Mocno pedalsko będzie, ale przynajmniej Hellfield zarobiSCADI HOUSE 2 - NAJWIĘKSZY MUZYCZNY LIVESTREAM LATA
Już jutro startuje SCADI HOUSE 2, największy muzyczny livestream tego lata, za którego produkcję odpowiada ekipa CrackHouse razem z Wronkiem i Amarem
Jak to będzie wyglądać? Przez 7 dni, 24 godziny na dobę, artyści będą tworzyć muzykę na żywo i pokazywać kulisy całego procesu twórczego.Co ciekawe Hellfield już teraz potwierdził, że udział w tym wezmą Oki i Huncho, więc zapowiada się ciekawie
![]()
Spodziewamy się naprawdę szeroko zakrojonej akcji, zwłaszcza patrząc na zasięgi ekipy CrackHouse. Sam Hellfield wylądował ze swoim kawałkiem na szczycie YouTube'a i Spotify.Zatem... czekamy
Hellfield (CrackHouse)
Re: Hellfield (CrackHouse)
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
fajne do odsłuchania raz może dwa razy
Te jego wrzuty to idealny soundtrack w tle na lato
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Na lato wolałem Kryształ, ale no trzeba iść do przodu a nie tyłu elo
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
-
WesolyJozek
Chujowe musisz mieć lato
Dziękuje eKolego za troskę ale coco-jumbo i do przodu w rytm latino gang z Helfieldem, KrólOlgą i królem latino 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Wyciąć Bandurę i banger, już nawet tego Amara można zostawić od biedy.
-
WesolyJozek
Wrzucić tam granat i społeczeństwo tylko by zyskało
Historia CrackHouse'u, fajny dokument na początku, a potem pokazywanie nowego studia to vibe nie do podjebania
Dodano po 7 minutach 27 sekundach:
Ja to w ogóle odnoszę wrażenie, że CrackHouse stoi pisemnie, konceptowo i brzmieniowo za większością największych hitów polskiego rynku fonograficznego jakie powstały u nich w studio. Ojcowie chrzestni polskiej rap gry i nie tylko
Dodano po 7 minutach 27 sekundach:
Ja to w ogóle odnoszę wrażenie, że CrackHouse stoi pisemnie, konceptowo i brzmieniowo za większością największych hitów polskiego rynku fonograficznego jakie powstały u nich w studio. Ojcowie chrzestni polskiej rap gry i nie tylko
Światem kręcą pieniądze
Nie no jest zajebane fest, tajemnicą poliszynela jest ze kradną z Francji na potęgequalite_de_schizoide pisze: ↑17 cze 2026, 13:46 Serio tylko ja tu słyszę refren Gimsa z Seya? Nawet ta butelka brzmi identycznie
Od latynosów też kradną. Zajebali 1:1 bit od światowego hitu Peso Pluma i Yng Lvcas z La Bebe (Remix) do Skolim - Wejdę Wyjdę (tylko go nieco przyspieszyli i lekko zmienili dembow)
Światem kręcą pieniądze
A to wiadomo, Niemcy to samo
Ale w którymś wywiadzie Hellfield mówił, ze mają taki kraj, którego sie w polsce nie słucha i nikt, absolutnie nikt o tym nie wie, ale oni mają taki kraj tajemniczy

Ale w którymś wywiadzie Hellfield mówił, ze mają taki kraj, którego sie w polsce nie słucha i nikt, absolutnie nikt o tym nie wie, ale oni mają taki kraj tajemniczy
No Macias sztosik, ale jak już @oldschool napisał to bandure wyjebać i essa.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Jak już temat podbity to jutro kolejny banger od Hellfielda i Maciasa
-
WesolyJozek