Dla Winiego tak, dla mnie tak, dla ciebie tak, dla wszystkich innych tak - ale w głowie TDF-a dzieją się niekiedy cuda
Tede
- gods bidness
Re: Tede
Teraz wszystko układa się w jedną całość.
- Oportunistycznyebaka
Ile wytrzymał 3 miesiące i musiał wbić neutralną szpilkę
a potem będzie chodził i gadał, ze po nim wszystko spływa i ma dyyyystans.
- gods bidness
Ten prowadzący w wywiadzie powiedział coś w stylu "nie raz pokazałeś, że masz dystans do siebie", a ja se myślę jaki debil ja pierdolę jak Likeike1.
Jego dystans do siebie się objawia tylko wtedy jak trzeba disco polo nagrać.
- Oportunistycznyebaka
Pomijam już, ze dawno takiego yesmana nie słyszałem jak ten prowadzący.gods bidness pisze: ↑29 lip 2026, 15:51 Ten prowadzący w wywiadzie powiedział coś w stylu "nie raz pokazałeś, że masz dystans do siebie", a ja se myślę jaki debil ja pierdolę jak Likeike1.
W ogóle komediowy jest ten chyba główny wątek, że on nie bedzie odcinał kuponów. Kurwa robi maraton reedycji i jubileuszow każdej płyty od sportu począwszy
- Haczapurjan
Akurat „dystansik” Tedego to od zawsze był mit, o czym już wielokrotnie pisałem.
Po prostu w okresie tzw. „infamii”, chłop potrzebował jakiegoś mechanizmu radzenia sobie z całą tą sytuacją (coping mechanism), stąd też te różne okolicznościowe koszulki typu „jebać Tedego i całą ekipę jego” czy później album „FuckTede” i toczenie pseudobeczki, że hehe, barany nie wiedziały, że pisząc jebać Tedego po ścianach i murach tylko robią mi darmowe promo hehe.
Jak tylko urósł w siłę, to każdy głos krytyki dusił w zarodku (jeśli wychodził z jego ekipy przydupasów), a sam fakt że typowi z Polsatu nawija jakiś makaron na uszy, że on chciałby zorganizować sympozjum z hejterami, żeby z nimi debatować o rzekomej chujowości jego kawałków, tylko pokazuje, że facet jest mocno wczuty i nie ma to nic wspólnego z dystansem.
Te typy co pisały te hejterskie komentarze 15 lat temu, już pewnie nawet rapu nie słuchają, a Tede chce im sympozja organizować xD
Po prostu w okresie tzw. „infamii”, chłop potrzebował jakiegoś mechanizmu radzenia sobie z całą tą sytuacją (coping mechanism), stąd też te różne okolicznościowe koszulki typu „jebać Tedego i całą ekipę jego” czy później album „FuckTede” i toczenie pseudobeczki, że hehe, barany nie wiedziały, że pisząc jebać Tedego po ścianach i murach tylko robią mi darmowe promo hehe.
Jak tylko urósł w siłę, to każdy głos krytyki dusił w zarodku (jeśli wychodził z jego ekipy przydupasów), a sam fakt że typowi z Polsatu nawija jakiś makaron na uszy, że on chciałby zorganizować sympozjum z hejterami, żeby z nimi debatować o rzekomej chujowości jego kawałków, tylko pokazuje, że facet jest mocno wczuty i nie ma to nic wspólnego z dystansem.
Te typy co pisały te hejterskie komentarze 15 lat temu, już pewnie nawet rapu nie słuchają, a Tede chce im sympozja organizować xD
- nobezprzesady
Dotarłem do momentu, jak się okazało, że te kilkadziesiąt sekund lania wody to wstęp do
Młody mógłby mieć więcej szacunku do samego siebie, ale w sumie pewnie nie zostałby kandydatem na yesmana, gdyby się charakteryzował jakimś bazowym self-respectem.
Spoiler
opisu spotkania z Psychostachem.
https://disco-polo.info/kim-jest-erwin- ... disco-starErwin Paczkowski to artysta Romskiego pochodzenia, multiinstrumentalista, producent oraz autor tekstów muzyki Rap, RnB, Pop. Od młodych lat związany z muzyką, jego szerokie spojrzenie muzyczne pozwala mu tworzyć każdy gatunek muzyczny by zaskoczyć słuchacza. Ma wieloletnie doświadczenie na scenie, grał na jednej scenie z takimi artystami jak Enej, Elektryczne Gitary, Tede, Polska Wersja, Tymek, Szpaku, JWP i wielu innych.
-
WesolyJozek
Cała obowość streszczona w zdaniu "kocham Tedego i cała ekipe jego". Mocne xD