Malik Montana
Re: Malik Montana
Bro, bo tak wszystko jest zaprogramowane. Zauważ co dzisiaj zbiera największy hajp. Jakiś kurwa Książulo wpierdalający śmieciowe jedzenie zgromadził 2,31 mln subskrybentów, Fagata 2 mln followersów, Malik Montana 2 mln followersów i można tak wymieniać w nieskończoność. Co jest pięć co nie, upadłe czasy
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Tej "marce" bardziej wizerunku już nic nie spierdoli, właśnie podpisała umowę z NovaPost
Światem kręcą pieniądze
Światem kręcą pieniądze
refren najbardziej siedzi, czekam na klip.
Dzisiejszy Sentino lepszy.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Malik się boi, że Sentino mu zjebie reputację odpałami, ale chociaż feat za feat by mogli zrobić. Bałagane się dograł Sebastiankowi i żyje.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Zgadzam sie również iż dzisiejszy Sento z KATHARSIS lepszy aczkolwiek Malik w końcu dał coś słuchalnego.
Nie wiem czy Malik wejdzie w jakąś większą relacje z Sentino w przyszłości, Sentino jest za bardzo przypałowy aczkolwiek nie zdziwię się jak wyjdzie kiedyś jakiś ich wspólny numer.
Nie wiem czy Malik wejdzie w jakąś większą relacje z Sentino w przyszłości, Sentino jest za bardzo przypałowy aczkolwiek nie zdziwię się jak wyjdzie kiedyś jakiś ich wspólny numer.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
"wbijam chuja w mode"
> wymienia marki w następnym wersie
spoko bit i rap tez spoko ale te tresci mnie tak smiesza ze nie umiem tego na powaznie sluchac nawet jak muzycznie cos tam sie zgadza
> wymienia marki w następnym wersie
spoko bit i rap tez spoko ale te tresci mnie tak smiesza ze nie umiem tego na powaznie sluchac nawet jak muzycznie cos tam sie zgadza
nawet we wronkach mnie tak wcześnie nie budzily
- Cz4rny1337
- Moderator
dziś mi to poleciło Spotify w piątkowych premierach i chciałem tylko napisać że to takie gówno obesrane że ja pierdole i tekstowo takie same spostrzeżenia co użytkownik eddy_watta
schizofrenik i farmazon nawija o schizofrenii u innych
schizofrenik i farmazon nawija o schizofrenii u innych