Natalisa
Re: Natalisa
jednym okiem oglądałem ten wczorajszy występ u Kubusia i muszę przyznać że miała u niego taryfę ulgową niestety
@Połas ile tam się teraz płaci za możliwość reklamy u Wojewódzkiego?
@Połas ile tam się teraz płaci za możliwość reklamy u Wojewódzkiego?
Tego nie wiem, ale podejrzewam, że Kubuś musiał ją grzecznie zaprosić, bo jest gwiazdą Królowej przetrwania. On sam tego nie przyzna, ale nie ma przypadku w tym, że w momencie gdy TVN nadaje jakiś serial bądź program, to w programie Kuba Wojewódzki pojawiają się gwiazdy danego tytułu.

Czy Natalia to Ukrainka ? Bo nickname trochę tak brzmi
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Pewnie, dla mnie to normalne i oczywiste. Nadawca musi promować swoje produkcje i ich gwiazdy. Tylko że samozwańczy pan król TVN kreuje się na bardzo niezależnego w swoim programie, a tańczy jak mu Lidia Kazeń zagra.

BNGR
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużegoprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Ksero z Fagaty przyjemniejsze w odbiorze niż oryginał
Girls with boyfriends are the kinds I like
I'll steal your honey like I stole your bike
I'll steal your honey like I stole your bike
dawać beefa hypełomenki ze zmaterowiaciałą frontłomenką
i could never be a thug they dont dress this well
kurwa a ja wam się przyznam, że mi się ostatnio na siłce puścił ten numer, mówie kizo jak kizo czyli na siłke spoko, potem wjechała dupa i mówie fajna zwrotka
potem patrze i to była Natalisa i mi kurwa troche sie wstyd zrobiło, ale przypomniało mi się co wyprawia Fałenem w internecie i juz jakos mniej, także uznałem że spropsuje
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Dokonania muzyczne średnio mnie kręcą, ale w Królowych Przetrwania wypadła na miłą, sympatyczną dziewczynę, którą nie wstyd przyprowadzić na proszony obiad. Nieco mi to koliduje z kreacją sceniczną...
Dobrze powiedziane. Jednym okiem patrzyłem i nie była wkurwiająca.
Pierwszy raz słucham i dam props za to, że ma głos jak dziewczyna, bez tej patusiarskiej maniery typowej osiedlówy, chyba, że w innych kawałkach jest inaczej?
MalinowyJogurt 2
Niech zmieni kogoś od pisania tekstów (Ghosttime tu mogła być Wasza reklama) i bedzie nadawało się do słuchania
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
niech pokaże cyca to też się będzie nadawało do słuchania
dziwki basen i machanie kutasem
- marmolad_k2
Fajna zwrota, props dla Natalisy.