Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Steam padł? Czy mi się wydaje?
- piernikowyskoczek
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Już działa. Z początku myślałem, że ktoś mi się włamał na konto. 
Szybkie wieści od Bethesdy:
TES6 in full development
Fallout 5 in pre-development
Fallout 3 and Fallout New Vegas remasters confirmed
Starfield continues dev
Raven Rock expansion coming to FO76
Tutaj szerzej:
TES6 in full development
Fallout 5 in pre-development
Fallout 3 and Fallout New Vegas remasters confirmed
Starfield continues dev
Raven Rock expansion coming to FO76
Tutaj szerzej:
- genocidegeneral
haha co oni uniwersa łączą?
w sumie to bardziej czekam na fallouty niż tesy, tylko niech z tym simsowaniem dadzą sobie spokój bo to niegodne białego człowieka zachowanie
Raven Rock to baza amerykańców w Falloucie. Dość znana lokacja.
Pewnie to jakiś inside joke, że w Skyrimie też jest.
Pewnie to jakiś inside joke, że w Skyrimie też jest.
W remastery 3 i New Vegas chętnie pykne, pewnie na silniku UE beda więc modderzy poprawia to co Bethesda spierdoli 
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

Dispatch, EAFC 26 i Tomb Raidery jakieś dodane do Luny od Amazona, czyli streamingu gier, który jest w pakiecie z Primem
Nie testowałem, ale podejrzewam że w fifke na tym średnio grać, ale Dispatch to myśle idealnie siądzie, sprawdze se jutro pewnie
Nie testowałem, ale podejrzewam że w fifke na tym średnio grać, ale Dispatch to myśle idealnie siądzie, sprawdze se jutro pewnie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Dispatch mega spoko, bardziej jak serial, ale można się wkręcić, chociaz mi chwilę zajęło jak rozdysponowywać bohaterów 
no mnie kusiło od jakiegoś czasu żeby se kupić, więc idealnie tutaj za darmo wleci
tez nie bedzie raczej jakiegos input laga męczącego jak to własnie taki typ gry
tez nie bedzie raczej jakiegos input laga męczącego jak to własnie taki typ gry
- Cz4rny1337
- Moderator
testowalem kiedys na leciwym Fire TV sticku po wifi lune w pokoju oddalonym od routera i dzialala lepiej niz xcloud stanowczo - w DMC5 gralem i normlanie

no tam są nawet fajne gry, chociażby poza tymi wyżej Skyrim, Alan Wake, nowe Death Stranding, Fallouty, Hogwart Legacy, Hollow Knight
patrzac ze w Polsce i tak pewnie masa ludzi ma prima w tej cenie to se można zobaczyć
patrzac ze w Polsce i tak pewnie masa ludzi ma prima w tej cenie to se można zobaczyć
- piernikowyskoczek
fajnie wiedzieć, nawet nie byłem świadom, że to jest w ramach Prime. ogólnie myślałem, że po blamażu Google Stadia tylko GeForce Now się ostał i model bring your own game.
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
dispatch super, ostatnio chyba w ogóle wypuścili polską lokalizację, z chęcią sprawdzę jak to tłumaczenie im wyszło 
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler

Ktoś do Enderala mnie przekona? Bo po 15min jakoś nie wkręcony, chyba się zestarzała mi mechanika i grafika Skyrima.
- genocidegeneral
no to zostaje fabuła, a ta jest
chociaż enderal siedzi mi bardziej niż skyrim jeśli chodzi o rozwój postaci, tworzenie klas hybrydowych, itd.
Spoiler
inspirowana mass effectem 
Nie mam czasu na gaming, a tak bardzo chciałbym mieć
FOMO telefoniczne nie pozwala mi usiąść przed konsolą i nie wykorzystywać każdej wolnej chwili na przeglądanie telefonu. Tęsknię za czasami, kiedy telefon nie był wszechobecny w moim życiu, a ja nie miałem tylu obowiązków, że mogłem się spokojnie odciąć przy jakiejś grze single player na dłużej. Nie wiem, czy to było takie fajne, czy po prostu mam sentyment do czasów, kiedy obowiązki tak nie przygniatały. Jak już trafi mi się chwila, ale to dosłownie chwila wolnego, to leżę i patrzę się w sufit lub próbuje drzemać, żeby nie zwariować. Ale nawet wtedy nie potrafię przestać myśleć. W takich warunkach to nawet seksu się odechciewa.
FOMO telefoniczne nie pozwala mi usiąść przed konsolą i nie wykorzystywać każdej wolnej chwili na przeglądanie telefonu. Tęsknię za czasami, kiedy telefon nie był wszechobecny w moim życiu, a ja nie miałem tylu obowiązków, że mogłem się spokojnie odciąć przy jakiejś grze single player na dłużej. Nie wiem, czy to było takie fajne, czy po prostu mam sentyment do czasów, kiedy obowiązki tak nie przygniatały. Jak już trafi mi się chwila, ale to dosłownie chwila wolnego, to leżę i patrzę się w sufit lub próbuje drzemać, żeby nie zwariować. Ale nawet wtedy nie potrafię przestać myśleć. W takich warunkach to nawet seksu się odechciewa.
spróbuj buszki magnez i kid ink czy coś
dopóki nie masz dzieci to chuja masz a nie brak czasugagugi pisze: ↑25 lip 2026, 1:49 Nie mam czasu na gaming, a tak bardzo chciałbym mieć
graj sobie w gry, ruchaj dobre sztunie, owoce jedz i warzywa wariacie ale nie pierdol smutów w międzyczasie
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
Nie czytasz moich postów.
Mam dziecko.
Mam dziecko.