Kanye West - My Beautiful Dark Twisted Fantasy (2010)
Re: Kanye West - My Beautiful Dark Twisted Fantasy (2010)
któż jak nie kanye poda z taką bezczelnością takie głupiomądre teksty, jeszcze bym lil wayne’a podejrzewał, ale w sumie trochę inny styl
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
https://www.last.fm/pl/user/pawlikwrk
""jebać opio", bo tak powiedział mi Zioło
miało być wesoło, a tu skręty i zamknięte koło"
""jebać opio", bo tak powiedział mi Zioło
miało być wesoło, a tu skręty i zamknięte koło"
Dobrze się słuchało podcastu chlopaki, czekam na Yeezusa (moj personal top). Jeśli chodzi o All Of The Lights to jest to od czasu koncertu top 3 kawałków Kanye które ostatnio katuję. Przez długi czas już miałem go dosyć bo kiedyś słuchałem na okrągło ale stara miłość nie rdzewieje, a na koncercie podczas AOTL byłem jak ten gif z lewitującym spongebobem 
A i finalnie Runaway mogło by być bez Pushy, a za to więcej vocoderowego outro. Generalnie album arcydzieło, do którego w całości nie wracam zbyt często.
A i finalnie Runaway mogło by być bez Pushy, a za to więcej vocoderowego outro. Generalnie album arcydzieło, do którego w całości nie wracam zbyt często.
Pusha bardzo dobrze dał na Runaway, a najlepszy moment tracka to outro z Ye na autotunie
Nic w tym albumie bym nie zmienił, album kompletny, i może nawet Top 1 rap USA, a ocena To Pimp a Butterfly na RYMie to jest jakaś kpina cyrk że album ten jest wyżej w rankingu od MBDTF, a największą kompromitacją RYMu jest to że TPAB to album #1 wszechczasów
Nic w tym albumie bym nie zmienił, album kompletny, i może nawet Top 1 rap USA, a ocena To Pimp a Butterfly na RYMie to jest jakaś kpina cyrk że album ten jest wyżej w rankingu od MBDTF, a największą kompromitacją RYMu jest to że TPAB to album #1 wszechczasów
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
nie no, lepiej niż Radiohead
No co Ty gadasz. Przesłuchałem trochę albumów z różnych gatunków, ale daleko mi do ogarniania muzyki tak wszechstronnie żeby powiedzieć czy TPAB to top 1 muzyki czy nie. Ale w samym rapie, dlaczego nie? Dla mnie to album kompletny tak jak dla Ciebie MBDTF. Przy czym dla mnie kapitalna (choć tak zupełnie różna) produkcja jest na obu, no ale jak spojrzymy już na warstwę tekstową i samą nawijkę, to błagam, nawet nie otwierajmy takiej dyskusji 
DIS DICK AINT FREEEEEEEEEEEE
Dla czystej przyjemności ze słuchania muzyczki wolałbym sobie odpalić Section.80 albo GKMC od Kendricka niż TPAB i kumam arcydzielność, zgadzam się z większością argumentów, ale trochę mnie odrzuca walenie konia pod to, jak Kendrcik łączy światy muzyczne, jak doskonały lirycznie jest itd. Nie mówię o Twoim poście, tylko ogólnie o tych dyskusjach, jak to TPAB jest niedoścignione blablablabla. (Nawet rozumiem to TOP1 wśród rapu, ale).
Dla czystej przyjemności ze słuchania muzyczki wolałbym sobie odpalić Section.80 albo GKMC od Kendricka niż TPAB i kumam arcydzielność, zgadzam się z większością argumentów, ale trochę mnie odrzuca walenie konia pod to, jak Kendrcik łączy światy muzyczne, jak doskonały lirycznie jest itd. Nie mówię o Twoim poście, tylko ogólnie o tych dyskusjach, jak to TPAB jest niedoścignione blablablabla. (Nawet rozumiem to TOP1 wśród rapu, ale).
Czyli odrzuca Cię to jak wiele osób chwali ten album nawet jeśli wiesz dlaczego to robią, dobrze rozumiem? 
Kendrick doskonały lirycznie to jest ale pod względem murzynskiego cringu, szczególnie na TPAB
I w ogóle jest brzytki.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Co więcej, ja nawet w większości podzielam ich opinię, ale przedstawianie tego z poczuciem wyższości sprawia, że się buntuję