Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
nierealne, ale pomarzyć można
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
No nie wiem, Real nieprzypadkowo idzie po Diomande, pewnie czują że Vini nowej umowy nie podpisze. Ale brać chłopaka z Bundesligi za ponad 100 mln po jedynym dobrym sezonie, kosztem sprawdzonego oddanego Brazileiro to dla mnie spore ryzyko.
Co do Chelsea to patrząc po tym co odstawiał Delap oraz po tym, że Emegha już się popsuł, a miał poważną kontuzję w tamtym sezonie to nie rozumiem całkowitego pożycia się Jacksona i nie zabrania go na tour.
Co do Chelsea to patrząc po tym co odstawiał Delap oraz po tym, że Emegha już się popsuł, a miał poważną kontuzję w tamtym sezonie to nie rozumiem całkowitego pożycia się Jacksona i nie zabrania go na tour.
Murzyn z Lipska do Realu Here We Go
- Cz4rny1337
- Moderator
Może i jedni biorą Diomamde, może i LFC i AFC myślą o Viniciusie za to Chelsea wbija po Welbecka

Bez jaj, on jest stary jak ja, oczywiście od Delapa lepszy i tak
co tam się u was Czelsioki odpierdala?
- Cz4rny1337
- Moderator
oczywiście props bierem jeszcze johna stonesa
w FMie jak kupiłeś do składu takiego weterana to ładnie boostowało atrybuty psychiczne talenciakom, może pan boehly lubi popykać
- Cz4rny1337
- Moderator
Stones do Interu jednak
ogunie to po 1 staruchu na kazda pozycje zeby mentoring w fm ustawic i elo
ogunie to po 1 staruchu na kazda pozycje zeby mentoring w fm ustawic i elo

czemu ja byłem 100% przekonany że John Stones przed mundialem podpisał z Coventry? 
tak czy siak props za decyzję, pożyje sobie chłop w mediolanie zamiast się męczyć kolejny rok z angielskimi chamami
Vinicus przedłuża
Diomande ląduje w PSG
Rodrygo do Arsenalu
[NASZ NEWS]
tak czy siak props za decyzję, pożyje sobie chłop w mediolanie zamiast się męczyć kolejny rok z angielskimi chamami
Vinicus przedłuża
Diomande ląduje w PSG
Rodrygo do Arsenalu
[NASZ NEWS]
igorzastyy pisze: ↑23 cze 2026, 18:19 Pięknie sobie to ułożyłeś wszystko, ale musisz pamiętać, że to jest tylko wytwór twojej głowy, chyba nie do końca zdrowej
dobrze ze ta saga sie konczy, bo juz meczace bylo czytanie w kolko tego samego, ale te warunki
Hendo i Welbz już here we go, zaraz pewnie Lacroix i to chyba tyle
Obaj z mojego rocznika
Obaj z mojego rocznika
- Cz4rny1337
- Moderator
Nie no tyle to nie przyjdzie, już się mówi że ŚP uznaje za spoko obsadzone. Ale faktycznie o LO zapomniałem i to chyba nie będzie ten Echeweria
i kolejny, tu nie ukrywam wzielo z zaskoczenia, nie sadzilem ze uda sie go wyciagnac
Liverpool zasadza się na Barcolę
Dodano po 1 minucie 36 sekundach:
Dodano po 1 minucie 36 sekundach:
Nie rozumiem beki, Chelsea desperacko potrzebuje starszych liderów a Hendo był brany na mundial właśnie ze względu jak trzyma szatnię. Dodatkowo nie zdziwiłbym się, gdyby w kontrakcie miał zapis o płynnym przejściu na jakiegoś asystenta pod Xabi
Kto by pomyślał że atmosferic to będę ważna rola w team piłka nożna 2026
Fulham daje 70 mln euro za jakiegoś placka z Realu co się nazywa Gonzalo Garcia i strzelił 2 gole w życiu xd
piękny jest ten rynek transferowy
piękny jest ten rynek transferowy
Ostatnio zmieniony 30 lip 2026, 14:46 przez instinkt, łącznie zmieniany 1 raz.