Białas
Re: Białas
Nic dziwnego jak Białas ma mało solowych numerów popularnych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Jeszcze powiedz, że te zwrotki gości z playbacku to byli podopieczni z 2115 z którymi ma kosę xD
-
WesolyJozek
Mocny upadek, a on nie miał juz nie grac koncertow?ngr pisze: ↑wczoraj, 13:26 Byłem na koncercie Białasa na Rap Stacji i połowa numerów to jakieś kurwa wyświetleniowe kawałki z dziesięcioma featami, więc co robi Bizi - no puszcza (zwykle chujowe) zwrotki gości z głośników i sobie tańczyGodzinny koncert trwał jakieś 45 minut z bisem, w sumie nawinął może 10 pełnych zwrotek, na bis drugi raz Grill u Gawrona
Rozumiem że trzeba grać pod publike, ale jakoś taki Kazek zaraz po nim był w stanie porządnie nawijać zwrotkę za zwrotką przez 60 minut
Miał ale znowu gra. Ulany mocno był, wyglądał jak taki stary, zmęczony pies.
Maty refren z "Driftu" śpiewał Bizi, chujowo, a pozostałych zwrotek nie byłem w stanie rozpoznać bo nie męcze uszu
Zabrakło pewnie kaski na kolejne nieruchomości dla Zosi to musi dorobić.
Już nie te lata, a Kazek chyba młodszy jest przecież + pewnie nie stroni od sportungr pisze: ↑wczoraj, 13:26 Byłem na koncercie Białasa na Rap Stacji i połowa numerów to jakieś kurwa wyświetleniowe kawałki z dziesięcioma featami, więc co robi Bizi - no puszcza (zwykle chujowe) zwrotki gości z głośników i sobie tańczy Godzinny koncert trwał jakieś 45 minut z bisem, w sumie nawinął może 10 pełnych zwrotek, na bis drugi raz Grill u Gawrona Rozumiem że trzeba grać pod publike, ale jakoś taki Kazek zaraz po nim był w stanie porządnie nawijać zwrotkę za zwrotką przez 60 minut
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
-
WesolyJozek
To tez smutne chlop z kilkunastoletnim dorobkiem muzycznym gra dwa razy pół-poważny numer w secie.
- TooMuchSmoke
na klipie Artysta Kombinator wyglada jak taki właśnie 20 letni dresik (w sensie kaz), a to numer z 2009, wiec by się zgadzało