SLG
Re: SLG
te te te @bylerymdorymu ty sie nie poczuwaj jakos za mocno i nie podskakuj burakowi 
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużegoprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
#muremzaBuraksonem
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- bylerymdorymu
Powiem więcej, jak w tym tygodniu się zmotywuje do nagrania barsów to tam będzie w intro: "jak nie masz SLG avataru, a tego s łuchasz to chuj ci w matkę" coś w styly na poważnej pezeta jak płyta w mp3 może dać efekty. Ten chuj w matkę to ten premium wall, o którym tyle mówię.
Sorki za chaos, ale najebany to piszę.
Sorki za chaos, ale najebany to piszę.
CEO
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156
Sociale:
https://www.youtube.com/@TakiJedenKrzysztof
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
viewtopic.php?t=13156
Sociale:
Nie nagrywaj tylko że kto nie ma awatara SLG to prawdopodobnie właśnie teraz ssie komuś pałę bo będzie trzeba sprawdzać pojemność bagażnika
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Całe szczęście że nie zamierzam tego słuchać, a chuj wbijany będzie jedynie dla matek tych co odpalą cyk
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Spoiler

- bylerymdorymu
Dobre xD
CEO
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
viewtopic.php?t=13156
Sociale:
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
viewtopic.php?t=13156
Sociale:
- bylerymdorymu
Z serii "A pamietasz jak?":
W Q2 2026 ex-raper Taki Jeden Krzysztof zakłada tajemniczy temat na forum, który wzbudza kontrowersje.
Początkowo około-startup'owa tematyka krąży wokół pobocznych wątków poruszanych przez użytkowników kreując twór, który zmierza w kierunku wyznaczanym przez community. Strategia jest prosta: wyjorzystując legendarną sinusojdę, gdy wydaje się, że wątek już zupełnie umarł zawsze następuje powrót ze zdwojoną siłą. Im więcej hejtów się zbierze tym lepiej - tak zawsze dzialała prawdziwa rapgra. W końcu Taki Jeden Krzysztof publikuje SLG freestyle zwiastujący nadchodzące wydarzenie udowadniając, że granica między beką, a dobrymi barsami potrafi być niewdzialna.
SLG freestyle, pamiętacie, czy już zapomnieliście?:
Spotkanie, na które nikt nie przyszedł okazuje się hitem. Dla community online ważniejsze od spotkania dla 10 osób, które pogadają przy piwie i w zasadzie nie ma wiele do dodania dużo ciekawsze jest spotkanie, na które nie przyszedł nikt i bekę może mieć pół forum. Nic tak nie rozbudza wyobraźni jak to co nieodsłonięte.
Stay tuned, idzie nowe gówno, skoro pezet ma swój prime finansowy teraz chociaż wydawało się to nieprawdopodobne to ja też jeszcze rozkurwię. Coming soon.
W Q2 2026 ex-raper Taki Jeden Krzysztof zakłada tajemniczy temat na forum, który wzbudza kontrowersje.
Początkowo około-startup'owa tematyka krąży wokół pobocznych wątków poruszanych przez użytkowników kreując twór, który zmierza w kierunku wyznaczanym przez community. Strategia jest prosta: wyjorzystując legendarną sinusojdę, gdy wydaje się, że wątek już zupełnie umarł zawsze następuje powrót ze zdwojoną siłą. Im więcej hejtów się zbierze tym lepiej - tak zawsze dzialała prawdziwa rapgra. W końcu Taki Jeden Krzysztof publikuje SLG freestyle zwiastujący nadchodzące wydarzenie udowadniając, że granica między beką, a dobrymi barsami potrafi być niewdzialna.
SLG freestyle, pamiętacie, czy już zapomnieliście?:
Spotkanie, na które nikt nie przyszedł okazuje się hitem. Dla community online ważniejsze od spotkania dla 10 osób, które pogadają przy piwie i w zasadzie nie ma wiele do dodania dużo ciekawsze jest spotkanie, na które nie przyszedł nikt i bekę może mieć pół forum. Nic tak nie rozbudza wyobraźni jak to co nieodsłonięte.
Stay tuned, idzie nowe gówno, skoro pezet ma swój prime finansowy teraz chociaż wydawało się to nieprawdopodobne to ja też jeszcze rozkurwię. Coming soon.
CEO
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
viewtopic.php?t=13156
Sociale:
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
viewtopic.php?t=13156
Sociale:
Odpaliłem na telefonie w miejscu publicznym, przewinąłem do losowego momentu i trafiłem jak Krzychu krzyczy coraz głośniej "w pizdę, w pizdę, w pizdę, W PIZDĘ", dzięki.
Czekanko oczywiście.
Czekanko oczywiście.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- SieKurwaNieInteresuj
w pizdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
- SieKurwaNieInteresuj
Ja naprawdę muszę przyznać że do czasu usłyszenia SLG freestyle byłem mocno sceptyczny.
Po usłyszeniu tego fragmentu "w pizdę w pizdę" to moje spojrzenie odmieniło się o 750 stopni Celsjusza i Fahrenheita na raz.
Krzysztof jestem twoim najwierniejszym zbrojnym. Nie potrafię przestać tego słuchać.
To jest jakiś kurwa Object of Power z Control.
Po usłyszeniu tego fragmentu "w pizdę w pizdę" to moje spojrzenie odmieniło się o 750 stopni Celsjusza i Fahrenheita na raz.
Krzysztof jestem twoim najwierniejszym zbrojnym. Nie potrafię przestać tego słuchać.
To jest jakiś kurwa Object of Power z Control.
- ALeJazdaID
To jest apka do rymów nie do dymów
Utkaj morde radzę dobrze
Podbije tym świat mówię mądrze
Czasem chce żeby o tej apce mówił cały świat
Dzięki działa lece dograć teledysk
Utkaj morde radzę dobrze
Podbije tym świat mówię mądrze
Czasem chce żeby o tej apce mówił cały świat
Dzięki działa lece dograć teledysk
Wjebałem się w bagno nie do pasa a po głowę