Belmondo
Re: Belmondo
Policja go zgarnęła, psychiatryk nie unikniony

kontakt i cala reszta: guns.lol/oooizneb
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
czekam na zdjęcie z Tworek Waginny odwiedzającej Algidę
kontakt i cala reszta: guns.lol/oooizneb
dajcie znać komu trzeba pokazać legitymację ćpuna żeby się wypowiadać w temacie - ale swoje do nocha załadowałem w życiu i były okresy gęste, a jedną bliską osobę w takim stadium jak belmondo nawet odprowadziłem w ostatnią drogę. Zostawiam surowe gadki i zamykanie drzwi dopóki się nie ogarnie jego bliskim i ludziom którzy mają jakiś wpływ na jego życie, mi pozostaje gorzka refleksja nad tym gościem i co by było gdyby, trochę empatii bo maszyna losująca czy możesz używać i wyhamować czy wpierdolisz się po uszy jest jednak nieubłagana, chociaż wielu próbowało.
Oczywiście z przymrużeniem oka, ale wyjścia z dragów to ciężka droga
-
starydobryhiphop
Cofam nie będę nawet sprawdzał muzyki typa, nie znałem i nie wydaje mi się żebym znalazł tam dla siebie coś istotnego - ani jako jakąś głębszą kmina ani jako czystą rozrywka
Życie! Życie! Wciąż zaskakuje mnie, wciąż zaskakuje mnie!
Powinien się skumać na melanż z młodym Martyniukiem. Dopiero by live'y byly 
Światem kręcą pieniądze
Z ciekawości zacząłem drążyć temat alfy i ni chuja nie mogę zrozumieć, że ludzie w to brną przy takich chorych jazdach.
Tak samo jak lepiej pić 2 browary dziennie niż pół litra, tak przecież są tematy dużo mniej destrukcyjne dla psychiki niż alfa.
Żeby zniszczyć sobie łeb fetą to trzeba się trochę postarać, a tutaj to chyba niewiele wystarczy.
Tak samo jak lepiej pić 2 browary dziennie niż pół litra, tak przecież są tematy dużo mniej destrukcyjne dla psychiki niż alfa.
Żeby zniszczyć sobie łeb fetą to trzeba się trochę postarać, a tutaj to chyba niewiele wystarczy.
2 browary! albo nie, czekaj, lepiej! pół litra…piwa
Wszyscy orbiterzy Belmondo pisali mu teksty, tylko nie on sam
Szkoda że większość z nich jest po rozstaniu znana tylko z tego że była z nim w Mobbyn i solowo nie może zaistnieć
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Mogliby sobie dobre teksty napisac xd gpsiak jest nie gorzej odklejony od g
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Taką samą miałem pierwszą reakcję, ale tam GSPiak mówi, że nie tyle pisał, co składał teksty z pomysłów Belmondziaka, no powiedzmy, że można w to uwierzyć w jakimś stopniu. Belmondo mu generował mnóstwo głupot, on to składał i wystarczało. Dla siebie nie miał pomysłów, temu teksty gorsze. Z tym że pewnie przypisuje se więcej niż powinien.
@dr zjeb najwyższy możliwy poziom rigczu w wypowiedziach w tym temacie, mówi jak jest
belmondziarz generator losowych wersów, a reszta to łapie i składa
- KlejnotNilu71
Jak nawinął rok temu, tak zrobił dwa dni temu
łapię ją za warkocz, tyrydydydyndyn
Nie zabieraj się za rap jak jesteś bażantem
- gods bidness
Już tu padł morał, że nie ważne kto pisze tekst, ważne kto go zarapuje.
Dodano po 2 minutach 11 sekundach:
Skoro pisali mu teksty, a on lepiej wyglądał i ładniej i lepiej dla publiczności je wykonywał niż ich prawowici autorzy, to czy możemy już uznać, że Belmondo to Dziarma męskiego hip hopu?
Coś w tym jest, stylówka Tytusa z wizyty u Rafalali przypomina nieco Dziarma - Wifey
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!
Bo on ma głos, flow i delivery, które śmiało można wywindować wręcz do rangi memiczności i żaden inny raper tego nie ma na jego poziomie. Przecież on nawet jak krzyczał na lajwie to bez wczuty robił to jak profesjonalista odgrywający rolę w teatrzegods bidness pisze: ↑dzisiaj, 12:45 Już tu padł morał, że nie ważne kto pisze tekst, ważne kto go zarapuje.
Światem kręcą pieniądze