Szkoda że podczas kreowania swojej postaci zgrywa grypsującego gita, pomija pewne fakty, albo bajdurzy
[beef] Bonus RPK vs Grande Connection
Re: [beef] Bonus RPK vs Grande Connection
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Lubiłem jego filmiki mimo wszystko. Te utwory pisane w 5 minut w stylu jakiegoś rapera były fajne na początku w tych pierwszych filmikach. Parodia Multiego była zabawna jak założył mopa na głowę xD Potem to już na jedno kopyto wszystko było i mało podobne do oryginału, który parodiował.
W filmach miał dużo sensownych argumentów, ale też część była naciągana i na siłę wrzucana, np film na Śliwę akurat bardzo dobry i props dla Grande, dobrze go wyjaśnił, tylko Grandę sam nie jest święty i jednak coś ma za uszami do czego się nie ustosunkował sam wcześniej i gdyby nie Bonus to by nadal udawał że on jest sztywny z zasadami itd., a wziął się za ocenianie raperów, oceniając ich z góry jako ten bez skazy. Bonus te brudy wyciągnął, za co jest teraz jebany, a Grandę się schował i nie próbuje się w żaden sposób z nich tłumaczyć.
Poza tym taka osoba powinna mieć jakieś doświadczenie na scenie, a nie tylko komentować jak Mateusz Borek, i nie chce mi się wierzyć w ten jego ghostwriting, bo jak RY23 powiedział sprawdzam, kiedy Grande powiedział że może komuś udowodnić że faktycznie pisał komuś teksty, jak ten podpisze jakieś NDA czy coś w tym stylu żeby nigdy nie wyszło komu, to Grande nie pokazał RY23 białka.
Taką osobą która dobrze punktowała mainstream i nie miała jakichś większych krzywych akcji na koncie był Rogal DDL - był aktywny na scenie, stał z boku i nie zależało mu na rozgłosie, a często w tekstach cisnął popowe popierdółki które emitują radia, nie potrzebując do tego zakładać patronite czy pisać płatne poradniki jak wygrywać w życie z nieposprzątanej kawalerki, jednocześnie przy tym nie udawał w tekstach że jest święty, przyznając że ma swoje demony jak dziwki, dragi, lasery.
Poza tym taka osoba powinna mieć jakieś doświadczenie na scenie, a nie tylko komentować jak Mateusz Borek, i nie chce mi się wierzyć w ten jego ghostwriting, bo jak RY23 powiedział sprawdzam, kiedy Grande powiedział że może komuś udowodnić że faktycznie pisał komuś teksty, jak ten podpisze jakieś NDA czy coś w tym stylu żeby nigdy nie wyszło komu, to Grande nie pokazał RY23 białka.
Taką osobą która dobrze punktowała mainstream i nie miała jakichś większych krzywych akcji na koncie był Rogal DDL - był aktywny na scenie, stał z boku i nie zależało mu na rozgłosie, a często w tekstach cisnął popowe popierdółki które emitują radia, nie potrzebując do tego zakładać patronite czy pisać płatne poradniki jak wygrywać w życie z nieposprzątanej kawalerki, jednocześnie przy tym nie udawał w tekstach że jest święty, przyznając że ma swoje demony jak dziwki, dragi, lasery.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
No tak czysto bez wczutki to przez jakiś czas dało się oglądać jego filmy dla czystej rozrywki, tylko te jego utwory chujowe oczywiście, ale w ogólnym rozrachunku żałosna postać, której zdarzało się być zabawnym czasami cyk
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Spoiler

ogolnie w zyciu zauwazylem ze osoby takie jak grande czyli pierwsi do oceny innych wyciagajacy jakies brudy itp to sami sa najmniej godni zaufania, a jeszcze proba zarobku na tym to juz mocny nietakt
https://glamrap.pl/hanior-uderza-w-bonu ... frajersku/

60tka mówi że Bonus się źle zachowałHanior uderza w Bonusa RPK. „Zachował się po frajersku”
Chodzi o akcję z Grande Connection.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- The_Punisher
Bo mimo wszystko Bonus zachował się chujowo. Gość zgrywa antysystemowca i obrońcę wolności słowa, po czym zgłasza filmiki typa bo ten wytknął mu hipokryzję i szkodliwy przekaz w tekstach.
Ostatnio zmieniony 25 lip 2026, 17:44 przez The_Punisher, łącznie zmieniany 1 raz.
- The_Punisher
Dziwi mnie że ktoś w tym beefie stoi po stronie hipokryty Bonusa.
Dziwi mnie że ktoś w tym beefie stoi po stronie kogoś kto źdźbło w oku Bonego widzi, a belki w swoim nie dostrzega
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- nobezprzesady
Dziwi, że ktoś w tym beefie stoi po stronie kogoś.The_Punisher pisze: ↑25 lip 2026, 22:10 Dziwi mnie że ktoś w tym beefie stoi po stronie hipokryty Bonusa.
- The_Punisher
Nie stoję w sumie po żadnej stronie. Argumenty Grande mimo wszystko do mnie mocniej przemawiają, Bonus nie miał w tym konflikcie praktycznie żadnych poza wyzywaniem.
Ostatnio zmieniony 25 lip 2026, 23:57 przez The_Punisher, łącznie zmieniany 1 raz.
tak, Bonus stał pod blokiem i napierdalał jajkami, a w międzyczasie malował kutasy na elewacji, nie trzeba być jakoś szczególnie rozgarniętym, żeby się domyślić, że to był efekt uboczny ujawnienia adresu biznesmena aferzysty, a mógł to zrobić ktokolwiek xD na szczęście chwilowo hanior może się maksymalnie rozjebać na kajfusa, że za mało zupy dostał, więc mam nadzieję, że nie będzie przez dłuższą chwile dzielił się swoimi mądrościami

@Rupert czemu piszesz z innego konta a nie ze swojego
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużegoprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
WesolyJozek
Jakbys nie byl przygłupem to wiedzialbys, ze nikt nie ublizał temu dziecku, a sam Bonus pcha je na afisz wiec trzeba sie liczyc z krytyka
- The_Punisher
Dokładnie. To nie było tak że ktoś od Grande albo sam Grande zrobił synowi Bonusa zdjęcie gdzieś z przyczajki, tylko sam Bonus udostępnia wizerunek swoich synów na swoim publicznie dostępnym Facebooku czy Instagramie.