możesz zapytać, ale czy oglądasz dzisiejszy spektakl?
Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
kurde obowiazki domowe byly funflu ale widze ze reguła chce pokrzyzowac monce plany zostania najdrozszym wytransferowanym polakiem z ekstraklasy
nawet we wronkach mnie tak wcześnie nie budzily
Będzie gol zaraz
Dodano po 2 minutach 4 sekundach:
Na bank XD
Dodano po 2 minutach 4 sekundach:
Na bank XD
Na bank XD
Niestety
może nie dać rady Lech obronić zaliczki, mocni Duńczycy dzisiaj, chyba za mocni niestety
tyle, to nie, aczkolwiek ta niedokładność i niegramotność w wyprowadzaniu piłki ze swojej połowy wygląda jak zaprzeczenie zeszłosezonowego Lecha
Dodano po 2 minutach 49 sekundach:
Palma też dobrze dał pod bramką rywala
Dodano po 2 minutach 49 sekundach:
Palma też dobrze dał pod bramką rywala
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
fatalni, ekstraklasa zabrała dusze
nawet we wronkach mnie tak wcześnie nie budzily
znając ekstraklase to duńczycy mogą do 3:0 doprowadzić, oby sie coś dzialo
mówiłem mocni są Duńczycy, trzeba było zagrać ;/
Górnik zgodnie z przewidywaniami- Fenerbace i liga turecka niestety różnica klas.
Natomiast co odpierdala Lech
Natomiast co odpierdala Lech
Ale skąd to zdziwienie.
W ciągu 30 lat tylko 2 razy polska drużyna zdołała zakwalifikować się do LM. A i tak co roku pierdolenie, że to już teraz to ten sezon i jak zwykle gówno. Niektórzy to się jeszcze jarają ligą konferencji, że można jakieś punkciki zbierać do rankingu, może jeszcze parę lat i z litości pozwolą awansować automatycznie po zdobyciu mistrzostwa Polski. To jest żenada, gdzie w tym samym czasie drużyny z Czech czy Norwegii regularnie potrafią awansować. Nie mówiąc już o takich tuzach futbolu jak zespoły z Kazachstanu, Cypru czy Słowacji
W ciągu 30 lat tylko 2 razy polska drużyna zdołała zakwalifikować się do LM. A i tak co roku pierdolenie, że to już teraz to ten sezon i jak zwykle gówno. Niektórzy to się jeszcze jarają ligą konferencji, że można jakieś punkciki zbierać do rankingu, może jeszcze parę lat i z litości pozwolą awansować automatycznie po zdobyciu mistrzostwa Polski. To jest żenada, gdzie w tym samym czasie drużyny z Czech czy Norwegii regularnie potrafią awansować. Nie mówiąc już o takich tuzach futbolu jak zespoły z Kazachstanu, Cypru czy Słowacji
zajebisćie mocni są mówiłem