Aha to w takim razie chuj wie jak go podpięli
Żabson
Re: Żabson
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Tak że napisali w tytule że to remix jego kawałka, Give it up to me ale o tym nie wspomnieli. Więc kolabo cwela zabsona z wizem jest największe i tak. Ale paluch z project patem mi zaimponował i nie spodziewałem się. szacun, że akurat jemu zdecydował się zapłacić za zwrote, ciekawe czy juicy j był dużo drozej skoro jest brat 
rozstanie zabsona z dziewczyna to najlepsze co mogło spotkać polski rap w tej dekadzie #mgtow
żabson kozacko i hellfield też spoko, ale sentino na odpierdol i jeszcze na końcu doklejony na siłę, lepiej by było bez niego
a na tym ujęciu w pierwszej chwili myślałem, że żabson to tps xD
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Uwaga będę czytał regulamin stage divingu, proszę się z nim zapoznać i przestrzegać, proszę mnie pchać do góry a nie ciągnąć do dołu co jest tak naprawdę metaforą społeczeństwa
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
no to jest rozpierdol za każdym razem grany gdy wypłyną jakieś wiadomości 'celebrytów' to się okazują gimbusami co dają cringe wypierdalający poza skalę
ale co się dziwić jak Twoim jedynym zajęciem jest nawijanie rapowych bangerów i ruchanie małolat to nie silisz się na elokwencję ani specjalnie nie kontrolujesz bajery tylko piszesz co Ci do głowy przyjdzie a i tak działa od lat i kutas boli
nie zmienia to faktu, że pierdolenie o panu wydającym komendy a chwilę potem o dziwnym słowie pupa xdXdxD kojarzy mi się bardziej z jakimś nerdem próbującym poruchać na image badboya niż prawdziwie wiadomości czołowego fuckboya naszej sceny
ale co się dziwić jak Twoim jedynym zajęciem jest nawijanie rapowych bangerów i ruchanie małolat to nie silisz się na elokwencję ani specjalnie nie kontrolujesz bajery tylko piszesz co Ci do głowy przyjdzie a i tak działa od lat i kutas boli
nie zmienia to faktu, że pierdolenie o panu wydającym komendy a chwilę potem o dziwnym słowie pupa xdXdxD kojarzy mi się bardziej z jakimś nerdem próbującym poruchać na image badboya niż prawdziwie wiadomości czołowego fuckboya naszej sceny
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
Nie no akurat slowo pupa w kontekście tych rozumow to serio co najwyżej do Stu pasuje.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- IllEisenheim
Te komentarze to zwykłe upupianie złodzieja PSP.
Żabson ma w sobie sporo mentalności gimbusa i to żadne zaskoczenie. Bardziej bawi ta jego dupa co robiła podcast z jakąś inną panną o relacjach damsko-męskich.
- zemsta1camzata
niektórzy widzę zdziwieni, że osoby w wieku 20 - 25 lat, które są celebrytami, mają prywatne rozmowy jak osoby w wieku 20 - 25 lat które nie są celebrytami
co wy myśleliście, że oni rozmawiają ze sobą językiem jak grzegorz braun
co wy myśleliście, że oni rozmawiają ze sobą językiem jak grzegorz braun
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
- zemsta1camzata
no a screeny są z 2021
to zmień zakres z 20 - 25 na 20 - 27
to zmień zakres z 20 - 25 na 20 - 27
jaki dresscode? w klubie w dresach
- TooMuchSmoke
A spoko, nie wiedziałem, ja tam w ogóle nie uważam żeby jakieś strasznie cringowe te skriny były, jest lekka beczka, ale no w końcu to prywatne wiadomości o zabarwieniu eorytycznym to ciężko żeby nie było. W erze przegrywów spermiących w necie do hologramów AI to to jest zajebista konwersacja xD
- georgefloyd
Żeby wyruchać gówniarę musisz gadać jak gówniara. Ona w tamtych latach skakała do basenu z kulkami i grała w statku w programach u gościa z zapędami pedofilskimi. O czym i jak wy chcecie pisać z gówniarą? Widać, że nie macie pojęcia jak się małolatki bierze na ruchanie. Trzeba właśnie takie pierdoły pisać.
Jak dla mnie też prawie zero żenady te wiadomości. Przecież to jest zabson i fagata, czego wy się spowiedziewacie od gościa który raczej nie miał tekstów jak Bisz czy Eldoka i zawsze robił typowo rozrywkową muze. Poza tym żeby wyrywać takie lachony będąc wlasnie takim zabsonem to trzeba właśnie w ten sposób pisać.
Największą żenada jest ten "wyciek" wiadomości sprzed 5 lat
i cala ta afera wokół tego. To są prywatne sprawy i powinny takimi pozostać
Największą żenada jest ten "wyciek" wiadomości sprzed 5 lat
Niezłe dziecioruchy się odzywają w tym temacie
Nie da się tego czytać bo tak skręca od krindżu xD
Światem kręcą pieniądze