Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ekstraklasa
ty, ale odwołują taką czerwoną kartkę na Legii i w następnej kolejce grafiki meczowe są czarno-białe, a Krzysztof Marciniak przeprasza za Wołyń
trójkąt bermudzki wola mokotów
Patrząc na to co pokazał c+ wczoraj, to wygląda jakby Lis lewą ręką zaliczył niedozwolony kontakt z piłką i Sylwestrzak prawidłową decyzję podjął z boiska?
Zajebista pierwsza kolejka, wszystkie mecze na styk max z 1 bramka różnicy xd kolejny udany sezon sie szykuje
- rozklad_gaussa
ejej jeszcze sie kolejka nie skonczyla, jutro starcie gigantow w lubinie
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
Czekam na Kamila Kosowskiego czy innego eksperta, który będzie wieszczyć mistrzostwo Wiśle Kraków czy innemu Płockowi, po pierwszych paru udanych meczach, trzeba odhaczyć w bingo
Fajne było jak Wisła Płock była liderem po 8 kolejkach i wybitni eksperci (a niegdyś jeszcze lepsi zawodnicy) typowali jej mistrzostwo, a potem jeszcze w tym samym sezonie zdołała się zjebać z ligi
@elkacpero najlepsze jest to że to całkiem możliwe w naszej kochanej eKlapie
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- bialyjelen
ba, juz nawet sie wydarzylo
jakas afera pogon - widzew ale gratuluje przechwycenia darko churlinova, dobry grajek
nawet we wronkach mnie tak wcześnie nie budzily
Wieteska z Cagliari do Wieczystej
dobry fit nazwiska z nazwa klubu
-
Bisclavret
Płock wziął z Motoru Michała Króla, dali mu 2,5 razy większy kontrakt na 3 lata i przed startem sezonu już jest odpalony
cudowny ruch wyjebać prawie dwie bańki w darmowego zawodnika który nawet nie zagra 
https://gazetakrakowska.pl/filip-marchwinski-pomocnik-cracovii-ciesze-sie-ze-ten-koszmar-juz-sie-skonczyl/ar/c2p2-29222059 pisze:Ostatnio wreszcie pan zagrał po dwuletniej przerwie i to na dobrze sobie znanym stadionie. Jakie to uczucie? Taki oddech ulgi, że wreszcie się ten koszmar skończył?
Trochę tak. Byłem bardzo szczęśliwy, bo to kupa czasu minęła od ostatniego oficjalnego meczu, więc bardzo się cieszę. (...)
Dwa lata znaczone ciężką kontuzją to bardzo trudny czas dla piłkarza. Jak pan sobie psychicznie radził z tym. Podjął pan wyzwanie, przeszedł do Serie A, do Lecce. Wydawało się, że to piękny sen. I nagle to wszystko w ciągu chwili runęło.
Odniosłem kontuzję podczas treningu, zerwałem więzadło krzyżowe w kolanie. Potrzebowałem chwili, żeby to sobie poukładać w głowie. Po paru dniach położyłem się na stół operacyjny i trzeba było złapać energię, być sfokusowanym na rehabilitacji. Jakoś ten czas mijał. Jedne tygodnie lepiej, drugie trochę gorzej, ale ogólnie uważam to za bolesną, ale lekcję i doświadczenie. Mam nadzieję, że już się to nie powtórzy.
A po jakim czasie pan doszedł do siebie, żeby móc grać w w meczach?
To było dobre dziesięć miesięcy, by wrócić do gry.
https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-nozna/koszmar-marchwinskiego-bardzo-powazna-kontuzja-nasz-news/309275 pisze:W czwartek Marchwiński po raz kolejny w karierze zerwał więzadło krzyżowe. To koszmar 24-latka. Ominie większość sezonu.
-
Bisclavret
Mam wrażenie że w tym sezonie jest jakaś zbiorowa halucynacja dotycząca beniaminków, co roku MORDO NIE NO BENIAMINKOWIE PRAWIE ZAWSZE LECĄ CZESTO W KOMPLECIE TAKA JUŻ TO JEST LIGA, a w tym sezonie? potężna pompka na oba krakowskie kluby, tak jakby Wisła Kraków nie była poza top3 wiosny w 1 lidze a Wieczysta nie miała wieloletnich doświadczeń w przepalaniu hajsu i kompromitowaniu się.
Ciekawostka - prześledziłem sobie wartości kadr na transfermarkcie na przestrzeni kilku sezonów i o dziwo wśród 3 najniżej wycenionych kadr w sezonie ZAWSZE jest dwóch przyszłych spadkowiczów.
Ciekawostka - prześledziłem sobie wartości kadr na transfermarkcie na przestrzeni kilku sezonów i o dziwo wśród 3 najniżej wycenionych kadr w sezonie ZAWSZE jest dwóch przyszłych spadkowiczów.
jakoś chujowo oglądało mi się wczoraj tą Wieczystą na Wiśle xd, będę chyba skipował te mecze, nie wiem dlaczego ale Puszcza na Cracovii była przyjemniejsza
A ja się chyba wybiorę na jakiś mecz Wieczystej do Krakowa. Spoko ta Wieczysta grała wczoraj.
nic na potem
ale ten stadion za duży dla nich, bardzo źle to wygląda w tv