Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
To niezły stary
Pomijając moje mentalne wysrywy na forum, w życiu prywatnym zachowuję się jak porządny obywatel.
Można mnie zaliczyć do uzależnionych wysokofunkcjonujący ch. Nie jest to usprawiedliwienie, ale opis mojego funkcjonowania.
Mimo mojego uzależnienia pracuję, zajmuję się domem. Funkcjonuję jak każdy.
Jeżeli czegoś nie ogarniam w życiu codziennym to raczej przez mojego aspergera niż przez tabletki, chociaż tabletki czasem przeszkadzają. Ale nie jestem z typów, którzy spożyją substancję i będą leżeć wpatrując się w sufit, bo to co zażywam nie wpływa na mnie tak, że nie ogarniam rzeczywistości jak niektórzy po alkoholu. A podejrzewam, że wyobrażasz sobie mnie jak łykam tabletki i idę zdychać w obszczanym kącie.
Ale wiem na pewno, że przez używki nie chce mi się grać.
Chyba tęsknię do czasów, kiedy byłem czysty i moim highem było ukończenie misji w jakiejś grze, rozwiązanie zagadki czy dobre poprowadzenie dialogu.
Po używkach najlepiej się konsumuje, stąd moje uzależnienie od telefonu i platform typu youtube
Można mnie zaliczyć do uzależnionych wysokofunkcjonujący ch. Nie jest to usprawiedliwienie, ale opis mojego funkcjonowania.
Mimo mojego uzależnienia pracuję, zajmuję się domem. Funkcjonuję jak każdy.
Jeżeli czegoś nie ogarniam w życiu codziennym to raczej przez mojego aspergera niż przez tabletki, chociaż tabletki czasem przeszkadzają. Ale nie jestem z typów, którzy spożyją substancję i będą leżeć wpatrując się w sufit, bo to co zażywam nie wpływa na mnie tak, że nie ogarniam rzeczywistości jak niektórzy po alkoholu. A podejrzewam, że wyobrażasz sobie mnie jak łykam tabletki i idę zdychać w obszczanym kącie.
Ale wiem na pewno, że przez używki nie chce mi się grać.
Chyba tęsknię do czasów, kiedy byłem czysty i moim highem było ukończenie misji w jakiejś grze, rozwiązanie zagadki czy dobre poprowadzenie dialogu.
Po używkach najlepiej się konsumuje, stąd moje uzależnienie od telefonu i platform typu youtube
Ostatnio zmieniony 25 lip 2026, 16:09 przez gagugi, łącznie zmieniany 1 raz.
- piernikowyskoczek
ja pierdolę forum to nie twój pamiętnik
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
To powiedz to samo schizoide
dobra jebac, wrócmy do rzeczy istotnych
przetestowałem te Lune i props, Dispatch działa zajebiście, Tomb Raider też, w Fifce idzie odczuć że to streaming jednak, ale nie na tyle żeby się nie dało grać
ode mnie props, laur konsumenta 2115
przetestowałem te Lune i props, Dispatch działa zajebiście, Tomb Raider też, w Fifce idzie odczuć że to streaming jednak, ale nie na tyle żeby się nie dało grać
ode mnie props, laur konsumenta 2115
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
GfN, Xbox cloud, Luna daleko w tyle, mało gierek.
nie no ta, ale tam trzeba osobno zabulić a tu po prostu se można pograć jak ma się prima
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Spoko, jednak oferta bidna to co masz w prime, dla casulas co najwyzej.
XD imagine w podbazie trzeba opowiedzieć o hobby rodziców i musisz powiedzieć że tata lubi akodinu sie nawpierdalac
Różnica między spożywaniem tabletek a alkoholu polega na tym, że nie zażywasz tabletek na widoku, tak jak w niektórych rodzinach tata musi napić się piwa po pracy. Otwiera piwo, nalewa je sobie do szklanki/kufla. W całym pokoju unosi się zapach piwa. Po wypiciu ojcu pachnie z paszczy alkoholem, a jego mowa jest bełkotliwa.
Nawet jak wezmę większą liczbę tabletek, to mam wyrobioną tolerancję. To nadal działa, ale nie tak jak za pierwszym razem.
Spożywane substancje zostaw dla siebie, tak jak nie dzielisz się z potomstwem życiem seksualnym między Tobą a Twoją kobietą.
Ale idąc Twoim tokiem rozumowania równie dobrze można powiedzieć, że jakieś dziecko opowiada w podbazie, że jego tata lubi się napić alkoholu, że codzień dla relaksu otwiera piwo lub wypija małpkę, kiedy mama nie widzi, ale potem czuje, bo zapachu alkoholu nie da się ukryć nieważne jakbyś się starał. I jeżeli raczenie się piwem czy winem dla relaksu jest uważane za normalne, to nie rozumiem czemu wzięcie większej liczby tabletek o właściwościach rekreacyjnych dla relaksu jest tematem taboo. Nigdy nie byłem dumny ze swojego dziwnego hobby. Nie obnoszę się z nim wszem i wobec, oprócz wzmianek na forum. Nie tworzę piosenek chwalących to co zażywam. Nie wieszam reklam swoich tabletek w każdym sklepie, w internecie czy gdziekolwiek indziej. Nie wyrzucam pudełek po tabletkach na trawniki, chodniki. Nie promuję tego. Każde pudełko kupuję w legalnej aptece, która odprowadza podatki. Nawet moja kobieta nie zna całej prawdy o moim uzależnieniu, chociaż coś jej mówiłem.
Dlaczego więc w Waszych oczach alkohol > kodeina, dxm?
Nawet jak wezmę większą liczbę tabletek, to mam wyrobioną tolerancję. To nadal działa, ale nie tak jak za pierwszym razem.
Spożywane substancje zostaw dla siebie, tak jak nie dzielisz się z potomstwem życiem seksualnym między Tobą a Twoją kobietą.
Ale idąc Twoim tokiem rozumowania równie dobrze można powiedzieć, że jakieś dziecko opowiada w podbazie, że jego tata lubi się napić alkoholu, że codzień dla relaksu otwiera piwo lub wypija małpkę, kiedy mama nie widzi, ale potem czuje, bo zapachu alkoholu nie da się ukryć nieważne jakbyś się starał. I jeżeli raczenie się piwem czy winem dla relaksu jest uważane za normalne, to nie rozumiem czemu wzięcie większej liczby tabletek o właściwościach rekreacyjnych dla relaksu jest tematem taboo. Nigdy nie byłem dumny ze swojego dziwnego hobby. Nie obnoszę się z nim wszem i wobec, oprócz wzmianek na forum. Nie tworzę piosenek chwalących to co zażywam. Nie wieszam reklam swoich tabletek w każdym sklepie, w internecie czy gdziekolwiek indziej. Nie wyrzucam pudełek po tabletkach na trawniki, chodniki. Nie promuję tego. Każde pudełko kupuję w legalnej aptece, która odprowadza podatki. Nawet moja kobieta nie zna całej prawdy o moim uzależnieniu, chociaż coś jej mówiłem.
Dlaczego więc w Waszych oczach alkohol > kodeina, dxm?
Temat dla cpunow gdzie indziej, tutaj dla graczy nie przegrywow.
Wow. Pojechałeś mi od przegrywa. Wow...
Pogadamy jak przestaniesz pić alkohol
Pogadamy jak przestaniesz pić alkohol
Ja bym z akcją poczekał do premiery GTA VI.
- Cz4rny1337
- Moderator
- Haczapurjan
Baldur 3 na promce w ps store, trzeba będzie kupić. Dzisiaj mi ziomek w ultimie (sklep taki) powiedział, że można też sobie kupić fizyka u wydawcy na stronie, no i tak się zastanawiam czy nie pobrać. Tylko leżą te kolekcjonerki na OLX i nikt nie chce tego kupować, z drugiej strony liczą sobie praktycznie za te same pieniądze, które teraz to kosztuje na stronie... Ktoś ma na płycie? Warto w ogóle? Kusi mnie bardzo.
- nobezprzesady
Ja miałem olbrzymie plany kupienia BG3 na PS5, ale nieopacznie sobie w ramach powrotu do lore kupiłem BG2 na Steamie, no i w sumie grało się tak zajebiście, że teraz jak znowu będę miał ochotę, to sobie po prostu BG2 przejdę kolejny raz 
Dżidżilobe ja tak gram i jest spoko
Na kompie dużo wygodniej ale nie można mieć wszystkiego
Na kompie dużo wygodniej ale nie można mieć wszystkiego
mam 100zł na steam i stary komputer (rtx 2060), możecie polecić jakąś grę w tym budżecie, w którą mógłbym sobie powoli klikać w wolnej chwili w trakcie pracy? nic angażującego (myślałem nad slay the spire 2, w jedynkę nigdy nie grałem i raczej z karciankami jestem na bakier, trochę w balatro pograłem)
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler