Belmondo
Re: Belmondo
no np. beka z filmiku w internecie z udziałem takiego ananasa a potem powrót do własnego życia, przecież nad nim nikt nie stoi jak nad kononowiczem ani widzowie nie wysyłają mu słoików z gównem zamiast miodu, sam sobie wybrał życie hustlera co zwiedza twoich koleżanek gardła a teraz trzeba spłacać ten kredyt
Dobra, ja jestem mocno spóźniony z jego twórczością, ale polecam kawałek ANGST z Pikersem, żeby nabrać innej perspektywy do jego twórczości (i tego, co napisał też)
ale na tym filmiku jest prawdziwy i zywy czlowiek jak cos, to nie udawane
no i koszty, które generuje jego narkomania, w którą popadł na własne życzenie też są realne
Młody Zgred jest byłym turbo narkomanem który przestał ćpać, tak że jak najbardziej może się wypowiadać na temat i nie jest to jakiś random
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- starydobryhiphop
Muszę kiedyś przesłuchać choćby jedną zwrotkę jego
Życie! Życie! Wciąż zaskakuje mnie, wciąż zaskakuje mnie!
Jak sam ją na sobie przeprowadził, bez pomocy innych, to ma w tym jakieś doświadczenie, a Zgred nie był na żadnym odwyku z tego co mi wiadomo, tylko sam przestał ćpać.
Belmondo przymusowy odwyk też nie pomoże jak sam nie dojdzie do tego że chce przestać ćpać i nie będzie sam chciał z tym skończyć.
Belmondo przymusowy odwyk też nie pomoże jak sam nie dojdzie do tego że chce przestać ćpać i nie będzie sam chciał z tym skończyć.
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Z eks-narkomanami jest tak, że przede wszystkim mega props dla nich że już otrzeźwieli i dobrze, że walą kawę na ławę, jednak jest też tak że te ich diagnozy bardzo bezkompromisowe, nazywające rzeczy po imieniu (mówienie takiemu Belmondo że jest śmieciem a jego dokonania i przekonania to gówno, i takie tam inne), nie bardzo wiadomo po co są wygłaszane jeśli to nie jest jakaś dedykowana grupa AA czy inna terapeutyczna, bo ktoś dla kogo jesteś obcy i ta się czymś takim nie przejmie i akurat taki eks-narkoman wie doskonale jak to działa. Więc te wrzutki wrzucane w jakieś oświadczenia są mniej lub bardziej gówno warte dla szerszej publiczności, bo są tak naprawdę w wielu wypadkach wypowiadane do siebie samego, taki Belmondziak to tylko proxy, sam ich ton to zdradza.
Girls with boyfriends are the kinds I like
I'll steal your honey like I stole your bike
Dodam jeszcze na koniec - jeśli chodzi o tę odnogę uniwersum - że akurat środowisko abstynenckie jest mi nieobce i broń Boże nie chciałbym kogoś oskarżać niesłusznie, ale mój osobisty tejk jest taki że niestety, ale kiedyś rozjebane chaotycznie emocje, złość i agresja trzeba po skończeniu z używkami naprawiać i uczyć się zdrowych sposóbów regulowania, a takie wygłaszanie w gruncie rzeczy słusznych, choć brutalnie szczerych opinii na temat zachowań ludzi znajdujących się w czynnym uzależnieniu, potrafi być bardzo wygodną metodą na szukanie ujścia dla własnej agresji, pogardy i w gruncie rzeczy wciąż uzależnieniowego sposobu regulowania, ale dokonywanego w białych rękawiczkach - no bo przecież przemawiam w trosce o czyjeś zdrowie i życie. Osobiście mam na to alergię, więc to też na pewno rzutuje na odbiór obecnych komentarzy wokół afery.
Girls with boyfriends are the kinds I like
-
WesolyJozek
ee co
@BublOner ma rację, litujecie się w tym temacie nad tym dzbanem, bo czasami rzucił śmiesznym wersem i powtarzał dzień dobry śmiesznym głosem, traktujecie jak bożka.
No tak phobos bo kazdy planuje sie uzaleznic
Ja wspolczuje wszystkim wjebanym bo rozumiem że to nie pogoń za szczęściem a desperacka pogoń za ulgą od cierpienia.
Ja wspolczuje wszystkim wjebanym bo rozumiem że to nie pogoń za szczęściem a desperacka pogoń za ulgą od cierpienia.
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
depczący pedał gazu też nie planuje się zabić a czasem tak się to kończy
Ciekawe kiedy Belmondo powróci
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance