i głos Frieren w angielskiej wersji
dopasowanie 10/10
No i głos Frieren w angielskiej wersji
Na wypadek, gdyby komu jakimś cudem umknęło - w okolicach 27 lipca GitS poleci w kinach, często tylko jeden seans. Już teraz rezerwujta bilety, bo u mnie na ten przykład już tak 1/3 sali poszła, a właśnie na fejsie odpala się hajp i bazowi ludzie też będą wbijać zara.
śmigam na desce, ktoś mnie obserwuje
poznaję te mundury, wiem co to za chuje
oglądałem te nowe ghost in the shell, dobiłem do 4 odcinka dzisiejszego i nie dam rady tego ogladac, niesamowicie nudne i dodatkowo chuj wie o co chodzi
nigdy nie ogladalem tych poprzednich, jedynie slyszalem ze ta wersja jest wierna mandze, a tamte nie było, nie wiem jaka różnica ale no mega nudne dla mnie to
nigdy nie ogladalem tych poprzednich, jedynie slyszalem ze ta wersja jest wierna mandze, a tamte nie było, nie wiem jaka różnica ale no mega nudne dla mnie to
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
ostatnio zaczalem ogladac ergo proxy i podoba mi sie, jest z czasow w ktorych powychodzily jakies moje ulubione i wpasowuje sie w klimat ktory lubie, polecam jak ktos lubi tajemnice / nadprzyrodzone / odizolowanie itp
- ALeJazdaID
Podajcie jakąś nazwę byle co może mi się spodoba.
Wjebałem się w bagno nie do pasa a po głowę
Co do twoich zasad to spluwam jak na podłogę
Ze mną moja rasa a dla tamtych krzyż na drogę
Przeżyliśmy wczoraj dziś można zajebać się w nagrodę
Plizka, obiecaj że napiszesz słowo podsumowania po ostatnim odcinku, w sensie nie czy sie podobało, tylko - o czym to wszystko właściwie było:) Jestem fest ciekaw tej opinii.
Dodano po 1 minucie 3 sekundach:
No, na forum o Er A Pe to wiadomo, że Samurai Champloo obowiązkowo do polecajek
Ostatnio zmieniony 31 lip 2026, 15:46 przez dr zjeb, łącznie zmieniany 1 raz.
śmigam na desce, ktoś mnie obserwuje
- CeHaTeHaCe
- ALeJazdaID
Dzia
kaijuu nr8, gachiakuta
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużegoprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- ALeJazdaID
gachiakuta szukałem oglądałem czekam na 2 sezon.
Dzięki za przypomnienie nazwy.
Dzięki za przypomnienie nazwy.
-
masz_szluge_
Ruszyłem z JoJo jakiś czas temu. Obecnie w mieście morioh. Kurwa top anime, napewno należy do tego grona
szkoda, ze netflix tak niesamowicie spierdolil wypuszczanie odcinkow steel ball run (jedna z najlepszych mang ever, przypominam)
w jakiej kolejnosci oceniacie dotychczasowe adaptacje jojo? (mowie o tych nowszych, nie OVA z 90tych)
u mnie chyba na samej gorze stardust crusaders ex aequo z battle tendency, potem golden wind, phantom blood, stone ocean, diamond is unbreakable
w jakiej kolejnosci oceniacie dotychczasowe adaptacje jojo? (mowie o tych nowszych, nie OVA z 90tych)
u mnie chyba na samej gorze stardust crusaders ex aequo z battle tendency, potem golden wind, phantom blood, stone ocean, diamond is unbreakable
- CeHaTeHaCe
stardust crusaders bo od niej zacząłem i miałem ją wyhajpowaną, na równi z battle tendency którą z kolei obejrzałem dopiero po golden wind, potem golden wind za komplet fajnych postaci z fajnymi standami > stone ocean > diamond is unbreakable
phantom blood obejrzałem tylko 3 odcinki dawno temu i nie miałem ochoty wracać a steel ball run będzie top 1
nic na siłę
- Ludwik_Franke
nie wiem czy się spóźniłem czy nie ale polecam Azumanga Daoih jak chcesz luźnej komedii
Zajebiste jest to intro do part 2.
- ALeJazdaID
DziękiLudwik_Franke pisze: ↑13 sie 2026, 18:25nie wiem czy się spóźniłem czy nie ale polecam Azumanga Daoih jak chcesz luźnej komedii
Jedyna jaka komedia oglądałem to Gintama