Beka z lokalnych raperów

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
BublOner

Re: Beka z lokalnych raperów

Post autor: BublOner »

kojarzy ktoś może takiego patusa, chyba z poznania, cały wydziarany, nagrywał jakieś ofbitowe uliczne wysrywy pokroju tych wyżej. w którymś kawałku miał wers "kurwy dziwki narkotyki". tam też była mocna beka. posłuchałbym wariata, a nie pamiętam ksywy

dobra, znalazłem.
zarzucam link do tego sztosa
dziwki basen i machanie kutasem
Awatar użytkownika
TooMuchSmoke

Post autor: TooMuchSmoke »

Rataj :bowdown: z poznańskiej Wildy rzecz jasna. Postać kompletna, ikoniczna. Na początek polecam: List do peji (na yt jest kilka wersji), Moja mała czarna, Tutaj na wildzie, Życie to kurwa, Wulgaryzm, Dobra dziewczyna, Kocham ciebie moja mamo.
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

Hahhaa Kurwy Dziwki.... Narkotyki, co za delivery, co za flow.

Podoba mi sie, ze mowi ze wychowała go matka, szara strefa, ulica, narkotyki, penerstwo i znieczulica. Real talk
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

o kurwa nie wiem czy to było ale znalazłem ten klip gościa z wyżej. numer zatytułowany “W moim kraju” i ziomek na klipie ma na sobie koszulkę kanady :bowdown:

pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
E-42

Post autor: E-42 »

Trzymajcie się w tej Kanadzie, po ruchach i gestykulacji widać, że chłop tak się przejął sytuacją, że duch wujka Władka go nawiedził salutens
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

Spoiler
Obrazek
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

Polska dla Polaków, Kanada dla Kanadyjczykow i Polaków
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

yungXpaproch pisze: 27 lip 2026, 1:56 o kurwa nie wiem czy to było ale znalazłem ten klip gościa z wyżej. numer zatytułowany “W moim kraju” i ziomek na klipie ma na sobie koszulkę kanady
wygląda jak starszy Palucha
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
BublOner

Post autor: BublOner »

yungXpaproch pisze: 27 lip 2026, 1:56 o kurwa nie wiem czy to było ale znalazłem ten klip gościa z wyżej. numer zatytułowany “W moim kraju” i ziomek na klipie ma na sobie koszulkę kanady :bowdown:

najważniejsze że białoczerwona, duch patriotyzmu zachowany
dziwki basen i machanie kutasem
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

eddy_wata pisze: 19 cze 2025, 10:04
:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Autor nie owija w bawełnę. Wjeżdża bez filtra z numerem, który rozlicza tych, co zgubili zasady. Dla wszystkich pseudocharakternych, co grają twardych, a za plecami sprzedają, dla tych, co kozaczą, wyłapują na łeb, a potem oczerniają z zawiści. Tych prawilniakow co afery kręcą innym a sami z psami latają jebana banda chuja pierdolone farmazony środowisko przegniłe do szpiku kości. Nie ma odwrotu albo jesteś soba albo jesteś nikim !!! #shorts #premiera #rap #antykonfident #pozerstop #realshit #polskirap #hardtruth #nowyklip #charakterni #muzykazulicy #brudnyrap #rapprosto #nieudawaj #bezzłudzeń #bezściemy #sztywniutko #brutalnahistoria #szacunek #lojalność #honorponadwszystko #rap2025 #osiedlowyklimat #polskaulica #mocne #rapowyshort #rap #niezawijam #jadędowas #zerolitości #hiphop #prawdawmuzyce #prawdziwyrap

bobo aka najbardziej wygięta czapka z daszkiem już pojawiał się w tym temacie, legenda :bowdown: pierwszy teledysk z maniurkami tańczącymi na kurchanach wrogów grobach losowych ludzi na cmentarzu warto kliknąć, drugi w auschwitz, teraz trzeci patriotyczny w koszulce kanady, potężny ARC trzea przyznac
Spoiler
eddy_wata pisze: 19 cze 2025, 10:23 Obrazek
i could never be a thug they dont dress this well
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Niesamowite rzeczy tu się dzieją :bowdown:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
wktr

Post autor: wktr »

Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

Post autor: wrubel »

kto z rapgry pamięta tego goata
ODPOWIEDZ