Belmondo

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Czy będziecie dalej słuchać Belmondo?

Tak
502
73%
Nie
184
27%

Liczba głosów: 686

Awatar użytkownika
ogkush

Re: Belmondo

Post autor: ogkush »

Lapie te szmaty za leb :dunno:
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

ta republika w tle xd
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.

free fromage
danny

Post autor: danny »

Cz4rny1337 pisze: 31 lip 2026, 10:01

i zaczepka na trash talk:

To dla ciebie narkomanie będę zawsze bully
Mam na telefoniе zdjęcie jak (dobrze wiesz jakiе mam zdjęcie)

ehhh milosci to juz nigdy chyba nie bedzie miedzy nimi, co
Mimo wszystko żałosne, że taki obrotniak na jakiego się kreuje cały czas czuje potrzebę kopać leżącego.
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Ten sam obrotniak, który na swoich klipach ma mowę ciała jak zniewieściały prawiczek?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

danny pisze: 31 lip 2026, 10:14 Mimo wszystko żałosne, że taki obrotniak na jakiego się kreuje cały czas czuje potrzebę kopać leżącego
i jeszcze w taki pizdowaty sposob xd tak samo jak groził sentinowi ze ma nagranie halo policja i wszystkim pokaze, powinien jeszcze do wychowawczyni z tym pójść
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

kaz balagane to ten wielki zasadowiec, co zaczynał walić temat razem z bratem, a potem kopie leżącego? :lol:

i w ogole o co chodzi z posiadaniem KANALOW NADAWCZYCH przez raperów, ominela mnie ta moda
nawet we wronkach mnie tak wcześnie nie budzily
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

To masz kanał nadawczy mesa do nadrobienia
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
Rozpierdalator

Post autor: Rozpierdalator »

ja się nie znam ale to on nie może czegoś innego wąchać żeby mu nie odjebywało?
Awatar użytkownika
firma

Post autor: firma »

czego sie nie nawącha to bedzie mial paranoje bo juz popalone styki brs cztery piec cztery piec
Awatar użytkownika
SieKurwaNieInteresuj

Post autor: SieKurwaNieInteresuj »

plus jeden takich typow to nawet ziolo z lufy poschizuje
Awatar użytkownika
Rozpierdalator

Post autor: Rozpierdalator »

dziękuję za informacje, serio się nie znam :oops:
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

W ogóle może zbytnio przejmuje się jakimś - nazwijmy po imieniu - ćpunem, ale jak wychodziło Hustle As Usual, Belmondziak przekonywał że w końcu jest lepiej i wjeżdżały vlogi to byłem jakiś taki uspokojony że się ogarnął, a linijka że w tym roku na urodziny chciałby tylko spokój to chyba jeden z moich ulubionych onelinerów w polskim rapie.

Jak się okazało wszystko to jak krew w piach i takiej osobie nie pomożesz, dopóki sama nie sprowadzi się na dno i coś nie przestawi sie jej w głowie, oczywiście jeśli najpierw na tym dnie w ogóle przetrwa. Typ może być rodzinie wdzięczny, że oprócz bycia ćpunem jest jednocześnie bananem, który za każdym razem wyląduje mniej lub bardziej miękko.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
KAHXY

Post autor: KAHXY »

Burak pisze: 31 lip 2026, 7:07
Spoiler

"Młody Mowgli - wychowanek jungli"

Ciągnie ją po ziemi za te włosy jak jaskiniowiec z maczugą.

Co za kurwa skończony wrak z niego jest.
:wall:
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Nie dotykajcie narkotyków bo was kurwa zmiotą z planszy
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
bobsonbejbi

Post autor: bobsonbejbi »

mialem na mysli poprzednie lajwy na tym jeszcze znak krzyza wjechal po raz
To soreczka, inaczej zrozumialem bo te modlitwy to tez żadna nowość, na tych torach czy na pasie zieleni na jakiejś autostradzie czy chujgowi gdzie to bylo tez sie modlił, to jiz uznaje za jakis standard.

a co do kazowej zaczepki z trashtalka to tez juz sie zastanawiałem czy to w kierunku algidziaka czy nie. ostatnio cos duzo tych strzałów w powietrze w jego kawalkach i ni chuj nie wiadomo kogo ma na mysli. Na tym redbullowym kawałku tez brzmiało jakby sie do hewry przypierdalal, ale za duże pole do interpretacji zostawia
danny

Post autor: danny »

Wszytko się zjebało jak Babcia Wiosna odeszła. Ostatni vlog.

Obrazek
Awatar użytkownika
StartedAsAYoungin

Post autor: StartedAsAYoungin »

Cz4rny1337 pisze: 31 lip 2026, 10:01
cloud pisze: 31 lip 2026, 8:59
bobsonbejbi pisze: 31 lip 2026, 8:43 Btw. Balagan sie właśnie wypowiedział na swoim kanale nadawczym
Spoiler
Obrazek
i zaczepka na trash talk:

To dla ciebie narkomanie będę zawsze bully
Mam na telefoniе zdjęcie jak (dobrze wiesz jakiе mam zdjęcie)

ehhh milosci to juz nigdy chyba nie bedzie miedzy nimi, co
Czyli kaz jest gościem który nagrywa przypały ziomków na telefon xDDD no na dzień dzisiejszy to jest pojazd sam po sobie no nara eryvary
600K :joint: FrontstreetK, SavageSquadK, Oblooock killlaaz :joint: Rest in Piss queen von
Awatar użytkownika
KAHXY

Post autor: KAHXY »

firma pisze: 31 lip 2026, 9:30 juz po tylu razach to do kompromitacji cwela mozna wrzucac te live'y
Sama prawda.

SWN pisze: 31 lip 2026, 11:02 W ogóle może zbytnio przejmuje się jakimś - nazwijmy po imieniu - ćpunem, ale jak wychodziło Hustle As Usual, Belmondziak przekonywał że w końcu jest lepiej i wjeżdżały vlogi to byłem jakiś taki uspokojony że się ogarnął
Myślę, że nie ty jeden. Też liczyłem, że pójdzie po rozum do głowy i wyjdzie łeb na prostą, i kibicowałem.
No ale już kurwa bez przesady. Albo gdzieś go zamkną na oddziale, lub w Monarze, albo z tego okna wyskoczy za którymś razem. Innej opcji na zakończenie to ja już tam nie widzę.
:wall:
zuperhero

Post autor: zuperhero »

Rozpierdalator pisze: 31 lip 2026, 10:45 ja się nie znam ale to on nie może czegoś innego wąchać żeby mu nie odjebywało?
zazwyczaj taką psychozę wywołują stymulanty, które generują duże ilości dopaminy w CUN(mózgu) ale jak ktoś jest już chory psychicznie to serio może być wszystko co działa na układ nerwowy, u niektórych nawet mocna dawka kofeiny lub piwko może wywołać taki epizod psychotyczny.
oczywiście w przypadku belmondo to zapewne losowy stymulant w stylu fety lub jakiś beta-keton działający na ww. dopaminę. okablowanie w mózgu już rozjebane, więc standardowa kreseczka, która u standardowego użytkownika wywołuje fajną fazkę, u belmondziaka kreuje taki horror.

a bałagane kontynuując piękne tradycje polskiej kultury hip-hop, od zawsze przypierdala się do słabych, nie mogących mu zagrozić- albo do jakiegoś niestotnego planktonu, albo kogoś kto się stoczył, albo do kogoś wyklętego ze środowiska. sentino też cisnął jak ten został pogoniony z polskich i wydawało się że jego kariera już wygasła, a na ostatniej płytce jak gdyby nigdy nic, dogrywa gościnkę
SWN pisze: 31 lip 2026, 11:02 Jak się okazało wszystko to jak krew w piach i takiej osobie nie pomożesz, dopóki sama nie sprowadzi się na dno i coś nie przestawi sie jej w głowie, oczywiście jeśli najpierw na tym dnie w ogóle przetrwa.
nie żebym bronił młodego gie, bo jebać ale mimo wszystko będąc uzależnionym możesz mieć mocne postanowienie trzymać się tygodniami czy miesiącami, a wystarczy że stanie się coś obciążającego (w stylu bezsenna noc, przemęczenie, stres,...) złamiesz się na chwilę, zajebiesz kreseczke i pyk znowu powtórka
Ostatnio zmieniony 31 lip 2026, 11:31 przez zuperhero, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Mi się odechciało bronić i kibicować odkąd on te bezsenne noce z odpalonym streamem ma co miesiąc.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
ODPOWIEDZ