Siłownia
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- qualite_de_schizoide
Re: Siłownia
@firma to spoko bardzo, myślę że mamy podobnie
no to życzę byś jak najszybciej spełnił to co chcesz siłowo i się przerzucił na trening hybrydowy, dużo ciekawsze a przede wszystkim zdrowsze podejście do sportu, w ogóle inne, holistyczne
btw od samej siłki to mozna skończyc tak:
xd
no to życzę byś jak najszybciej spełnił to co chcesz siłowo i się przerzucił na trening hybrydowy, dużo ciekawsze a przede wszystkim zdrowsze podejście do sportu, w ogóle inne, holistyczne
btw od samej siłki to mozna skończyc tak:
xd
Na zdrowie dzieciak niech kapie
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
tez macie na sileczce ziomeczkow ktorych imion nawet nie znacie ale zawsze jest gadka jakbyscie sie znali dobrze?
na komercyjnych silowniach nigdy z nikim nie nawiazalem gadki
To proste - jak pójdę leżeć to w końcu odpocznę
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
- qualite_de_schizoide
Mam od groma. Pełno znajomości z siłki, zawsze sztama bita, kultura musi być, a nie to co brokuły które nawet czesc wchodząc do szatni nie mówią. Gdy ćwiczyłem na mniejszej siłce to jeszcze mocniej to odczuwałem, teraz na jednej z największych sieciówek w PL ale wciaz jak widzę te same twarze co 2 dzień to są te interakcje
- genocidegeneral
skąd białko bierzecie bo kfd popierdoliło
- qualite_de_schizoide
O kurwa miałem napisać gym beam ale właśnie zobaczyłem te ceny
co jest kurwa
Chyba będzie trzeba dać se siana i wpierdalac więcej normalnego żarcia, bo 310zl za 2500g to trochę przesada kurwa
Chyba będzie trzeba dać se siana i wpierdalac więcej normalnego żarcia, bo 310zl za 2500g to trochę przesada kurwa
Patelnia proteinowa + jajka proteinowe + padlina proteinowa i bilans dzienny domknięty jak ręce na szyi Bambi
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
O kurwa 2 miesiące temu bralem za 85 a teraz 130
co tu sie odjebalo
6pak czekoladowe bo mi smakuje, nie wnikałem za bardzo w skład jbc, inne smaki w sumie też są ok poza tymi owocowymi bo są nieco plastikowe
- nobezprzesady
Co jest do chuja, moje ze 190 skoczyło na 290, to rozbój kurwa w biały dzień.
Wszedłem w temat bez kontekstu i przez solidne 5 sekund rozkminialem w jakim ćwiczeniu można tak przyprogressowac xd
-
theLeprechaun
Ktoś jakieś wegańskie białko poleci, które jest smaczne i tanie? Po tym krowim mi syfy wychodzą jak huj
tutaj pkp czytaj patszktopszyszet
- genocidegeneral
5x5 serio zaczynać od pustej sztangi?Stronglifts 5x5 will start with the empty bar on Squat, Bench OHP, and light on DL/Rows.
Spoiler
siad 90 x 5
ława 70 x 3
wiosłowanie sztangą 70 x 5
ohp 40 x 5
martwy 100 x 5
ława 70 x 3
ohp 40 x 5
martwy 100 x 5
jak wasze jelitko po wpc, wpi, kazeinie?
wpc elegancko wchodzi, wiec nie musze przeplacac za wpi
kazeina jest gites bo trawi sie najwolniej, wiec na wieczor jak znalazl, zeby wydluzyc wchlanianie przez noc, ale jakos nie czuje potrzeby na taka optymalizacje
od czasu do czasu wrzucam sobie tez weganskie na przelamanie i tez daje rade, a przy okazji jest o polowe tansze
kazeina jest gites bo trawi sie najwolniej, wiec na wieczor jak znalazl, zeby wydluzyc wchlanianie przez noc, ale jakos nie czuje potrzeby na taka optymalizacje
od czasu do czasu wrzucam sobie tez weganskie na przelamanie i tez daje rade, a przy okazji jest o polowe tansze
- qualite_de_schizoide
a to nie chodzi o to że zaczynasz serię od pustej sztangi? ja tak robię przy martwym, siadach i wyciskaniugenocidegeneral pisze: ↑29 lip 2026, 21:185x5 serio zaczynać od pustej sztangi?Stronglifts 5x5 will start with the empty bar on Squat, Bench OHP, and light on DL/Rows.bo niby jestem początkującym-powracającym, ale jak sobie sprawdzam teraz na hevy wyniki sprzed roku czy półtora to wyglądało to tak
ten plan zakłada szybkie dokładanie ciężaru, więc i do ściany dojdę raz-dwa, ale bez kitu trzeba muszę zaczynać od zera? kumam że mądrzejszy ode mnie to układał, no ale droga 20kg do 90kg przy 7,5kg tygodniowo to dwa miesiące ponadSpoiler
siad 90 x 5
ława 70 x 3
ohp 40 x 5
martwy 100 x 5![]()
czyli tak naprawdę przy tych trzech ćwiczeniach mam 7x5 bo 1 seria od pustej sztangi a druga od nie wiem z 60% ciezaru najwiekszej serii powiedzmy