STAN KANdydatów do złota czyli foruMEK prognozuje mundial (2026)

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
scam_sakawa

Re: STAN KANdydatów do złota czyli foruMEK prognozuje mundial (2026)

Post autor: scam_sakawa »

2do5 pisze: 21 lip 2026, 22:51 cyniu w takiej formie, że chyba specjalnie dał chłopakom zremisować
ano, zna się człowiek na sporcie hehe
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

rozklad_gaussa pisze: 21 lip 2026, 23:03 halo tez dalem przyladek do awansu, ale taki wynik mam ze sie nie bede przesadnie upominal
I Uzbekistan, który nie wyszedł więc nie mogę tego uznać bo skoro tak to wystarczyło wypisać wszystkich i liczyć, że chociaż jedna wyjdzie i są punkty.
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

gratulacje dla wszystkich uczestników i wielkie pozdro @potter, nie zmieniaj się nigdy
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27

Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
scam_sakawa

potter pisze: 21 lip 2026, 22:09 12)Czy któryś z krajów debiutantów wyjdzie z grupy? (jeżeli uważacie, że więcej niż jeden to proszę wymienić)
REPUBLIKA ZIELONEGO PRZYLĄDKA

Jak to jest nie przegrać w 90 minut z oboma finalistami? Spytajcie w Zielonym Przylądku, bo tego dokonała ekipa z 40 letnim Vozinhą na czele, który to wygrał miłość fanów na IG i prawdopodobnie zaraz jakiś ciekawy klub na koniec kariery. Duże propsy dla tej afrykańskiej ekipy za te mistrzostwa, jak debiutować to tylko tak, jak odpowiadać to tylko jak @oyama (za 5!) a nie jak @scam_sakawa, bo samo słowo TAK w tym przypadku nie wystarczyło XD
Skonstruowałeś to pytanie niedokładnie - (jeżeli uważacie, że więcej niż jeden to proszę wymienić) - ja uważałem, że wyjdzie jeden, z Twojego pytania nie wynikało, że należy podać dokładnie który zespół, jeśli typowaliśmy dokładnie jeden do awansu.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
ffeee

Post autor: ffeee »

Dzięki za zabawę przez te wszystkie lata @potter, pierwszy raz coś wygrałem w typerkach :rotfl:
Awatar użytkownika
bialyjelen

Post autor: bialyjelen »

gratulacje dla zwyciezcow, brawa dla organizatora i dziekuje za mila zabawe
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

nie mogę uwierzyć że to już koniec
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

scam_sakawa pisze: 22 lip 2026, 8:33
potter pisze: 21 lip 2026, 22:09 12)Czy któryś z krajów debiutantów wyjdzie z grupy? (jeżeli uważacie, że więcej niż jeden to proszę wymienić)
REPUBLIKA ZIELONEGO PRZYLĄDKA

Jak to jest nie przegrać w 90 minut z oboma finalistami? Spytajcie w Zielonym Przylądku, bo tego dokonała ekipa z 40 letnim Vozinhą na czele, który to wygrał miłość fanów na IG i prawdopodobnie zaraz jakiś ciekawy klub na koniec kariery. Duże propsy dla tej afrykańskiej ekipy za te mistrzostwa, jak debiutować to tylko tak, jak odpowiadać to tylko jak @oyama (za 5!) a nie jak @scam_sakawa, bo samo słowo TAK w tym przypadku nie wystarczyło XD
Skonstruowałeś to pytanie niedokładnie - (jeżeli uważacie, że więcej niż jeden to proszę wymienić) - ja uważałem, że wyjdzie jeden, z Twojego pytania nie wynikało, że należy podać dokładnie który zespół, jeśli typowaliśmy dokładnie jeden do awansu.
A mimo to 45 na 46 biorących udział się kapnęło, podobnie skonstruowane były inne pytania na które odpowiadałeś tak jak się powinno więc po prostu albo Ci się zapomniało albo nie wiem. A że nie mam żadnej pewności, że dałbyś akurat ten zespół to nie czuję, że Cię oszukałem czy coś
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Rozumiem, nie mam do Ciebie żalu o typera w internecie. xd
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

znowu wygrałem
dużo zdrówka @potter, niech Bozia w dzieciach wynagrodzi i tak dalej
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

top robota @potter, dzięki za pomysł i konsekwentne wykonywanie przez lata
ODPOWIEDZ