Jimson
Re: Jimson
Beka z lokalnych, ten poprzedni sluchalny ale tez szalu ni ma
nawet we wronkach mnie tak wcześnie nie budzily
- igorzastyy
Szkoda, że ten bit dostał Jimson. Nie wiem kim jest ten drugi typ, ale poleciał znacznie lepiej od króla podziemia, z bitu się chociaż nie wyjebał
Może nie o rapie, ale pewnie kogoś zainteresuje. W skrócie Szósty Gracz słabo przędzie
https://szostygracz.pl/2026/07/27/do-na ... ytelnikow/
-
starydobryhiphop
Czy to barthazz z mogilna (może teraz już nie ale za młodu) który też pojawił się m.in. Na drugim solo hst? Tam bodajże w refrenie
Życie! Życie! Wciąż zaskakuje mnie, wciąż zaskakuje mnie!
Jimson żebrze o hajs, a VNM żyje z deali z @rometplkurator pisze: ↑27 lip 2026, 22:28 Może nie o rapie, ale pewnie kogoś zainteresuje. W skrócie Szósty Gracz słabo przędzie
na szczęście za te 6 stów powyżej parteru nie wynajmie
w sumie to nigdzie nie wynajmie
w sumie to nigdzie nie wynajmie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Jimson to faktycznie dinozaur. On się z czegoś innego jeszcze utrzymuje, czy tylko z pisania tych bzdur o sporcie dla murzynów ? dziwię się, że w ogóle on jakiekolwiek pieniądze dostaje za to, kto w 2026 interesuję się w Polsce ta zjebaną NBA ? przecież tego gówna się obecnie w ogóle nie da oglądać
podobno na 6g reklamował jakieś pensjonaty nad morzem, które prowadzą rodzinnie jeżeli jest to prawda to v może podjechać rometem na urlop
Spoiler
ofc pokój tylko na parterze dla tego gościa
#freefromage
@Mizter w którejś z Palm wspominał, że jego rodzice są lekarzami, więc wielce prawdopodobne
- gods bidness
Do ukryci bananowcy w polskim rapie z nim.
-
starydobryhiphop
- ConeyIsland
Ja pierdolę, jimson to nie jest brat mesa przypadkiem ? Mieszkanie pewnie też mu tata chirurg kupił
ale na chuj ty się gościu tak prujesz w tym temacie? mack jest topowym gościem zajmującym się nba w tym kraju z przekazu który można wyłapać słuchając go w podcastach i czytając na stronie to żyje sobie spokojnym życiem emerytowanego rapera lekkoducha robiąc to co lubi i jeżeli jest tak w dużej mierze dlatego ze dobrze się urodził to tylko wielkie pozdro dla niego
#freefromage
- scam_sakawa
jesteśmy na forum eRAPe, tu nie toleruje się raperów bananowców, co w życiu nie poszli zapierdalać jednego dnia na normalny etat
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
-
starydobryhiphop
kluczem jest czy ktoś komu skapnął się wyższy status nie odkleił się, że kazdemu z automatu się taki zdarza, albo że jak Ci się nie wylosowało w tej loterii (tak jak np. zdrowie) toś lamus. A nie będę wskazywał palcem, ale zeszłego lata takiego rapera poznał świat
Życie! Życie! Wciąż zaskakuje mnie, wciąż zaskakuje mnie!
no dobra, ale skoro żyje sobie spokojnym życiem emerytowanego rapera lekkoducha robiąc to co lubi to czemu spłakał się o nikłe przychody z jakiegoś niszowego bloga? Nie może tego wziąć na klatę i po prostu finansować to z domowego budżetu? Taki Mes nie pobiera opłat za tworzenie odklejonego kontentu na swoim kanale nadawczym, tylko ma wyjebane jak na landlorda przystało